Gakpo ma zolta. wlasnie wzrosla szansa na zdjecie go
Dobrze, że to nie Salah tak spudłował, bo to forum by tego nie wytrzymało.
Ekitiké powinien dostać żółtą za symulkę w polu karnym.
Gakpo też zasłużył na żółtą za to jak przestrzelił z dwóch metrów. ![]()
Masz relację z Ekitike jak Nahorny z Liverpoolem, nawet jakby na głowie stanął i jajami strzelił to powiesz, że jest dobry tylko za słabymi. Oświecę Cię teraz, cały zespół jest teraz słaby w meczach z mocnymi. Twojemu Darwinkowi piłka przeszkadzała przy nodze kiedy to Liverpool był tym ,mocnym”.
Boże niech ten Gakpo zejdzie!!!
Gapko to parodia piłkarza w tym sezonie
Niech ten łoś zejdzie z boiska bo oczy krwawią ![]()
Jakby Ekitike nie podskoczył i dał się rozjechać to ryzykowałby kontuzją.
Jasne, że wolał uniknąć kolizji z bramkarzem.
Mi się wydaje że Arne ma płacone od minut dla syna. Przecież nie da się inaczej tego wytłumaczyć. Frimpong z jedną nogą by dał więcej skoro Rio według słota za mlody
Normalny trener trzymałby gakpo na ławce od dawna. Nawet jakby miał za niego junior kopać.
Przecież Gakpo jakby zaczął siedzieć to by mógł wrócić do formy walcząc o pozycję, a tak to se gra piach i jest wszystko okej nie zmieniaj się stary
justice for Chiesa!!!
Slot: potrzymaj mi piwo ![]()
a coś się nie zgadza? Mimo iż lubię West Ham to jest jednym z najgorszych zespołów, który traci najwięcej bramek.Strzelmy 3 lepszym zespołom…
Salah gakpo za Jonesa i Rio. Jones aby zagęścić środek bo nie umiemy się utrzymać i uspokoić a mamy 3:1
wszystko zaczyna sie pierdzielić bo Shrek ma tak zakuty łeb że pozwala holenderskiej żyrafie sabotować mecz.
oguem przepraszam że tak powiedziałem
@Kajojojek13 ja bym się bał wystawić Jonesa bo to sabotażysta
Tu aż się prosi żeby dać Rio. Zakręci tymi młotkami
Gościu gra patałachem na lewej, Rio skreśla, bo jest młody xD. Gorzej niż z Kodim być nie może, więc o co chodzi?
Rio skreśla bo nie jest holendrem xD
a Chiesa nie gra bo Slot nie lubi Włochów
Może teraz w końcu zejdzie ![]()
Synek ladnie sciecie do srodka ![]()