Dawać Isaka za Konate i Gravenbercha na środek obrony. A Szoboszlaia dać na prawą obronę, a co!
Wszystko to przez pieniądze , to samo było i jest w MU W tym klubie potrzeba KUDLATEGO z ,poranku kojota” który mówił żeby zapier….nie obijac się. koniec i kropka.
Trzeba się szykować powoli na brak gry w LM w przyszłym sezonie.
Przynajmniej człowiek się nie rozczaruje.
Jedyny pożyteczny zawodnik z przodu wypada. Dramat.
Wchodzi on Myster Stojanov
I gwiazda zostanie Jones
To też jest wypadkowa tego, że on biega strasznie dużo i zmęczenie robi swoje przy podejmowaniu decyzji.
Oby nic poważnego z Ekitike. Bez niego z przodu będzie sztywniej niż w zakładzie pogrzebowym
Może i dobrze jakby przegrali, zawsze większa szansa na nowego trenera. Ze Slotem to się już nie uda, no po prostu tutaj widać że nawet chłopaki już nie w jego plan nie wierzą. Im szybciej go zwolnimy to po prostu lepiej.
rzecz w tym,że w mojej opinii to oni go nie zwolnią
Gakpo XDDD to jest chyba najbardziej irytujący zawodnik w tym sezonie
Isak to mam wrazenie, że stawia stopy jak Nunez. On ma niby super technike? Na ten moment to przy nim to Benteke miał technike. Wart kazdych pieniedzy, nie no żart
To chyba łatwiej posłać piłkę do przodu, szczególnie jak jesteś ustawiony w stronę bramki przeciwnika.
Kerkez, Salah i Konate biją go na głowę.
@n_t
Tu i 5 zmian koszulki nie pomoże jak na boisku jest np taki Kerkez ![]()
O! Patyczak cudowne podanie ![]()
Gdyby ja miał coś do powiedzenia to oni WSZYSCY po tym meczu biegali by wkoło Anfield do 6 rano ku… a
Dziwne, że jeszcze Gravenberch nie został przesunięty na środek obrony i nie ruszyliśmy do ataku imienia Arenda “Arne” Slota (za którego dobrze wykonana robota).
Jak można tak oddawać strzały z główki z czystych pozycji z kilku metrów wiecznie nad bramką…. Nie ogarniam tego
My z tym łysym to będziemy dogorywać do końca sezonu, 3 razy przegramy raz wygramy i tak w kółko dla mnie powinien sam podać się do dymisji i tyle nad czym tu dumać przecież chłop nie ma pomysłu na cokolwiek sam tego nie widzi że gracze nie chcą i nie będą za niego umierać.
Arne Slot powinien zmienić nazwisko na Udo. Albo się udo, albo się nie udo.
no tylko dla mnie to oni sa poprostu słabi w tym momencie,a on jest irytujący w swoich powtarzalnych działaniach