to i tak wszystko zostanie zablokowane ![]()
Brawo Ping pong
Znaki
pimpong skrzydlaty jakiego potrzebujemy
I cyk taktyka łysego - niech się dzieje wola nieba, jakiś wstrzelony babol w pole karne, komuś odbije się od piszczela i byleby dowieźć to 1-0.
W końcu jakiś odważny skrzydłowy, brakuje nam takich rajdów na skrzydle w stylu mane I salaha w prime
gorszy od elliotta niemiec strzela gola!!!
O kutwaaaaaaaa. W końcu.
Jest debiutancki gol, ale co zrobił Hugo przy bramce, chłopak jest w gazie ![]()
@Loku64 Może odszczekasz te farmazony wyżej na temat Wirtza ?
Wirtz dzisiaj gra jak zawodnik za 120 mln, trzeba mu oddać.
Frimpong i Ekitike czapki z głów. Zamiast podawać w slimaczym tempie jak reszta poztanowili coś zrobic z piłką no i mamy 2:0
A co tu odszczekiwać? Asysty widmo? No strzelił sobie, fajnie, gramy z drużyną, co zdobyła punkty w 2 meczach na 17 i bramkę wypracował mu Hugo.
Ja nie jestem jego wrogiem, ja jestem wrogiem przehajpowywania, chętnie go pochwalę, ale za czyny, a nie za prawie asysty ![]()
Taktyki to tutaj nie ma żadnej.
Idealny rywal żeby wirtz mógł uwierzyć w siebie i robić seryjne statystyki meczowe
Pięknie Florek! Dopiero włączyłem mecz i odrazu 2 bramki zobaczyłem
Jeremie i Florek jak w Leverkusen ![]()
![]()
Hugo, Florian i Ryan z Alim to jedyni nasi piłkarze, których nie ma się co wstydzić. Reszta to jakaś zbieranina z orlika.
Widać, że Alonso przyszedł.
Wirtz dzisiaj pływa, ale chcę dzisiaj pochwalić nasze boki obrony, bardzo dobrze się podłączają do ataku. Najbardziej cieszy mie Kerkhez, Ekitike jak zwykle klasa. Jones po paru dobrych meczach znowu pałęta się po boisku jak smród po gaciach.
No i nasze transfery letnie świetnie się dziś pokazują. Bez salaha i gakpo jest lepiej