27.11.2024 Liverpool - Real Madryt

My jesteśmy już w fazie pucharowej LM, real …prestiż … 2.1 euro za zwycięstwo , 0.7 za remis
w historii APL ważna jest ilość zwycięskich Pucharów w gablocie

Są jednak mądrzę i rozsądnie myślące Kibice LFC ,YNWA

Jutro tylko rezerwy, mecz z realem niby dla nas ma być meczem o honor, my sami sobie musimy określać priorytety , mamy swoje cele w APL i LM , i jakim bokiem jutrzejszy mecz z pier…m gwiaździstym realem, ma mieć większą wartość w tym momencie nie żeli mecz z City

Slot raczej nie wystawi na Real rezerw, zagra podstawowy skład. A chętnie bym zobaczył Quansaha czy Gomeza w obronie, Ryana na ławce.

Salah z hatrickiem upokorzy Real. O mecz z City będziemy martwić się w niedzielę. Swoją drogą niezły popis zrobili wczoraj :grin:

Może to zabrzmi dziwnie, ale nie czuje tego meczu dzisiaj. Tzn nie mam hajpu. Real musi my możemy, ale nakręcam się na niedzielę mocno bo to jest o wiele ważniejszy mecz niż dzisiaj.
Chociaż mam nadzieje że wygramy, to oby bez kontuzji i żeby Real nie szalał za bardzo.

Jedynie czego chcę dzisiaj to Gomeza zamiast Bradleya. Mbappe zrobi z Bradleya wiatrak.

6 polubień

Mi śmierdzi tutaj wesołym remisem

Mnie rozwala optymizm kibiców realu. Że
nas rozwalą xD Przecież oni beda sie bronić caly mecz. Czuję że ich zmieciemy dzisiaj z boiska :grin:

A ja sie obawiam ze znowu bedziemy mieli jakies dziwne wylewy i pomimo tego ze bedziemy grali zdecydowanie lepiej, bardziej intensywnie, to oni wygraja po glupich wylewach i grą na dluga lage. Typowy Real tak gra z tymi lepszymi w danym momencie. I to im wychodzi.

Najwazniejsze by wyjsc na boisko bez szacunku do rywala, bo jak oni beda mieli w glowie ze graja przeciwko Realowi to niektorzy beda obsrani i nie udzwigna presji, a Realowi na tym najbardziej zalezy.

4 polubienia

Naszym priorytetem jednoczesnie jest to by sprobowac wy#ebac Real z LM. To jest najgorszy przeciwnik w kazdej edycji LM. Jesli jest taka mozliwosc skomplikowac im mocno zycie to trzeba to zrobic. Potem automatycznie bedzie znacznie lzej do zdobycia tego trofeum.

3 polubienia

Jakby przegrali dzisiaj i tak awansuja, jak się nie załapią do 8 to na pewno będą w 24 zespołach i zagrają dodatkowe dwa mecze na wiosnę i tyle.

2 polubienia

92 minuta, Trent wykonuje wolny po którym pada bramka na 2:1 i wygrywamy spotkanie. Arnold biegnie przez całe boisko pod The Kop.
Całuję liver bird i demonstruje cieszynke ”STAY HERE”

Tak to widzę :man_shrugging:t2:

22 polubienia

Jutro rano na X bedzie oswiadczenie Trenta w stylu " nigdy nie myslalem na powaznie o odejsciu z Liverpoolu, nowy kontrakt w najbliszych dniach zostanie podpisany"… godzina 5 minut 5 ynwa 19 obudz sie i zycze ci milego dnia w pracy :joy:
Kurde a taki fajny sen mialem :grimacing:

1 polubienie

Też mnie to dziwi, w końcu z ośmiu ostatnich meczów z nami wygrali tylko siedem :laughing:

8 polubień

Dla mnie taki skład ;
Keller
Gomez-konate-Vvd-robbo
Graven
Maca-szobo
Salah nunez Diaz

Z małą poprawką. Diaz jako 9, Gakpo z lewej strony.

92 minuta, Trent strzela samobójczą na 1:2, ściąga koszulkę, pod spodem ma koszulkę realu, całuje ich herb i demonstruje cieszynkę “GO THERE”

2 polubienia

Panowie spokojnie :sweat_smile: myślę, że dla nas wszystkich najważniejsze w moim poście było, wskazanie prawidłowego zwycięzcy spotkania :sweat_smile:

Ja mam inną wizję na to spotkanie. Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly rozgrywa skandalicznie słabe spotkanie po czym w 55 minucie zostaje zdjęty z boiska. Nie zgadza się jednak z decyzją Slota i rozpoczyna się szarpanina, podczas której trener niefortunnie upada łamiąc obojczyk i palec serdeczny prawej ręki. Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly zostaje oskarżony o próbę zabójstwa i trafia do tymczasowego aresztu. Następnego dnia BBC podaje, że znaleziono dowody na powiązania FSG z Putinem lub Al-Kaida.

3 polubienia