Dziwnie się czyta narzekanie na wszystko i obwinianie wszystkich poza FSG. Takiego czegoś na tym forum nie było od ponad dekady.
podsumował się absolutne kino
Nic nie było. W polu karnym VVD nieco go wypychał za linię, a potem ziomeczek zdał sobie sprawę, że to chyba ostatnia szansa żeby coś wymusić i się położył. Gdyby puścił grę dalej nikt by się nie pruł.
Poza tym uważam, że brama na 2:0, po próbie wymuszenia karnego to też żenada. Słabi mnie, że 95% piłkarzy wchodzi w pole karne i jak czuje obrońcę na plecach to myśli o symulce, gdy tylko poczuje kontakt z przeciwnikiem, zamiast za wszelką cenę szukać strzału.
ngumoha zapomnial ze nie gra z dziecmi tylko doroslymi chlopami. gospodarze dominuja genetycznie dzis. masakra
Stajemy sie właśnie United ? To juz nie jest śmieszne
Kloppa głupio było krytykować w słabych momentach, bo jednak podniósł ten klub. Łysy pomimo mistrzostwa nie ma takiej taryfy.
Chłopie, ja nawet się nie wypowiadałem za dużo w jego temacie ani na jego temat, bo po prostunie nie oglądałem meczy Bournemouth… Więc coś źle Ci bije…
Co do transferów to byłem jednym z nielicznych piszacych, że np transfer ŚO to obowiązek mimo Leoniego. O defensywnym pomocniku również od czasu do czasu wspomniałem. Co do Frimponga od samego początku miałem obawy czy on da radę w defensywie.
Co do transferów, robi je ktoś inny a Slot ma trenować, to uważasz, że Slot nie ma nic do gadania? Nieźle…
Klopp zaczął narzucać swoje transfery, kompletnie pomijając sugestie sztabu od tego.
Więc temat defensywy olali nasi włodarze jak amatorzy i tylw w temacie. Nie można grać dobrze kiedy w defensywie nie ma gry…
A to, że człowiek się jarał transferami… Taki los kibica…
Jednak nie wciśniesz mi, że piałem z zachwytu nasz nami tranferami do defensywy.
Real to nas zmiażdży
Raz się przegrywa, raz się przegrywa.
Forma jest stabilna.
Tylko, że słaba formę w drugiej połowie sezonu mozna było tłumaczyć przemęczeniem piłkarzy, a po odpadnięciu z LM i FA Cup oraz mając takl gigantyczną pozycję w lidze to nawet nie było na co się spinać. Ale zakończenie sezonu, wakacje i nowy presezon to zupełnie nowa karta i to jak fatalnie fizycznie jesteśmy przygotowani od samego początku rozgrywek mimo całkiem sporego czasu na odpoczynek to jest po prostu koszmar i tego nie da się niczym tłumaczyć
To akurat ma o tyle sens, że przesuwa Szobo wyżej.
Nie wierzę, Salah z golem
Zasłużona ta porażka i na ten moment to nie mamy co oglądać się na Arsenal tylko bardziej na pozycję… 5 która znów pewnie da LM w przyszłym sezonie.
Taka smutna rzeczywistość aktualnie.
Zakrwawiły mi się oczy
A kogo miał wprowadzić!!! Chłopie przyłóż sobie lód do głowy, Szobo poszedł wyżej Wirtz był do zmiany zaraz po Kerkezie wg Ciebie to kto miał przesunąć się na PO Salah??? wszedł Ngumoha i nawet minąć PO nie może więc zluzuj
Można to było zrobić inną zmianą.
Ja pierdzielę VvD co ty odwalasz? Tak łokciem atakować? Przynajmniej tym razem nie swojego
Van Dijk co za zjazd w tym sezonie to dramat. Poczatek jeszxze tego tak nie pokazywal, bo Konate odpierdzielal i wszyscy sie na nim skupili
to nie jest problem trenera. van dzik robi karnego. kerkez nie wybija piłki. problem jes z zawodnikami nie z trenerem
Cóż za zbieg okoliczności, że 90% drużyny jest bez formy i totalnie źle przygotowani fizycznie do sezonu. Zmówili się na tak sałbe granie?
To teraz pomyśl że 80% naszych graczy pojedzie na MŚ oczywiście nie każdy dojedzie do półfinałów ale na odpoczynek i budowanie formy będzie jeszcze mniej czasu a taki Maca, 3x Holendrzy, Ali, Rikitiki ze swoimi kadrami mogą zagrać w ćwierćfinale lub dalej więc nawet nie chce myśleć
Możecie płakać co mecz, slot zostanie do końca sezonu ![]()