27.09.2025 Crystal Palace - Liverpool FC

Niestety gdzieś mi mignęła informacja że chwilowo skończył się sok z gumi jagód i z tego powodu Alisson prezentuje tylko poziom klasy światowej. Jak wróci wcześniej wspomniany sok to znowu będzie poziom boski jak przystało na Brazylijczyka.

5 polubień

Jak wróci stary dobry Alisson to wróci. Na razie nie wrócił.

Nie po to Salah i Gakpo we wtorek odpoczywali żeby w sobotę nie wyjść w podstawie. Zagrają od początku na 100%. Podobnie jak Isak tylko ten pewnie zejdzie jak z Atletico w 60 minucie. Za niego pewnie wskoczy Chiesa i tyle. Dalej Wirtz, Szobo za Macca który siedzi w pieluchach no i oczywiście Graven. W obronie wszystko jasne poza prawą stroną. I tyle. Po trzy punkty!

Chciałem coś napisać, ale napisałeś już wszystko co chciałem.

Dziś wszyscy oglądamy tego Whartona, może w końcu coś pokaże.

Śmiesznie będzie jeśli Gakpo strzeli jutro 2 gole i do tego dołoży asystę.

Powiem tylko jedno. Przez prawie 3 lata słuchałem że powinnien grać gakpo za diaza bo Kolumbijczyk to jeździec bez głowy. Teraz kiedy wreszcie Kolumbijczyk odszedł i radzi sobie świetnie wszyscy chcemy po 5 kolejkach aby gakpo siadł na ławce. Identyczna sytuacja z eliottem

Rezerwowi nie bez powodu nimi są!

Z ławki na podmeczonych wchodzi się dużo łatwiej. Nie dziwię się że myślisz o podmianie codyego bo chiesa jest w lepszej formie, ale na Boga od świętości jak Salah, Ali z daleka. To filary.

Ali

Frimps konate vvd kerkez

Graven

Szobo wirtz

Salah isak gakpo

60 maca chiesa Rio bradley

@Czerwoniak podobny jednak Diaz to lepszy piłkarz. A ta inteligencja gakpo to jeden z największych mitów. Klopp rok próbował go na ataku bo ma mega warunki i była tragedia. W środku również. Generalnie dobrze gra tylko na skrzydle i jest skrajnie jednowymiarowy czyli na zamaszek i bomba. Diaz za to na ataku zaadaptował się mimo wszystko całkiem poprawnie. Obaj są mało kreatywni, a cała inteligencja gakpo jest wzięta chyba z tego ze ma lepsze wykończenie i jest pewnie w życiu realnym znacznie inteligentniejszy. Na boisku patrząc na możliwości adaptacyjne i grę to Diaz>gakpo

1 polubienie

Gakpo i Diaz to podobny poziom, ale z tej dwójki Gakpo jest/był bardziej inteligentny.

I zdecydowanie bardziej przewidywalny, co ułatwiło nie raz pracę obrońców. Gakpo jest lekko bez formy, ale na 60 minut powinien wejść. Rio czy Wirtz mogą ogarnąć jego pozycję.

Po prostu Diaz ma lepsze warunki na skrzydlowego, dlatego gral. Sportowo mniej potrafil od Gakpo. A to ze blyszczy w farmerskiej lidze nie ma wiekszego znaczenia. Gakpo jest lepszy technicznie, wiecej ma oleju w glowie ale jest wolniejszy i mniej zwinny.

Cody lawa, chyba Flo na skrzydle

Slot po przeczytaniu na forum, że ma ulubieńców i nie posadzi Gakpo uniósł się honorem

Może dzisiaj nawet Isak uratuje karierę Wirtza

Wygląda na romb w środku i dwójką z przodu

Graven

Szobo-Macca

Wirtz

Salah-Isak

Tylko anemicznego Flo wystawił, za to Włoski ogier po dobrym spotkaniu przeniósł się z trybun na ławę :sweat_smile:

Slot szuka odpowiedniego miejsca dla Niemca na boisku, jak nie środek to może skrzydło. Szkoda, że nie ma Frimponga od początku.

Zagrał koszmarnie z Southampton, więc z jakiej racji miałby grać w kolejnym meczu.

Jak nie będzie podawał w prostych sytuacjach pod nogi przeciwnika i nauczy się wracać po błędzie to pewnie zawita na stałe na PO.

Dobrze ze zagra Bradley bo mocna piątka z Crystal bedzie naciskać i twardy Irlandczyk z Północy moze okazać sie dzisiaj na wagę złota.

Mecz z Soton nie powinien być wyznacznikiem. Bo jeśli tak to Chiesa powinien grać do końca sezonu w pierwszym składzie. Bradley zawalił mecz z Atletico, także nie patrzmy pod tym względem.

Crystal stało się dla nas trochę takim Nottingham z zeszłego sezonu. My nie lubimy z nimi grać.

Zaskoczył mnie slot ale podoba mi się ten skład. Generalnie w pierwszym rzucie kiedy wirtz do nas przyszedł to właśnie tam widziałem flo. Dawać na nich chłopaki

Ewidentny błąd Gravenbercha,szkoda