28.01.2026 Liverpool FC - Qarabağ FK

Czekałem na tego Endo i się doczekałem :sweat_smile:

Szybko poszło. Ciekawe kto następny, pewnie jakis obrońca zeby było śmieszniej.

Hahahahaha nie potrzebujemy transferów w ogóle xdd

1 polubienie

o co to chodzi, że nie mial kontuzji nigdy a teraz juz trzeci raz?

Niesamowite. Gość przez pół roku w Liverpoolu ma więcej kontuzji niż przez całą dotychczasową karierę. Rozyspuje się częściej niż Keita.

Clyne, Trent, Bradley, Gomez, Frimpong. Gra na prawej obronie Liverpoolu to nie żarty.

1 polubienie

Trzeci kontuzja Frimponga, który dotąd miał żelazne zdrowie. A kilka dni temu ktoś pisał, że Robbo można oddać, bo i tak nie jest mocno potrzebny, ponieważ Kerkez ma końskie zdrowie. Cóż, nie znasz dnia ani godziny.

Szacun dla kapitana Karabachu za przerwanie gry.

6 polubień

Wirtz ma strzał jak Radovic

1 polubienie

Prowadź czerwoną łódź Samuraju :japan:

1 polubienie

W tym momencie to chyba niestety tratwe

1 polubienie

Tu nic się nie zmienia,zero produktywności,kreatywności i w ogóle pomysłu na grę :face_with_diagonal_mouth: męczarnia nawet z takim Karabachem…coś czuję tu niespodzianke

Takiej ciszy na Anfield to ja sobie nie przypominam.

Powie ktoś czy warto przejść z Multiligi n nasz mecz?

Wraz z kontuzją frimponga straciliśmy dynamikę na skrzydle. Będzie gra w dziada.

Slot miał szczęście do formy poszczególnych zawodników. Teraz doprowadził całość do nijakości i nie ma kto go ratować. Ciekawe jakby to wyglądało jakby Jurgen wrocil(tak, wiem że nie wróci)

Jurgen ostatnio wspomniał, że nie zapomniał jak trenuje się zespół i nadal byłby w stanie to robić

o makalister strzelil gola glowa, to kolejne 3 miesiace bez statysty i splywu na gre?

To co zaraz napiszę jest po prostu tak pewne jak to, że po burzy wychodzi słońce :blush:
Mizeria na prawej strony to… klątwa Trenta, który się wku… ł jak mu nasi kibice mural zepsuli.
Jego pech polega na tym, że odbiła się ona też na niego jak Ronowi w “Harrym Potterze” :joy:

2 polubienia

Kolejna bramka z rożnego w dość krótkim odstępie czasu, wystarczyło zwolnić trenera od stałych fragmentów xD

Potężny Arne Slot wyjaśnia drużynę Gurbana Gurbanova, mam nadzieję że kontakt zostanie przedłużony.

2 polubienia

Oby nie skonczyl jak Owen w mulach.