Może przesada z tym piachem, ale po prostu niczym się nie wyróżnia
Po pierwsze to nie wiem czy widziałeś mecz od początku i uważnie bo do 40 minuty faktycznie prowadziliśmy grę w ataku pozycyjnym, ale nic z tego nie wynikało. I dynamika tego spotkania była bardzo mizerna, to też zasługa rywala w kryzysie i ich bierna postawa.
Loku Ty oglądasz ten mecz? Chiesa jest tragiczny, najgorszy na boisku, każdą akcję psuje.
Weź sobie tą akcje, wrzuć ją do AI wideo i niech ci podmieni Wirtza za Elliotta i się ciesz.
Jesteś nudny z tym Elliottem. Boli cię to tak, że ktoś ma inne zdanie ?
Nie, po porostu kręcę z ciebie bekę i hipokryzji którą uprawiasz jak duża ilość osób na forum.
Bo jedziesz kiedys po Szobo teraz po Wirtzu. Jeszcze paru by sie znalazlo, a Elliott to jak bog dla Ciebie. Szkoda, ze chlopak kariery nie zrobi a do Jonesa to mu wiele brakuje.
Ja już na jego temat się nie wypowiadam, dopóki nie zagra gdziekolwiek czy to u nas, czy AV, więc już nie musicie bajtowac robaczku & co.
Myślę, że Steve Wonder również zna się na piłce lepiej od Ciebie.
Przez pierwsze 30 minut cisnęliśmy ? Ty widziałeś jak wygląda “ciśnięcie” na boisku ? Ten mecz wyglądał gorzej niż niejeden trening. Bardziej przypominało to grę w chodzonego niż granie w piłkę.
Dziwne, że zadowala Cię gra w tych 30 minutach. Przecież z taką gra to jak widać mamy problem strzelać z najgorszą drużyną PL, a co dopiero tak grac przeciwko najlepszymi.
Mam odmienne wrażenie. W dalszym ciągu jego bieganie z garbem na plecach nic nie daje. Jego podania i próby odbioru nic nie dają. Chłopek biega tak zgarbiony, jakby piłkę chciał przeciwnikowi odbierać głową a nie nogami.
Myślę, że przez tą postawę, w Liverpoolu nic już więcej nie osiągnie.
Akurat z Szobo Ci ostatnio udowodniłem, że wcale dużo po nim nie jeździłem, jak miał słabą formę i męczył słabymi decyzjami to się zdarzało go krytykować, trudno było go chwalić ![]()
No a w tematach meczowych na stronie? ![]()
My to sie nauczymy bronic roznych?
Mówisz o Chiesie czy o Kerkhezie. Bo jeśli o Chiesie, to się zgodzę. To może być ciekawy rezerwowy i w takich meczach jak dzisiaj powinien zostawać trochę częściej szanse. Ale w lecie pewnie odejdzie.
O shit he we go again.
Każdy jest w stanie strzelić nam bramkę. Absolutnie każdy.
hahaha. wilki stanely wyzej od poczatku 2 polowy i juz bylo widac panike w oczach czerwonych. zenada
No widzę, że drużyna już się nagrała
Konate to jest tak słaby stoper w tym sezonie, że ręce przy nim opadają.
Przypomina mi schyłkowego Skrtela XD.
Idealny do zastąpienia rudigera ![]()
Glasner nieźle nas wydymał w końcówce okienka.
chciałbym ze starymi kolegami ze szkoly dostać 4 rożne przeciwko temu liverpurzowi. ciekawe czy byśmy coś strzelili
@DarwizzyKing jak tam “Live cały czas cisnęło”? xD wystarczyło, że Wilki raz docisnęły i LFC obesrane jak zwykle. Nie ma w tym gównie żadnej myśli taktycznej, a punktowanie w ostatnich meczach wynika tylko z łatwiejszego kalendarza, a to i tak na farcie. Żal się robi w sercu jak człowiek pomyśli, że lecimy do końca sezonu z myślą Slotową i bez żadnych szans na trofeum.