I trzeba będzie do końca meczu drżeć o wynik ![]()
Jesteś pewien że my to dowieziemy na spokojnie do końca???
Bo ma sile na 70 min? Gakpo teraz bedzie strzelac z kazdej pozycji?
Ooo frimpong właśnie wyprzedził salah w statystyce wygranych dryblingów w tym meczu
Summerville oddaje strzał po przypadkowej przebitce - Nahorny: strzał po świetnej akcji !!!
Liverpool strzela gola - Nahorny: no niby tak, ale West Ham jest słaby.
Różne rzeczy się pisze o Frimpongu. Że ni to obrońca, ni napastnik. Że nie umie podawać.
Ale gość jako jedyny na tę chwilę ma przyśpieszenie.
Ja mam takie wrażenie że o tej jego grze w obronie to jakieś legendy są. W naszym klubie kojarzę tylko błąd w meczu z Crystal pałace. Facet prawie zawsze jak gra daje konkret.
No to oficjalne - w 5 minut Pingpong zrobił więcej niż Salah- urządzenie do wybijania piłki z rogu. Drogie urządzenie
Takiego farta już dawno nie mieliśmy. 3 gole po rykoszetach i 2 po rzutach różnych xD
Nahorny pomylił Nyoniego z tym gościem od czerwa,niepodrabialny jest XDD
Nahorny co za glupoty gada. Pomylil nawet Nyoniego z Nallo.
Swoja droga co sie stalo Arne, ze dal mu 5 min.
Jprdl… nie mogę haha nahorny właśnie pomylił Nyoniego z Nallo
Gakpo jakby zrobił taką akcję jak Rio, to by se kostki połamał
Gra nienajlepsza, ale gdy mamy taki dobry wynik, krótki skład i kolejny mecz we wtorek to 5 zmian powinno być już dawno przeprowadzonych bez względu na to czy łysielec kogoś nie lubi.
Wynik hokejowy, styl pomińmy milczeniem ale najważniejsze aktualnie są 3 punkty ![]()
![]()
![]()
Bo kopnął piłkę, chciał podawać, a wyszedł samobój, no kurde brawa wielkie ![]()
Nie bo Salah gra taka padake że wystarczy tka jak powiedziałeś wstrzelić piłkę i już grasz lepiej niż Mo. Stary ty kibicujesz lfc czy salah FC? Bo w tym temacie masz bardzo nieobiektywne spojrzenie
Ostatnie 3 akcje to salah. Dwie straty i “wywalczony róg”
Nawet taki Drewniak jak gakpo się bramką wybronił
Sie czepiac Salaha po strzeleniu 5 bramek to juz wyzszy level
Gdzie jeszcze Alexis, Ekitike i Nyoni powinni strzelic
Salah 10 mecz w premier league bez gola. Oby Frimpong za niego grał w następnych meczach, bo Egipcjanin jest tragiczny
A to jak jest dobry wynik to nie można kogoś skrytykować? Gra słabo to dostaje krytykę bez względu na wynik