27.11.2024 Liverpool - Real Madryt

Pamietajmy o Robertsonie. Trzymam za niego kciuki zeby udźwignął

1 polubienie

Dzisiaj TAA oficjalnie namaszczony przez Bellinghama graczem Realu. Ja osobiście nie żywię urazy do Trenta, pozostaje życzyć powodzenia w walce o upragnioną ZP

Mam jakies dziwne przeczucie co do Nuneza, ze wywinie jakis numer w tym meczu. :thinking:

Oby z tymi przeczuciami co do Nuneza bylo podobnie jak z tymi jakie mialem co do Slota. :rofl:

Pamiętając debiut Nuneza i czerwoną kartkę, to plan Realu powinien być prosty - prowokować Nuneza ile się da, a ten się w końcu odpali :wink:

1 polubienie

Darwin dziś z golem😁 Miłego oglądania

Co za kur*y z tego canal+, człowiek się już wczuwa, leci YNWA i myk reklama

3 polubienia

Za kazdym jeba… razem to samo :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes: szmaciarze z canal plus

2 polubienia

Ale debilne kartki łapiemy, które mogłyby być wykorzystane na jakiś faul taktyczny, a tak cały czas Nunez z Gravenberchem będą musieli mieć się na baczności

Czy tylko mi trochę sędzia psuje te spotkanie?
Każde pierdnięcie gwizda.

No gwizda pod Hiszpanow. Nie w sensie stronniczosci tylko w aptekarskim stylu, pasujacym do tych ich wywrotek. Fatalnie sie takie mecze oglada. Nasi powinni zaczac grac pod ten sposob gwizdania.

1 polubienie

Damnnn się okaże, że Real będzie próbował od nas ściągnąć Bradleya.

Typowy mecz z Realem. Atakujemy, przeważamy, Real zrobi jedną akcję i będzie po meczu.

Gwizdanie pod hiszpańskie leżakowanie na boisku to jedno, ale żeby nawet rzutu rożnego pozbawiać Liverpool w tak oczywistej sytuacji to trzeba mieć tupet i walizkę z madrycką etykietą.

9 polubień

Ciężko się gra gdy przy minimalnym kontakcie z przeciwnikiem dostajesz żółtą kartkę z automatu

Real znowu immunitet na kartki. Sędzia penis.

24 polubienia

Zawodnicy Realu prowokuja i wcale sie nie dziwie, bo wiedza ze sedzia im pomoze. Na szczescie van dijk i jones studzą głowy chlopakom. Szkoda nie wykorzystanych szans, ale nie rozumiem narzekania co niektorych, zdominowalismy real, gramy pragmatycznie, czyli tak jak za Slota od poczatku sezonu. Ja o wynik jestem spokojny, drugie polowy gramy lepsze, na spokojnie im dwie bramki wsadzimy. C’mon lads! YNWA!

3 polubienia

Please guys wygrajmy to choćby tylko 1:0 bo na te gęby w białych koszulkach nie mogę już patrzeć!

Dawać Czerwoni :red_circle::soccer::muscle::blush:

1 polubienie

Pięknie! Po takiej akcji sędzia nie ma nic do powiedzenia.

3 polubienia