27.04.2025 Liverpool FC - Tottenham Hotspur

Wchodzi Darwin, Benfica świętuje

Balony to ku pamięci Hmedersona, jest i Darwin i 5 mln psu w budę :wink:

Toć podobno to nieprawda z tym 5 mln.

1 polubienie

To mialo byc za mecz w pierwszym skladzie

Raczej by go wyłapała kamera do tej pory chociaż raz, chyba go nie ma

1 polubienie

Mam nadzieję, że Endo na PO to nie jest zapowiedź tego co nas czeka w przyszłym sezonie na tej pozycji na wypadek odejścia TAA

Idealne podsumowanie pana Nuneza xd

5 polubień

Teraz Elliott zabral asyste Salahowi.

1 polubienie

jak można tak spieprzyć podanie ajajjaj

1 polubienie

Jak dostaniemy za Nuneza worek piłek to będzie cud.

Szkoda Chesy że nie wyszedł na boisko

Nunez mam nadzieję, że jakiś mały klub wyłoży na Ciebie odpowiednie pieniądze :moneybag:

Nunez nie ma psychy. 5-1, 90 minuta a ten szuka podania idąc sam na sam.

Tę kupę w majtkach Nuneza to ja czułem setki kilometrów od Liverpoolu przez telewizor.

1 polubienie

No i mamy ten 20 tytuł! Ależ historia, kto przed sezonem się tego spodziewał? Czekam na zdjecia, na szał radości kibiców, a potem 25 maja ładnie przed TV obejrzę jak lfc przy wypełnionym po brzegi stadionie odbierze ten puchar i ruszy w miasto z nim. Wielka chwila Panie i Panowie! Liverpool mistrzem Anglii!! YNWA.

2 polubienia

Ty jesteś takim hejterem Harveya, odpuściłbyś sobie już. Wcale łatwej tak sytuacji nie mial

Dla mnie to oczywiste, że Chiesa to piłkarz którego Slot dostał, pomimo tego, że go nie chciał. Pytanie czy zostanie odpalony po sezonie czy będzie dalej pełnił rolę podgrzewacza do krzesełek

BRAWO PANOWIE,BYŁO LEPIJE BYŁO GORZEJ ALE JEST SUPER,DZIĘKI WAM ZA SEZON I WSPÓLNE EMOCJE I WASZE KOMENTARZE KTÓRE UWIELBIAM CZYTAĆ :heart::heart::heart:juhuu

1 polubienie

Harvey zepsuł to, ale trzeba naprawdę być mocny jeśli w tej sytuacji wspomina się o kimś innym niż nunez. Niestety piłka to glowa

MAMY TOOOOO :trophy: :fire: :heart: #znaki

1 polubienie