27.12.2025 Liverpool - Wolverhampton Wanderers

Oby Jeremie pozostawał zdrowy to będziemy mieli z niego duży pożytek :blush:
A Hugo jak to on czyli asysta albo gol :red_circle:

Rozwiń proszę myśli o Kerkezie.

1 polubienie

I pomyśleć, że Gakpo tak długo blokował miejsce Chiese.
W końcu coś się dzieje na skrzydłach jak nie ma tam Salaha czy holendra.

Frimpong też Upgrade w porównaniu do ostatniego Salaha.

1 polubienie

Bez kitu, myślałem że czegoś nie zrozumiałem w poście Ziaji :sweat_smile:

Szczerze to chiesa to dzisiaj piłkarz widmo, niewiele się pokazuję i tworzy mało zagrożeń w akcjach. To wciąż moim zdaniem piłkarz który wchodzi w 75 minucie jako joker

3 polubienia

Nie chce Ciebie smucić, ale jak Wirtz nie dostanie kontuzji to będzie naszym piłkarzem roku, bo pewnie za dzisiaj też zgarnie MVP.

1 polubienie

Najgorsze w tym, że wygrywamy jest to, że tu nie ma żadnej myśli taktycznej, a zwyczajnie wyszło 11 grajków za grube miliony vs, goście, którzy od prawie 20 spotkań nie mogą wygrać meczu, więc w końcu coś wpaść musiało.

To jak nazwać Salaha w takim bądź razie?

Haha wchodzę na forum i się nie zawiodłem z bandą antyslotowcow spłakana po 30 minutach gdzie Live cały czas cisnęło. Minęło kilka minut myk myk i 2:0 haha od was stevie wonder lepiej zna się na piłce

1 polubienie

Jak tylko trochę przyspieszyliśmy to odrazu coś na boisku się działo.
Znakomity występ Florka, Jeremegio i Hugo, dobra gra Milosa a także Gravena.

Teraz dobrze byłoby szybko strzelić 3 gola a i następne bramki mile widziane :soccer_ball::soccer_ball::soccer_ball::soccer_ball::soccer_ball::red_circle::flexed_biceps::blush:

1 polubienie

Ma znacznie więcej miejsca z Wirtzem, kilka razy podłączył go Niemiec do akcji. Lepiej się sprawdza w ataku niż w obronie. Przy Gakpo nie miał by szans grania tak wysoko na obieg, bo Gakpo cały czas by go dublował. A Wirtz schodzi do środka i można rozszerzyć grę. To samo po drugiej stronie robi Frimpong.

Co do Chiesy to fajnie się ustawia, ale tylko Wirtz stara się go widzieć. I typowe dla niego, że to trochę piłkarz chaosu.

Ale nadal gramy tak samo. Z tą różnicą, że Wirtz gra lepiej i sam tym atakiem dyryguje. Brakuje mu drugiego piłkarza o podobnym stopniu kreatywności.

4 polubienia

Że Wirtz jest lepszy w tym sezonie niż Szoboszlai?!

2 polubienia

Wynik lepszy póki co niż gra. Brakuje przebojowości, złamania schematu. Jedyne Wirtz i Ekitike potrafią dać coś ekstra (i Frimpong w tej jednej akcji). Reszta statyczna, bez pomysłu.

Też mam takie odczucia, wrócił ze dwa razy do obrony, coś tam poszarpał.

Ale prawda jest taka, że jako skrzydłowy to aktualnie na boisku występuję Frimpong a nie Chiesa.

Tak czy tak to chyba jego pierwszy mecz w podstawie w PL (chyba, że o czymś zapomniałem) także fajnie by było mieć większą próbkę na ocenę

Chłopie 2-0 w połowie to dla Slota żadne wyzwanie, jest jeszcze opcja przeje**ć ten mecz.

2 polubienia

Piłkarzem po 30 zwijającym się z europejskiego topu. Legendą klubu który był świetny w poprzednich sezonach, a w tym mocno odstaję

Zapewne walka odbędzie się pomiędzy nimi.

1 polubienie

Wrzutki Mac Allistera z rzutów rożnych są dziś bardzo słabe, w ogóle nie tworzymy zagrożenia z kornerów.

Z 9 na 10 akcji idzie lewą stroną boiska.

Florian WIRTuoZ.

2 polubienia

Chiesa jak w drugiej zagra taki sam piach to już może pożegnać się z kibicami xd

1 polubienie

Akurat miał momenty, nie wyglądał źle, początek mocno niemrawy.