25.10.2025 Brentford - Liverpool

Co się dzieje z tym Salahem? To wygląda jakby stracił całą technikę użytkową.

Zwolnienie teraz to na dobrą sprawę spisanie sezonu na straty może jakieś Carabao by się udało wygrać i walka o TOP5 by 5 angielskich drużyn grało w LM ale to by było tyle, na dzisiaj z wolnych ludzi co by mogli przyjść to Steven G. ale to mogłoby się skończyć spadkiem z PL, 7Hag, OGS, Australijczyk, Xavi wszyscy sensowni by musieli być wyjęci z konkurencji, do tego w wakacje jest mundial i po nim pewnie też się trochę pozmienia w pracy z kadrami w różnych federacjach.

Ja nie mogę ogarnąć tego, dlaczego masz pressing jest taki bezjajeczny i nie zorganizowany…

2 polubienia

Za każdym razem Salahowi piłka odskakuje jakby zamiast stopy miał drewniane kulasy.

skoro ogromną rolę w tym meczu odgrywają rzuty z autu. mam wrażenie że straciliśmy umiejętność ich wykonywania, każdy aut dla nas to czekanie na ruch, a ostatecznie rzut gdzieś do przodu na pałę

Już 3-1 powinnp być. Slot dalej nie reaguje. Nie da się na to patrzeć

Ponieważ pan Jurgen nie zostawił notatek, jak się tego uczyć, a ludzie z czasem zapominają…

lol virgil jaki krulewicz w tej akcji. czy on chociaz raz wykonal sprint w tym sezonie? old boy

Akurat z takim potencjałem ofensywnym jaki mamy i podejsciem Ange do obrony mysle,że nasze mecze z nim za kółkiem byłyby przekomiczne XD

Chociaż nowego bramkarza mamy dobrego.

Slot chyba liczy na odprawę po meczu

Ale jaki pressing? My nie presujemy

1 polubienie

Włączyłem mecz 5 minut temu, co oni k…a robią??? :smiley:

Brentford się nami bawi.

Jakkolwiek absurdalnie to brzmi to Brentford całkowicie dominuje Liverpool. To wygląda jakby drużyna z Premier League grała z kimś z 3 ligii.

A co oni tak stoją w miejscu jak nie przymierzając widły w gnoju…

Florek szybciej myśl człowieku

To już nawet nie jest śmieszne…Brendford klepie Liverpool i cieszą się grą a the Reds kopią się po czole,na ten moment pół składu do bazy

Bawią się z nami jakby to oni byli mistrzami Anglii a my ledwo trzymali się w premier league.. śmierdzi mi to kolejną bramką dla przeciwników.

1 polubienie

Salah poproś o zmianę bo ten łysy bajerant nigdy cie nie zmieni.