26.11.2025 Liverpool FC - PSV

Kerkez i Gakpo na lewej :heart: Za kilka lat okaże się, że łysy dureń brał kasę od United za sabotowanie Liverpoolu. Bo tego kurw@ racjonalnie wytłumaczyć się nie da. XD

1 polubienie

Dobrze się zaczyna, co ten Virg czegoś takiego nie widziałem.
Są ciężary, te PSV mocne jest xD

Są takie rzeczy co sie filozofom nie śniło. Na przykład to co odwalił van dijka :wink:

Van Dijk już chyba też ma dość Slota.

Co ten chlop naćpany jakiś czy co? Czemu on to zrobił?

Co odj*** van dijk to tylko on wie xd siatkarz czy co

Jedno wielkie :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: teraz się zacznie cyrk na kółkach i zaraz Isak na boisko. Lalalalalala

Takiego absurdu nie było chyba jeszcze nigdy xD Co sie dzieje z tym klubem

Oni chyba naprawdę grają na zwolnienie Slota. Bo nie wiem jak to wytłumaczyć.

2 polubienia

Van djik ma pretensje do sedziego ze dotknal bezsensownie pilki reka xdd

3 polubienia

Też wina Slota, że Virgil zachował się jak idiota!?

Żołnierze Slota szybko zaczynają ostry hevi metal jazda!!! Za trenera Slopa jest ekstra zrobiona robota!! :flexed_biceps:t3::flexed_biceps:t3::flexed_biceps:t3::flexed_biceps:t3:

4 polubienia

Niesamowity jest ten upór Slota w tym, żeby się intencjonalnie osłabiać xD

Te jego wybory personalne nie mają już żadnego sensu, ale skoro tak mu pasuje to niech tak będzie

Wina Slota, że PSV wpada na Anfield po swoje, niech on już przestanie się kompromitować, najlepiej jakby w przerwie go zwolnili.

Isak za Van Dijka i lecimy z tematem!
Za Slota PSV to jak chołota!! :flexed_biceps:

1 polubienie

to chyba nawet Holendrzy w drużynie nie chcą Slota na ławce więc może by się chłop podał do dymisji bo to VvD odwalił to brakuje by sam bramkę załadował bo nie wiem jak to odbierać …

Jeszcze nie sobota żeby zwalniać Slota

2 polubienia

W drugiej połowie cytując klasyka: ustawienie 3-5-8 xd i czekam na wejście mitycznego, japońskiego samuraja :smiling_face_with_sunglasses:

IMO VVD podniósł rękę sugerując sędziemu, że jest faulowany i mikrosekunde później piłka trafiła go w rękę

Już nawet Van Dijk ma dosyć Slota