Dzisiaj ON ratuje nam sezon. Wierzymy.
Opiszę Ci mecz po 90 min. Sorki, ale jakoś mi przypadł do gustu Twój post ![]()
![]()
Z resztą chyba nikt nie wierzył, że wyjdzie Isak i Eti razem.
Tak z ciekawosci - skoro tak myslales to wytlumacz mi jakby to mialo niby wygladac? W sensie ten Ekitike i Isak razem w jednym skladzie. Bo ja za chuja sobie tego nie wyobrazam, a najwyrazniej nie tylko Ty, ale tez zarzad i Slot to widzą oczyma wyobraźni.
No to ja pytam - jak to ma niby działać. Gdzie oni niby mają grać, w jakim ustawieniu? Pytanie serio, bez przytyków, podtekstów i sarkzamów. Nie potrafię sobie wyobrazić tych dwóch graczy razem w sensownej taktyce. Wytłumacz mi ktoś jak dla debila.
Spokojnie, zaraz Liverpool dostanie w czapę i Slot dokona masterclass move, Isak wchodzi za Konate.
Bardzo niepotrzebny post. Teraz ci Jaś z Franiem napiszą, że jak to jak mają grać razem, że to proste. Przecież wystarczy zagrać 3-5-2, a poza tym w 4-3-3 Ekitike “może zagrać” na lewym skrzydle…
Bardzo niepotrzebny post, taki prowokacyjny.
To nie jest śmieszne, bo tak będzie przy niekorzystnym wyniku. Slot łapie się brzytwy w tym sezonie kiedy nie idzie więc wejdzie Uszkodzą Konate i Chiesa za Kerkeza.
A propos Isak Ekitike. Eti mógłby grać na lewym skrzydle, a Isak na środku, to jedyne chyba możliwe ustawienie. Bo nie wyobrażam sobie ustawiania 4-4-2 na przyszły sezon po odejściu Salaha.
3:0 do przerwy. Szobo lekko chowa do kieszeni Perisicia, Jones dziś narobi tyle kółek, że Lallana wrzuci rolkę na insta z kompilacją, Gakpo 2 gole i asysta, a gwoździem programu będzie pojedynek Salah vs Salah-Eddine. Tego nie można przegapić.
On to musi robić specjalnie, niemożliwe żeby po tylu wpierdolach wystawiać ciągle ten sam skład
Muszą się zgrać chłopaki, teraz już na pewno odpali. Zresztą w LM dajemy rade. Za trenera Slota jest dobrze wykonana robota. ![]()
![]()
xDDD
No właśnie patrząc po ruchach to Ekitike miałby zajmować lewe skrzydło. Bo chyba nie wydaje się ponad 200mln euro na 2 napastników z czego i tak tylko 1 będzie grać? To tak jakby kupić Oblaka do bramki gdy jest Ali… Własnie do tego zmierzam, że skoro kupiliśmy ich obu to zamysłem zarządu będzie to, że ich da się połączyć na boisku…
Przecież zamiast np Isaka spokojnie mogliśmy mieć bdb pomocnika oraz skrzydlowo/ napastnika.
Psv jest słabsze niż Eintracht więc stawiam pewne zwycięstwo 3-4 golami, bramki Ekitike i Chiesa, rywal bardzo pod nich
Jones na prawej obronie dzisiaj
Glamowski-Na*orny na mikrofonie jakby było mało ![]()
![]()
![]()
Właśnie miałem napisać, że Nahorny gwóźdź do trumny jak dla mnie.
Nawet jak wygramy, to odbierze mi radość z wyniku. Jedyny komentator, którego nie potrafię znieść. Rafał na emeryturę!
W xtb pieniądze pracują dla zlatana, a dla ciebie ?
To chyba niezbędnik kibica Liverpoolu arab edition
No chyba nie, wychodzimy z Szobo na obronie i ustawienie 4-3-3, więc pewnie wygramy, by w lidze zagrać 4-2-3-1 i w pupę.
Edit, nawet realizator nie ogarnął naszego ustawienia. Jednak Jones w obronie.
Człowiek cieszy się na mecz ukochanego klubu, włącza TV a tu ku… a Nahorny ![]()
Niby tak ale na papierze to my powinniśmy wygrać z Forrest Palace MU Galatą ???