Po raz 20!! Gratulacje!! Sezon zdecydowanie powyżej oczekiwań. Szkoda tego dwumeczu z PSG, ale mamy inny kluczowy puchar
Czytaj caly watek a nie wybiorczo
Widzieliście ten transparent?
BACK ON OUR PEARCH
😄
Wrócimy za rok mając 21! Sami on our perch
xD skończ pajacować, co post o Harveyu to starasz mu się umniejszać. Sytuacja, jak wiele w meczu, to płaczesz, że Harvey niewiadomo jak zepsul… Takich sytuacji to Jota potrafi mieć po 3-4 na mecz.
@everlast nie w ogóle się go nie czepiasz. Na prawdę, że nie wstyd ci pisać takie rzeczy ok…
placze do komputera a wy?
ynwa19 na początku sezonu napisał: “Za Slota gablota złota”, to dopiero był prognostyk. W pełni zasłużone mistrzostwo. Deklasacja rywali i miazga na sam koniec. Radujmy się, za rok Liga Mistrzów
Sam jestes pajac. Wczesniej napisalem, ze Szobo mu zabral asyste. Bo taka prawda obaj to powinni skonczyc. Masz jakas obsesje z tym Elliottem.
Stwierdzilem tylko fakt i to drugi raz w tym meczu.
@ynwa19 jakie masz powiedzenie na kolejny sezon? Wymyśl cuś.
Stempel jak na Mistrzów przystało. I pięknie, że Salah dzisiaj strzelił bo to tytuł imienia Mohameda Salaha. Przed sezonem nie zapowiadało się na to. I teraz piękny obrazek wspólne Ynwa, jak to mówią dla takich chwil warto żyć
VIRGIL 4 Mr. Captain
Sprawdzi sie? Oby dostal pare transferow
Przy Virgilu też mi się oko zaszkliło
A i jeszcze jedno. Od dzisiaj koniec kosy z aldoroza @aldor. Od dzisiaj już się nie będę z niego śmiał, że wziął pół proszka za mało. Od dzisiaj my kumple.
SLOT ŚPIEWAJ HYMN EEEEOOOOOO
Ah powiem wam cudowna sprawa, naprawdę cudowna
To był bardzo ciekawy i intensywny sezon, również na forum, zdecydowanie go nie zapomnę haha
Stary jestem, ale popłakałem się przy YNWA. Co za dzień, co za emocje. Gratulacje dla chłopaków, sztabu trenerskiego, zarządu i tych wszystkich ludzi, którzy tworzą ten klub.
20
Evil Josif :0 #znaki
przez to intensywne oglądanie chyba oczy mi się spociły