ciesz się że jest remis bo gra dramat
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! Brawo Liverpool. Brawo ARNE SLOT <3
Już nie. To teraz już koniec Arne prawda ?
Ale to jest bryndza na to się naprawdę nie da patrzeć,jedna wielka sraka to jest to co gramy
Jak Kerkez z top ligi mogl zaliczyc taki zjazd przez wakacje? Jeszcze jakby troche wolniej biegł to bylby spalony
Slotowi chyba się teraz nie upiecze
Ale piłeczka, tak się gra w piłkę. Jedno podanie i gol! Na szczęście od meczu z West Hamem zaczynamy łatwy terminarz i będzie z górki.
Pięknie to PSV rozegrało brawo aż się łezka w oku kreci jak Liverki tak robiły
Nawet PSV nas robi. Mam tego dosyć, wstyd niemiłosierny. Tu nie ma co czekać, wyjebac Slota jeszcze dziś, choćby miał przyjść Sam Allardyce to będzie to lepiej wyglądało niż obecenie.
No i po tej bramce będzie nasza dominacja gry w obronie
podanie do boku do tyłu jeszcze raz do boku i tak do końcowego gwizdka
to się na 1-2 nie skończy tu nie widać żadnej chęci nie licząc Szobo, nawet Graven i McA to ludzie z innej bajki to co Argentyńczyk wyczyniał w polu karnym to tylko on wie szkoda
Sama to Ty szanuj. On by szybko gwiazdki poustawiał xD
Salah jak tyczka, Kerkez ćwierć obrońcy. Jest chujowo a może być jeszcze gorzej. To jest dno, tak zwana “czarna dupa”.
Dziwne, w poprzednich 10 spotkaniach tez nie dzialalo
Kerkez to jest jakiś podmieniony chłop z ligi ogórkowej i to chyba jeszcze dorabia jako elektryk,bo on wymyśla jakieś kwadratury koła co akcje XDD
odpalam. mam nadzieję, że @ynwa19 nie zmienił koszulki w przerwie
Ciężko już cokolwiek powiedzieć… aha jeszcze Ekitike z urazem no japier…
Szobo wrócił do tego, co mnie denerwuje u niego biegną mu Ekitike i Salah, to ten zwalnia i podaje do tyłu. Nie wierzę…
BĄDŹCIE KIBICAMI
TAŃCZYMY
CHAMPONSHIP za rok też ciekawe będzie <3