26.02.2025 Liverpool- Newcastle United

Newcastle totalnie zdominowane. Zupełnie inna połowa, niż na wyjeździe. Powinny dziś wpaść 3 punkty.

1 polubienie

Nie wiem jak wy, ale ja nie mogę patrzeć na tego kwadratowego Tsimikasa

To już końcówka. W lato za 15-20 milionów pogonić.

1 polubienie

Ten mecz tylko potwierdza, że typowa 9tka kloc u Slota nie ma prawa bytu. Dzisiaj świetny podwieszony Szobo i Jota, choć widać że mu nie idzie ale taktycznie dobrze. Napastnik musi być mobilny i mieć duże umiejętności gry w środku pola

Díaz szarpie lewą stroną, że aż miło popatrzeć. Spokojne prowadzenie do przerwy i kontrolujemy mecz.

Wszystko wskazuje na 3 pkt pomimo skromnej przewagi.

Dziś diaz fenomenalny. Bardzo dobry szobo. Tsima i Graven trochę słabiej. Mo też narazie bez błysku. Warto też zwrócić uwagę na dobrą grę w obronie trenta

1 polubienie

Diaz chyba walczy, by zdrowy Gakpo nie wrócił do składu ;D dzisiaj genialny.

3 polubienia

To jeszcze bramka i kolejny mecz zaliczony Mo :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Może ten Isak nie zdąży na ten finał… Jeżeli zagramy na swoim poziomie to powinniśmy wygrać i ten finał. Jednak finał to finał. Dla Newcastle to będzie zupełnie inna motywacja ale i też presja…
Potwierdza się również to, że nasi graja najlepiej gdy grają co 3 dni…

Ale zmiany Pany. Diaz, Szobo, Mac, Graven. Oni niech juz zejdą.
W końcu doczekałem Endo za Gravena. Ja tam nie mam nic przeciwko aby Endo został. Jednak pewnie będzie szukanie kasy aby kupić kogoś bardziej pasującego Slotowi. No co by nie mówić wyżej już nie podskoczy, a też zespół w formie to łatwiej się wchodzi na boisko…

2 polubienia

Lucho jest już widocznie zajechany od 60 minuty, ale dalej brak zmiany.

Ja rozumiem, że Nunez się ostatnio z Chiesą nie popisali, ale bez przesady. Chłop zaraz padnie na tym boisku.

3 polubienia

Ten Lewis Hall to kawał LO. Wygrywa z Salahem większość pojedynków. Ciekawe ile Sroki by za niego zawołały.

To jaką formę fizyczną ma obecnie Szobo to jakiś kosmos.
Diaz również zagrał mi na nosie i bardzo dobry mecz.

Fajnie, że Grav dostał choć trochę odpoczynku.

1 polubienie

Miałem nadzieję na 11 pkt w 5 meczach lutowych i jest :muscle: się coś tam znam na tym :soccer::rofl:

WE’RE GONNA WIN THE LEAGUE !!!

20 tytuł mistrza Anglii coraz bliżej :red_circle::blush:

-13 w Londynie :cold_face:

2 polubienia

Chłop dosłownie dostał jedno zadanie na ten mecz, czyli miał być przylepiony do Salaha i najczęściej i tak jeszcze pomagał mu pomocnik.

Nie musiał rozgrywać, w ataku go nie było, bo biegał przy Salahu cały mecz, żaden wyznacznik.

Szobo i Diaz naprawdę bardzo dobre spotkanie rozegrali. Reszta solidnie/dobrze. Jakoś tak za łatwa się ta liga zrobiła :sweat_smile:

1 polubienie

Oglądałeś mecz? Parę fajnych piłek posłał, np. pod koniec do Osuli, myślę że szybszy Isak miałby szansę ją dojść i wyjść 1:1. Pech, że Salah trafił dzisiaj na Halla, bo widać, że Egipcjanin w koszmicznej formie i każdego innego mijał jak chciał, ale Lewis stawiał mu dzisiaj bardzo twarde warunki. Ojj… jak nie Isak, to on byłby tych right playerem z Newcastle :joy:

Dobrze chociaż, że asysta, bo jak wygrywamy spokojnie mecze, to śledzę tylko liczby Mo, 30 goli, 20 asyst jako pierwszy zawodnik w historii top5 lig? Pobić rekord Henry/KdB i Shearer/Cole. Dawaj Królu złoty!

1 polubienie

Nie, co Ty, w życiu nie obejrzałem żadnego meczu. Tak sobie tylko piszę od czasu do czasu na tym forum.

2 polubienia

Minuta 78, Salah zachrzania, minuta 96, Salah dalej próbuje, co to jest za gracz, no podzie zupełny. Pięknie oglądało się to spotkanie, jestem zachwycony, Trent grający w obronie😯 zdziwienie totalne. Szobo super, co ten Slot robi z nimi na treningach, taktycznie super.

1 polubienie

Wziąłbym w ciemno 7 pkt za trzy ostatnie jakże ważne i ciężkie mecze, które rozgrywaliśmy. Można powiedzieć, że jest już po kryzysie (ale co to za kryzys :smiley:) Nie wierzę już w utratę mistrzostwa, ostatni tydzień okazał się kluczowy, nie w tej dyspozycji Arsenalu i nie tej dyspozycji Liverpoolu.

Poczekam jeszcze na matematyczne zakmnięcie sezonu, ale dla mnie możemy skupić się już na LM :wink:

Salah to jak opętany pędzi na bramkę :joy: niesamowity jest

1 polubienie