Brentford ma 2 faule przez 70 minut - TO TEŻ POKAZUJE JAKIMI MY JESTEŚMY DZIŚ ŚMIETNIKAMI, nawet nie mają jakich akcji nam zatrzymywać.
Ja wyłączyłem ten mecz, pierwszy chyba w życiu LFC. Przewiduję tutaj 4-1. Już nic nie wciśniemy.
Brentford ma 2 faule przez 70 minut - TO TEŻ POKAZUJE JAKIMI MY JESTEŚMY DZIŚ ŚMIETNIKAMI, nawet nie mają jakich akcji nam zatrzymywać.
Ja wyłączyłem ten mecz, pierwszy chyba w życiu LFC. Przewiduję tutaj 4-1. Już nic nie wciśniemy.
Na 4;3 zaczynam tańczyć baciate.
Slot ze sztabem całkowicie zawalili przygotowanie drużyny do sezonu. To nie jest przypadek, że tak wielu piłkarzy gra taką kupę. Na dodatek Slot nie pomaga sobie swoimi decyzjami personalnymi. W zeszłym sezonie wielokrotnie chwaliliśmy go za nosa do wyboru zawodników, natomiast w obecnych rozgrywkach to jest katastrofa
Slot out, Hughes out, Edek out.
Błagam niech wróci Klopp. Z tymi zakałami u sterów Liverpool prędko wroci do czasów gdzie marzyliśmy o top 4.
Najgorzej jest z tym pressingiem i odbiorem. Przeciez my zamiast doskoczyc i zabrac pilke. To cofamy sie i dajemy sie obrocic
Najgorsze jest to , że człowiek oglądając Liverpool za Kloppa z wynikiem 2:1 w plecy do przerwy wiedział, że taka brama do szatni oznacza ogień w drugiej połowie i nawałnice do 90 min.
Mogliśmy wygrać, zremisować ale były emocje i się oglądało z bananem na ustach.
Dzisiaj po pierwszych 45 minutach widząc , że po przerwie nadal na boisku w tym samym momencie jest Gakpo i Salah nawet nie łudziłem się , że my będziemy starali się wygrać.
Nie twierdzę że faulu nie było,był tylko moim zdaniem to było poza polem karnym
Też nie zawsze tak było. Za Kloppa też były spotkania gdzie nasi piłkarze byli zagubieni do samego końca i Klopp też stał z boku z grymasem i ani nie reagował, ani nie krzyczał, ani nie motywował, tylko stał…
Wielokrotnie w drugiej połowie zeszłego sezonu polemizowałem z doborem zawodników przez Slota. Głównie z zarządzaniem liderami w trakcie spotkań. Natomiast zawalenie przygotowań do sezonu oczywiście miało miejsce. Przy czym zakładam, że ani jedne przygotowania fizyczne przez Slota i jego sztab nie zostały przeprowadzone w odpowiedni sposób. Ani te przedsezonowe ani te w trakcie sezonu. Po prostu po zapierdzielu u Jurka i zluzowaniu obciążeń nastąpiła superkompensacja, bo nasi zawodnicy złapali świeżość i luz. Później jest zapaść wskutek braku intensywności. U zawodowców zazwyczaj “pary” starcza na kilka miesięcy, a tutaj mamy podręcznikowy wręcz przykład.
Jak Frankfurt dał se wbić piątkę to ja nie wiem co to wgl jest za gra oni coś robią na treningach my mamy jakąś taktykę wgl? Tragedia
I niestety mamy trudne czasy w LFC.
Ale nic to! Nie takie rzeczy przez te wszystkie lata już u nas widziałem czyli raz się wygrywa a raz (4 z rzędu w lidze ) przegrywa.
Czy zwyciężasz czy nie ja zawsze kocham cię LIVERPOOL ![]()
![]()
![]()
Było gryzienie trawy,walka na maksa a teraz kopanie i odgrywanie piłki do tyłu lub kółeczka
Tylko że od meczu z Tottkami 5-1 w kwietniu nie zagraliśmy całego dobrego meczu także to nasze granie trwa już mega długo jak nam wyszła połówka z Wisienkami czy Atletico Evertonem to reszta to fuks, z takim Newcastle prowadzimy 2-0 gramy z przewagą 1 zawodnika i dajemy się dogonić! W lecie trzeba będzie pójść na kolejne wielkie zakupy i kupić kogoś za Salaha i 2x ŚO o ile nie 3 i pomyśleć od sprzedaniu VvD, no i PO z prawdziwego zdarzenia. To będzie kolejna rewolucja w składzie a nie ewolucja i układanie klocków.
Brentford przy nas wygląda jak Barcelona.
Ten strzał Mo podsumowuje jego występ
81 minuta 3-1 dla Brendford a oni męczą bułe tymi podaniami w tyle…No i ten strzał Salaha ![]()
To niesamowite jak tak fatalnie grający Salah spędzi cały mecz na murawie, a Wirtz prawie cały mecz.
Gomez za Wirtza hahahahahaha. Niech go zwolnią dzisiaj
Co za zmiana. Zamiast wpuścić Nyoniego lub Morrisona to wchodzi Gomez.
Nawet nie oddaliśmy celnego strzału w 2 połowie. MITYCZNE DRUGIE LEPSZE 45 MINUT HAHHAHHAH
Slot, miej honor
Jak pierwszą połową się nas wyrzygali, tak drugą się piłkarze i Slot na nas wysikali.