Pamietajmy o Robertsonie. Trzymam za niego kciuki zeby udźwignął
Dzisiaj TAA oficjalnie namaszczony przez Bellinghama graczem Realu. Ja osobiście nie żywię urazy do Trenta, pozostaje życzyć powodzenia w walce o upragnioną ZP
Mam jakies dziwne przeczucie co do Nuneza, ze wywinie jakis numer w tym meczu.
Oby z tymi przeczuciami co do Nuneza bylo podobnie jak z tymi jakie mialem co do Slota.
Pamiętając debiut Nuneza i czerwoną kartkę, to plan Realu powinien być prosty - prowokować Nuneza ile się da, a ten się w końcu odpali
Darwin dziś z golem😁 Miłego oglądania
Co za kur*y z tego canal+, człowiek się już wczuwa, leci YNWA i myk reklama
Za kazdym jeba… razem to samo szmaciarze z canal plus
Ale debilne kartki łapiemy, które mogłyby być wykorzystane na jakiś faul taktyczny, a tak cały czas Nunez z Gravenberchem będą musieli mieć się na baczności
Czy tylko mi trochę sędzia psuje te spotkanie?
Każde pierdnięcie gwizda.
No gwizda pod Hiszpanow. Nie w sensie stronniczosci tylko w aptekarskim stylu, pasujacym do tych ich wywrotek. Fatalnie sie takie mecze oglada. Nasi powinni zaczac grac pod ten sposob gwizdania.
Damnnn się okaże, że Real będzie próbował od nas ściągnąć Bradleya.
Typowy mecz z Realem. Atakujemy, przeważamy, Real zrobi jedną akcję i będzie po meczu.
Gwizdanie pod hiszpańskie leżakowanie na boisku to jedno, ale żeby nawet rzutu rożnego pozbawiać Liverpool w tak oczywistej sytuacji to trzeba mieć tupet i walizkę z madrycką etykietą.
Ciężko się gra gdy przy minimalnym kontakcie z przeciwnikiem dostajesz żółtą kartkę z automatu
Real znowu immunitet na kartki. Sędzia penis.
Zawodnicy Realu prowokuja i wcale sie nie dziwie, bo wiedza ze sedzia im pomoze. Na szczescie van dijk i jones studzą głowy chlopakom. Szkoda nie wykorzystanych szans, ale nie rozumiem narzekania co niektorych, zdominowalismy real, gramy pragmatycznie, czyli tak jak za Slota od poczatku sezonu. Ja o wynik jestem spokojny, drugie polowy gramy lepsze, na spokojnie im dwie bramki wsadzimy. C’mon lads! YNWA!
Please guys wygrajmy to choćby tylko 1:0 bo na te gęby w białych koszulkach nie mogę już patrzeć!
Dawać Czerwoni
Pięknie! Po takiej akcji sędzia nie ma nic do powiedzenia.