28.02.2026 Liverpool FC - West Ham United

Nikt tak dobrze nie odzwierciedla obecnego Liverpoolu jak Ekitike dobry ze słabymi, słaby z mocnymi

Zgadzam się

Wiadomo, Darwin lepszy

2 polubienia

Hahaha nie mogę z was Liverpool wygrywa 3:0 a tu lament i wycie, bo krótkie siurki muszą się wykłócać ze ich racja jest najchichniejsza :smiley:

Strzelajmy kolejne gole bo mogą być ważne na koniec sezonu :soccer_ball::red_circle::flexed_biceps::blush:

Tu Nahorny podniecony pięknym golem xDddddd

Virgil ladnie patrzyl jak wbiega Soucek. Tak czesto jak ratuje nam dupe, tak samo zawala

1 polubienie

Ale spójrz Hugo jest ewidentnie naszym najlepszym graczem ofensywnym. Z tym co on ma na skrzydłach to jego wynik jest naprawdę świetny.

Darwin zawsze byl tym najsłabszym w ofensywie. Prawda jest taka że on był tylko obietnica dobrej gry. Zawsze tylko liczyliśmy że już za moment za chwilę się ogarnie

o Gakpo z platfusa zeszło

Trzymajcie mnie z tym kasztanem, bo nie dam rady

3 polubienia

Niech on już zejdzie błagam kurw@

Mógł ścinać do prawej xD

1 polubienie

Arjen lepsza noga i jednak pudło!

Czy możemy zmienić Gakpo za to pudło? Xd

Jestem pewnie że Arne na ławce teraz krzyknął

“Synuuu dlaczego”

Koszmar

Gapcio niesamowity jest xd

Moim zdaniem to Graven zjebał na maks, niby pokazywał, że przekazuje krycie a powinien za nim pójść do końca.

60 minuta Robben out, Rio in

Albo w 87 minucie, co za różnica w sumie

No rozdupi mnie coś zaraz z tym Slotem co wystawia Gakpo i choćby skały sraly to go nie zmieni

9 polubień

przez tego Souczka to bedziemy ogladac tego Gapcio do konca

Ale Graven stal
Tylem do Soucka , to chyba latwiek Virgilowi ruszyc do przodu, niz Gravenowi do tylu?