Czekałem na tego Endo i się doczekałem ![]()
Szybko poszło. Ciekawe kto następny, pewnie jakis obrońca zeby było śmieszniej.
Hahahahaha nie potrzebujemy transferów w ogóle xdd
o co to chodzi, że nie mial kontuzji nigdy a teraz juz trzeci raz?
Niesamowite. Gość przez pół roku w Liverpoolu ma więcej kontuzji niż przez całą dotychczasową karierę. Rozyspuje się częściej niż Keita.
Clyne, Trent, Bradley, Gomez, Frimpong. Gra na prawej obronie Liverpoolu to nie żarty.
Trzeci kontuzja Frimponga, który dotąd miał żelazne zdrowie. A kilka dni temu ktoś pisał, że Robbo można oddać, bo i tak nie jest mocno potrzebny, ponieważ Kerkez ma końskie zdrowie. Cóż, nie znasz dnia ani godziny.
Szacun dla kapitana Karabachu za przerwanie gry.
Wirtz ma strzał jak Radovic
Prowadź czerwoną łódź Samuraju ![]()
W tym momencie to chyba niestety tratwe
Tu nic się nie zmienia,zero produktywności,kreatywności i w ogóle pomysłu na grę
męczarnia nawet z takim Karabachem…coś czuję tu niespodzianke
Takiej ciszy na Anfield to ja sobie nie przypominam.
Powie ktoś czy warto przejść z Multiligi n nasz mecz?
Wraz z kontuzją frimponga straciliśmy dynamikę na skrzydle. Będzie gra w dziada.
Slot miał szczęście do formy poszczególnych zawodników. Teraz doprowadził całość do nijakości i nie ma kto go ratować. Ciekawe jakby to wyglądało jakby Jurgen wrocil(tak, wiem że nie wróci)
Jurgen ostatnio wspomniał, że nie zapomniał jak trenuje się zespół i nadal byłby w stanie to robić
o makalister strzelil gola glowa, to kolejne 3 miesiace bez statysty i splywu na gre?
To co zaraz napiszę jest po prostu tak pewne jak to, że po burzy wychodzi słońce ![]()
Mizeria na prawej strony to… klątwa Trenta, który się wku… ł jak mu nasi kibice mural zepsuli.
Jego pech polega na tym, że odbiła się ona też na niego jak Ronowi w “Harrym Potterze” ![]()
Kolejna bramka z rożnego w dość krótkim odstępie czasu, wystarczyło zwolnić trenera od stałych fragmentów xD
Potężny Arne Slot wyjaśnia drużynę Gurbana Gurbanova, mam nadzieję że kontakt zostanie przedłużony.
Oby nie skonczyl jak Owen w mulach.