Aha i fajnie dopiero odpaliłem a już gonimy wynik
,VVD: Liczą się czyny, nie słowa” buhahhaa co się dzieje z tym klubem to tragedia
Dzisiaj był artykuł na stronie z Van Dijkiem mówiącym, że liczą się czyny, nie słowa. No to mamy czyn pod zwolnienie trenera
Nawet piwa człowiek nie zdążył otworzyć,to nasz kapitan dał przykład
I te granie przez Mamę a potem laga do przodu, z PSV.
Lysy dobry jest nietuzinkowy futbol, taki dla koneserów, to jest to
To naprawdę przechodzi ludzkie pojecie akurat odpaliłem i jebudu
Najlepsze, że od miesiąca szczerze te tracone gole ni grzeją ni ziębią, przynajmniej mnie. Jak wygramy to git, jak przegrają to większa szansa na zwolnienie ten Haga.
No ta interwencja pokazuje że chyba nie ma nawet u rodaków chęci by siedział na ławce trenerskiej … jak to odbierać
AAAAAAAAAAAARNE SLOOOOOOOOOT Nananannananana
Nie myślałem że kiedyś będzie mnie cieszyć jak moja drużyna przegrywa..
Ale naprawdę to chyba jedyny sposób na zwolnienie tego betona. Choć patrząc na upór władz, to możemy się bujać z Holendrem do końca sezonu.
a mi śniegu nasypało i byłem odsniezyc a tu piekny wynik. Van Dijk to ma zjazd jak Salah po tym kontrakcie, tylko dziwnym trafem jeszcze nikt sie go nie czepił, bo Konate gra jeszcze gorzej
też tak pomyślałem, ale to mógł chociaż poczekać, aż wyląduje. Durne, niewytłumaczalne zachowanie
Za trenera Slota zawodnikom przeszła na futbol ochota ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja się naprawdę szczerze zastanawiam jak można tak fatalnie bronić stałe fragmenty. To mi się w głowie nie mieści, bo to jest liberalnie pierwsza kwestia, od której zaczynają prace trenerzy.
Tutaj każda górna piłka to okazja dla przeciwników.
Obudzimy sie ze zwolnieniem Slota jak już stracimy szansę na wszystko. Przyszły sezon pełne skupienie na lidze
Dawac Isaka po przerwie na boisko!
A jednocześnie nasze stałe fragmenty z reguły kończa się odgwizdaniem naszego faulu. Niepojęte
Kerkez to jest parodia piłkarza,nie wiem co z chłopakiem stało się ale jak dla mnie w tym momencie to nie jest zawodnik nawet do rezerw
Wszyscy dogadani, Alonso dostaje w łeb od Greków którzy pewnie jeszcze na dwie godziny przed meczem robili gyros, Virgil zwalnia Łysego i następca znany.