25.10.2025 Brentford - Liverpool

Wygląda na to, że przedłużył umowę i przestał grać :sweat_smile:

Dziwne, że VAR nie sprawdzał tego faulu Salaha. Jones dwa sezony temu z Tottenhamem za bardzo podobny faul wyleciał z boiska z czerwoną. W sumie to nie byłoby dla nas takie złe rozwiązanie, uwolnilibyśmy się od niego na 3 mecze.

1 polubienie

Van Dijk co gra w tym sezonie to tez slabizna.

Jaki karny ja pier….

1 polubienie

Wpuść tego Chiese powiedzcie mi błagam na ch*j on czeka!!

Przecież kopnął go za linią xD? O co chodzi.

1 polubienie

Nazwijcie mnie szalonym, ale uważam, że powinien wejść Endo na przecinaka by w końcu zabezpieczyć środek pola. Tam są dziury jak leje krasowe. Oczywiście też Salah do bazy i za niego Chiesa.

Henderson wracaj bo tu same panienki grają. Żal sie na to patrzy

4 polubienia

Wy nie rozumiecie, że to nie jest tak, że zawodnik XYZ jest bez formy?

Tu wszyscy grają padakę. To jest wina trenera a nie konkretnego piłkarza.

2 polubienia

Faul niezaprzeczalny. VvD spóźnił się i kopnął zawodnika. Przewinienie miało miejsce na styku pola karnego i niestety pech chciał, że jeszcze to był karny

Haha teraz Chiese wpuszcza. Sabotażysta

1 polubienie

Chiesa w końcu za Gakpo. Cud :smiley:

#Slot out

Faul był poza polem karnym

Ech, jesteśmy w dupie i zaczyna nam być tam bardzo wygodnie :expressionless_face:. Dawno nie było 4 porażek w lidze z rzędu, a coraz bardziej zanosi się na to

E: To powinno być 4:1. Jak można nie pokryć zawodnika na środku bramki na 8 metrze

1 polubienie

Jak będzie 10 miejsce w grudniu to wtedy uwierzę że zwolnią slota

Czy na 4:3 zrobisz swoją wersję legendarnego w internecie wideo ze słoikiem?

Ktoś mi powie jakim cudem Jones i Salah wciąż są na boisku?

1 polubienie

My gramy za wolno caly sezon, slaby pressing, brak zbierania drugich pilek. Za duzo gry z poerwszej pilki i straty.

Jones to jest dla mnie fenomen piłkarski,gość jest słaby jak dupa węża a gra w jednej z najlepszych drużyn w Europie :face_with_diagonal_mouth: nie mam pojęcia jakim cudem on w ogóle wchodzi w 1 zespole

Jeśli tak to sędzia zrobił swoje. Jeden popełnił błąd na naszą korzyść (za długo puścił połowę) to zmienili go w przerwie xd