Wygląda na to, że przedłużył umowę i przestał grać ![]()
Dziwne, że VAR nie sprawdzał tego faulu Salaha. Jones dwa sezony temu z Tottenhamem za bardzo podobny faul wyleciał z boiska z czerwoną. W sumie to nie byłoby dla nas takie złe rozwiązanie, uwolnilibyśmy się od niego na 3 mecze.
Van Dijk co gra w tym sezonie to tez slabizna.
Jaki karny ja pier….
Wpuść tego Chiese powiedzcie mi błagam na ch*j on czeka!!
Przecież kopnął go za linią xD? O co chodzi.
Nazwijcie mnie szalonym, ale uważam, że powinien wejść Endo na przecinaka by w końcu zabezpieczyć środek pola. Tam są dziury jak leje krasowe. Oczywiście też Salah do bazy i za niego Chiesa.
Henderson wracaj bo tu same panienki grają. Żal sie na to patrzy
Wy nie rozumiecie, że to nie jest tak, że zawodnik XYZ jest bez formy?
Tu wszyscy grają padakę. To jest wina trenera a nie konkretnego piłkarza.
Faul niezaprzeczalny. VvD spóźnił się i kopnął zawodnika. Przewinienie miało miejsce na styku pola karnego i niestety pech chciał, że jeszcze to był karny
Haha teraz Chiese wpuszcza. Sabotażysta
Chiesa w końcu za Gakpo. Cud ![]()
#Slot out
Faul był poza polem karnym
Ech, jesteśmy w dupie i zaczyna nam być tam bardzo wygodnie
. Dawno nie było 4 porażek w lidze z rzędu, a coraz bardziej zanosi się na to
E: To powinno być 4:1. Jak można nie pokryć zawodnika na środku bramki na 8 metrze
Jak będzie 10 miejsce w grudniu to wtedy uwierzę że zwolnią slota
Czy na 4:3 zrobisz swoją wersję legendarnego w internecie wideo ze słoikiem?
Ktoś mi powie jakim cudem Jones i Salah wciąż są na boisku?
My gramy za wolno caly sezon, slaby pressing, brak zbierania drugich pilek. Za duzo gry z poerwszej pilki i straty.
Jones to jest dla mnie fenomen piłkarski,gość jest słaby jak dupa węża a gra w jednej z najlepszych drużyn w Europie
nie mam pojęcia jakim cudem on w ogóle wchodzi w 1 zespole
Jeśli tak to sędzia zrobił swoje. Jeden popełnił błąd na naszą korzyść (za długo puścił połowę) to zmienili go w przerwie xd