26.02.2025 Liverpool- Newcastle United

To że tobie to przeszkadza to spoko, ale są ludzie którzy mają prawo pisać co chcą jeśli nikogo przy tym nie urażą. Ja tam widząc jak gramy od połowy listopada pisze że zdobędziemy mistrzostwo bo oglądam piłkę i taki był moj wniosek.

Tak jak wielu z was przed sezonem wspominało że robertson już nie dojeżdża. Czy rozumiem że przewidywać jak sobie poradzi dany gracz wolno, ale swoich przewidywań na tmt wyników już nie można?

Co do składu liczyłem na gakpo, ale dobrze że chociaż jota zdrowy. Podoba mi się tsima

1 polubienie

Bez Isaka liczę, że łatwiej będzie nam zatrzymać atak Newcastle przez co bardziej ofensywnie będziemy mogli grać. Uważać na ich skrzydła no i Virgil zajmij się tym Wilsonem, bo co jak co, ale on grać też potrafi…
Liczyłem na Gakpo w 1, ale może spokojniej dojdzie do siebie.

@madman99 I może własnie dla tego ja twierdzę, że Isak nie jest na naszej liście. Co do finału, to może faktycznie mieć walkę z czasem. Zobaczymy co powie Howe po meczu na temat jego absencji. Trochę niespodzianka jego brak, więc może nie groźny uraz. Coś jak Gakpo ostatnio.
Jednak w tym sezonie Isak zagrał w 24 meczach, i najdłużej ile pauzował to 3 mecze. Zobaczymy co mu teraz faktycznie dolega.

Isak kontuzja pachwiny, w zeszlym sezonie dwa razy miał podobny uraz i pauzował za każdym razem około miesiąca. Możliwe, że nie zdąży się wykurować na finał 16.03. W ostatnich 3 sezonach, licząc obecny, Isak był niedostępny przez 38 spotkań, Jota przez 70.

1 polubienie

Czy zawodnicy i sztab dostaną kilka dni wolnego po meczu? Mamy teraz tydzień do LM, a przydałby się odpoczynek po tym maratonie.

Kierowniku złoty brak Isaka to nasza wielka szansa. To tego uśmiech od losu jeżeli chodzi o potencjalne czyste konto.

Isak fajny chłopak, ale chyba zdrowie nie to.

Eddie Howe powiedział na konferencji przedmeczowej, że w przypadku Isaka to uraz pachwiny, ale niezbyt groźny. Więc chłop raczej nie wypada na długo.

Jakby nie było, to mamy szczęście, że dzisiaj nie zagra. Naprawdę trzeba to wykorzystać. Po 3 pkt Panowie!

Czyli szykowany na finał jest. Dużo też pokaże przyszły mecz czy będzie na ławce czy już może wróci, ale stawiam, że na finału wyścig z czasem będzie mieć.

Dzisiaj wielki Djogo musi się odblokować, liczę na jego hattrick do 45 minuty. Salad i Schaboszlai muszą mu tylko ładnie podawać.

Kuwra przecież to jest karny xd

1 polubienie

W sumie to chyba karny się należał, Hall upadając chwycił za nogi Salaha. Chcący/niechcący ale kurde raczej karny

Co Szobo złapał formę :sweat_smile:
W ogóle Jota robił wszystko, żeby tą akcję spierdzielić :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ale nam się rozkręcił Węgier!!!

2 polubienia

Jak na fakt tego kopyta, które posiada Szobo - to te jego gole padają po takich raczej farfoclach.

Z City tez wydawało sie, że mógł uderzyć mocniej.

Mocniej, nie mocniej, ważne że wpada do bramki :slight_smile: świetny początek meczu, jeszcze ze dwie bramki i zyskamy trochę spokoju.

1 polubienie

Lepiej farfoclem strzelić bramkę, niż uderzyć armatę z 30 metrów i trafić w słupek/poprzeczkę czy obok bramki. Brawo Szobo!

1 polubienie

Fart, że tego Isaka nie ma :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Dobrze, ze Isak nie gra bo by bylo juz 1:1.

1 polubienie

Dobry mecz Diaza dzisiaj, za to Jota cieniutko - 2 razy mógł wyjść sam na sam, to albo źle przyjął albo piłka mu się odbiła od pięty.

1 polubienie

Jak by był Isak, to by było już 1:10. Wiadomo że każdy inny napastnik nawet z połowy sytuacji strzela 5 bramek. Tylko te nasze łamagi niczego nie potrafią. Liderzy zasrani

3 polubienia