27.04.2025 Liverpool FC - Tottenham Hotspur

Przy YNWA przed The Kop zaśpiewałem naturalnie z nimi i… miałem wilgotne oczy :red_circle::trophy::muscle::england:😄

CUDOWNIE CHWILE !!!

3 polubienia

Widzieliście Henry rozmawiał z Arnoldem :slight_smile:

6 polubień

Po porażce z psg pisałem że w maju zapomnimy o tym meczu i się myliłem bo zapominamy 27 kwietnia,
11 lat po pamiętnym meczu z Chelsea
Jesteśmy mistrzami angli! 20/20 here we go
:fire::fire::fire:

1 polubienie

Świętowanie w gronie rodzinnym, które przeżywa emocje razem ze mną, niesamowite :hugs:

3 polubienia

A proszę tak na szybko :rofl:

Za Arne pierwszy tytuł już mamy
W nowym sezonie po kolejny zmierzamy!

21 :trophy::red_circle::muscle::england:😄

12 polubień

To był piękny sposób na przypieczętowanie mistrzostwa. Szkoda tego pierwszego gola, który dodał trochę dramaturgii, bo Tottenham dziś na bramkę nie zasługiwał. Po prostu ich roznieśliśmy, będąc napędzani energią i optymizmem z trybun. To ważny dzień w historii klubu, bo niecodziennie się zdobywa mistrzostwo. Klub istnieje 133 lata, zdobywa właśnie 20. tytuł. Dla mnie to drugi w historii kibicowania, do tego dwie Ligi Mistrzów. Nie piję alkoholu w niedziele, ale zostało mi trochę whisky z weekendu, a w taki dzień trzeba zrobić wyjątek i to oblać.

Bardzo dobry mecz naszego trio z przodu oraz świetna postawa cichego bohatera tego sezonu Mac Allistera. On nie zaliczył spadku formy i cały czas gra na równym, wysokim poziomie. Chyba więc postawiłbym go wyżej od Gravenbercha, który miał kapitalną pierwszą połowę sezonu, a później trochę spuścił z tonu. Ale dzisiaj było pięknie.

Ten triumf ligowy jest jednym z najwspanialszych triumfów w historii tej ligi i nie dajcie sobie wmówić, że nie. W pełni zasłużone.

A za rok znowu będziemy świętować!

1 polubienie

A ja się nawet cieszę z tego gola dla Spurs, bo Liverpool pokazał charakter niwelując stratę w pięć minut i potem rozniósł rywali w pył.
I dobrze, że CP nie wygrało z Arsenalem w środę, bo dzięki temu był dzisiaj prawdziwie mistrzowski wieczór.

4 polubienia