Źle dobrano priorytety. Zamiast Nuneza powinien przyjść Isak, którym się interesowano. Idealny zastępca Firmino a i na skrzydle sobie poradzi. Zamiast Gakpo pomocnik. Takie były potrzeby.
Ja pomimo tego, że na ten moment uważam, że Gakpo to piłkarz po prostu przydatniejszy od Nuneza- tak na Sroki wyszedłbym Nunezem.
Będzie dużo biegania, lag za ich obronę, szarpania i przegrywanego środka- Darwin powinien się tam lepiej odnaleźć niż Cody, który jest skrojony do gry w piłkę.
Anyway, trzeba sie cieszyć, że chociaż w ataku- Klopp może przebierać w środkach.
W sunk cost chodzi również o podejmowane decyzje- czyli hipotetycznie np. gramy gorszym Nunezem przez co przegrywamy mecze, a wciąż nim gramy bo dużo zapłaciliśmy. Ostatecznie spadamy niżej w lidze czyli realne i dalsze straty.
Nie przesadzałbym, aktualnie nie zarabia on na tyle dużo, żeby można użyć tego określenie w jego kierunku, a może dać inne opcje w ataku. Póki co będzie dalej siedział na ławce, myślę że dopiero gdy dojdą puchary będzie miał więcej szans. Zobaczymy jak to z nim będzie, ten sezon jest bardzo ważny dla Nuneza, szczerze mówiąc chciałbym go zobaczyć niedługo w 1 składzie, ciekawi mnie czy nauczył się odpowiednio pracować w pressingu.
oczywiście, ale jak wspomniałeś jest to hipotetyczna sytuacja, która nas nie dotyczy, bo tak po prostu nie robimy. W poprzednim sezonie, np. gdyby nie Nunez to mielibyśmy problem z obsadzeniem 1 linii przez kontuzje. W tym są lepsi od niego więc póki co nie gra, ale mam nadzieję, że jak zaczną się puchary, LE itd., trochę nastrzela i będzie jechał na dobrej passie, której potrzebuje. I my też tego potrzebujemy
Co Ci sedziowie??? Powoli robi sie poziom nawalonego pana Stasia na turnieju dla trampkarzy w Kakulinie. Ta żółta dla Trenta byłaby zrozumiala, ale przy korzystnym wyniku dla Liverpoolu w 88 minucie, nie na samym początku. Cos czuje, że ciekawie bedzie dzis pod tym wzgledem.
ty przypadkiem nie pisałeś o faulu Macci podobnie?
Virgil przyjmuje piłkę a Isak się potyka o jego nogę, można zagwizdać faul Ok rozumiem ale czerwona kartka to gruba przesada