27.11.2024 Liverpool - Real Madryt

TAA odmówił wyjścia przeciwko Realowi w pierwszym składzie, ponieważ nie chce się przyczynić do ewentualnej porażki drużny, którą będzie od następnego sezonu reprezentował.

Prawda czy tylko takie plotki?

1 polubienie

Myślę, że sprawa kontraktu + kontuzja zrobiły swoje. Jak dla mnie zwykłe plotki i teorie.

Tak, niestety to wszystko prawda. Trent zawarł porozumienie z Realem, że w meczu z nimi może wejść dopiero po 70 minucie, tak aby zminimalizować ryzyko ewentualnej porażki

2 polubienia

Dokładnie a po meczu nastąpi prezentacja Trenta w koszulce Realu przed The Kop

12 polubień

W ogóle taka ciekawostka od momentu przejęcia przez FSG, wszystkie nasze sezony LM kończyliśmy w fazie na której wpadaliśmy na drużynę z Madrytu

• 14/15 grupa vs Real
  • 17/18 finał vs Real
  • 19/20 1/8 finał vs Atletico
  • 20/21 - 1/4 finału z Realem
  • 21/22 - finał z Realem
  • 22/23- 1/8 finału z Realem
    Jedyny sezon, co nie trafilismy na nikogo z MAdrytu to wygraliśmy LM.
    W każdym razie w tym sezonie przełamujemy tą klątwe.
    To może od razu wygramy całość :smiley: ?

Widziałem dzisiaj plotki, że dziś mają lub już się odbyły rozmowy między Realem i Liverpoolem w sprawie transferu.

Wiadomo, jak już przylecieli na Anfield to od razu obskoczą temat Trenta i zabiora go z sobą na testy medyczne, wyjdzie bardziej eko bo nie trzeba osobnego samolotu rezerwować.

7 polubień

Ja mam chyba jakieś (PTSD).
Liverpool w formie , mamy kluczowych piłkarzy, swój Stadion, ja podjarany meczem, piwka się chłodzą, z rana już się zaopatrzyłem w zakąski, a za mną chodzi uczucie, że mecz zakończy się jakimś remisem, albo dostaniemy w trąbę.

Liczę dzisiaj na postawę Nuneza i Szobo!
Niech ta dwójka udowodni mi, że potrafią grać.

1 polubienie

Pozostawiam do oceny.

Ja jestem o ten mecz spokojny. Myślę że Liverpool zdominuje i zgniecie Real Madryt jak nigdy, Madryt będzie w stanie stworzyć może 1 czy 2 sytuacje po kontrze i to maks na co będzie ich stać. Posiadanie piłki 65% dla Czerwonych, strzały na bramkę pewnie z 20. Wynik? 0-1 dla Realu po golu strzelonym w 80 minucie przez Bellinghama dupą.

1 polubienie

Real 5 pomocnikami wychodzi :joy:

Coś mi się właśnie przewinęło na Instagramie, że kibice LFC zorganizowali piłkarzom Realu imprezę w nocy przed hotelem.

1 polubienie

To oficjalne składy? Jeżeli tak, to dzięki. A jeżeli nie, to po co wrzucasz coś takiego?

Niczym mnie Slot nie zaskoczył jesli chodzi o skład. Po zwycięstwo!

Oficjalne.

Post musi mieć co najmniej 20 znaków

1 polubienie

Tak to oficjalne sklady przeciez jest 75 minut do meczu

Jasne, dzięki. Sorry za reakcje. Myślałem że ktoś spamuje niepotrzebnie. Na livescore.com nie było, więc nie sądziłem że już są.

1 polubienie

Czułem że Szobo ławka kosztem Jonesa i dobrze.

1 polubienie

W zasadzie jedynym lekkim zaskoczeniem jest, że Slot nie postawił na Gomeza kosztem Bradleya.

Zdziwię się, jak nasza prawa strona obrony nie okaże się najsłabszym ogniwem w meczu. Ale też życzę Bradleyowi jak najlepszego występu. Wejść w buty TAA naprawdę nie będzie łatwo.

Nunez na szpicy to niekoniecznie najlepsza opcja, ale wystawiając Gakpo i Díaza razem praktycznie pozbawiamy naszą ławkę z potrafiącego zrobić różnicę napastnika, więc jest okay.