My jesteśmy już w fazie pucharowej LM, real …prestiż … 2.1 euro za zwycięstwo , 0.7 za remis
w historii APL ważna jest ilość zwycięskich Pucharów w gablocie
Są jednak mądrzę i rozsądnie myślące Kibice LFC ,YNWA
Jutro tylko rezerwy, mecz z realem niby dla nas ma być meczem o honor, my sami sobie musimy określać priorytety , mamy swoje cele w APL i LM , i jakim bokiem jutrzejszy mecz z pier…m gwiaździstym realem, ma mieć większą wartość w tym momencie nie żeli mecz z City
Slot raczej nie wystawi na Real rezerw, zagra podstawowy skład. A chętnie bym zobaczył Quansaha czy Gomeza w obronie, Ryana na ławce.
Salah z hatrickiem upokorzy Real. O mecz z City będziemy martwić się w niedzielę. Swoją drogą niezły popis zrobili wczoraj
Może to zabrzmi dziwnie, ale nie czuje tego meczu dzisiaj. Tzn nie mam hajpu. Real musi my możemy, ale nakręcam się na niedzielę mocno bo to jest o wiele ważniejszy mecz niż dzisiaj.
Chociaż mam nadzieje że wygramy, to oby bez kontuzji i żeby Real nie szalał za bardzo.
Jedynie czego chcę dzisiaj to Gomeza zamiast Bradleya. Mbappe zrobi z Bradleya wiatrak.
Mi śmierdzi tutaj wesołym remisem
Mnie rozwala optymizm kibiców realu. Że
nas rozwalą xD Przecież oni beda sie bronić caly mecz. Czuję że ich zmieciemy dzisiaj z boiska
A ja sie obawiam ze znowu bedziemy mieli jakies dziwne wylewy i pomimo tego ze bedziemy grali zdecydowanie lepiej, bardziej intensywnie, to oni wygraja po glupich wylewach i grą na dluga lage. Typowy Real tak gra z tymi lepszymi w danym momencie. I to im wychodzi.
Najwazniejsze by wyjsc na boisko bez szacunku do rywala, bo jak oni beda mieli w glowie ze graja przeciwko Realowi to niektorzy beda obsrani i nie udzwigna presji, a Realowi na tym najbardziej zalezy.
Naszym priorytetem jednoczesnie jest to by sprobowac wy#ebac Real z LM. To jest najgorszy przeciwnik w kazdej edycji LM. Jesli jest taka mozliwosc skomplikowac im mocno zycie to trzeba to zrobic. Potem automatycznie bedzie znacznie lzej do zdobycia tego trofeum.
Jakby przegrali dzisiaj i tak awansuja, jak się nie załapią do 8 to na pewno będą w 24 zespołach i zagrają dodatkowe dwa mecze na wiosnę i tyle.
92 minuta, Trent wykonuje wolny po którym pada bramka na 2:1 i wygrywamy spotkanie. Arnold biegnie przez całe boisko pod The Kop.
Całuję liver bird i demonstruje cieszynke ”STAY HERE”
Tak to widzę
Jutro rano na X bedzie oswiadczenie Trenta w stylu " nigdy nie myslalem na powaznie o odejsciu z Liverpoolu, nowy kontrakt w najbliszych dniach zostanie podpisany"… godzina 5 minut 5 ynwa 19 obudz sie i zycze ci milego dnia w pracy
Kurde a taki fajny sen mialem
Też mnie to dziwi, w końcu z ośmiu ostatnich meczów z nami wygrali tylko siedem
Dla mnie taki skład ;
Keller
Gomez-konate-Vvd-robbo
Graven
Maca-szobo
Salah nunez Diaz
Z małą poprawką. Diaz jako 9, Gakpo z lewej strony.
92 minuta, Trent strzela samobójczą na 1:2, ściąga koszulkę, pod spodem ma koszulkę realu, całuje ich herb i demonstruje cieszynkę “GO THERE”
Panowie spokojnie myślę, że dla nas wszystkich najważniejsze w moim poście było, wskazanie prawidłowego zwycięzcy spotkania
Ja mam inną wizję na to spotkanie. Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly rozgrywa skandalicznie słabe spotkanie po czym w 55 minucie zostaje zdjęty z boiska. Nie zgadza się jednak z decyzją Slota i rozpoczyna się szarpanina, podczas której trener niefortunnie upada łamiąc obojczyk i palec serdeczny prawej ręki. Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly zostaje oskarżony o próbę zabójstwa i trafia do tymczasowego aresztu. Następnego dnia BBC podaje, że znaleziono dowody na powiązania FSG z Putinem lub Al-Kaida.