Fajnie, że wyjdziemy właśnie w końcu w meczu powiedzmy niezłej rangi zawodnikami, co zwykle nie dostają za wiele minut.
W końcu będzie miał okazję Chiesa pokazac się od pierwszej minuty. A i wygląda na to, że nie zabraknie w wyjściowej jedenastce zawodników Akademii.
Dla samego zobaczenia w jakim miejscu są niektórzy chłopacy warto obejrzeć.
Poza nagrodą pieniężną to pomiędzy 1 i 2 miejscem nie ma wielkiej różnicy
Szok. Jak Slot może tak poniewierać Champions League i wystawiać ogórki w składzie? Brendan kiedyś wystawił rezerwy na mecz z Realem i do dzisiaj mu masa osób to wypomina, jako jedną z jego wielkich porażek. Pal licho, że to byl mecz o nic, za kilka dni chyba ważny mecz z Chelsea był, a drugi garnitur zagrał lepiej niż ten podstawowy w pierwszym meczu. Jeszcze w dodatku zęby sobie śmiał wybielić i brendolił w wywiadach
A tak poważnie, świetny ruch Slota, już myslalem ze znowu zrobi tylko 4-5 zmian. To by dopiero bylo upokarzające dla PSV, które wciągnęło ligę nosem, gdyby Slot ich pokonał rezerwami.
O jasny chu*ec, totalnie się nie spodziewałem aż takich rotacji. Coraz bardziej mi się nasz Holender podoba brawo.
Piszecie tak o tym składzie i już myślałem, że mecz jednak dzisiaj jest
Szkoda jedynie, że Gomez się nie załapał, ale świeżo po kontuzji, więc zrozumiała decyzja. Pewnie w FA Cup dostanie minuty.
Gomez wrócił do treningów i super, ale czy już z drużyną, czy na razie tylko trening indywidualny?
Podobają mi się zapowiedzi gryzipiórków anonsujacych jutro Salaha w pogoni za rekordami w Lidze Mistrzów. Nie czytali biedacy, że Mo i reszta gwiazd nie jedzie do Holandii.
Tak to widzę
Kelleher
Bradley Quansah Endo Robbo
Elliott Morton Nyoni
Chiesa Nunez Gakpo
Gomez spokojnie niech się szykuje na Plymouth
Gapek niech sobie odpocznie… Ja chętnie Chiese i Dannsa od 1 bym zobaczył oraz Jarosa. Fajnie żeby chłopak sobie też coś pograł. Zakładam, że on będzie #2 za dwa lata więc niech łapie doświadczenie.
Slot zrobił psikusa wszystkim i będzie mała rotacja
Pod tym względem to większy beton niż Klopp.
Ale przy nieco mniej szaleńczej grze aż tak duże zmiany w składzie nie są potrzebne.
P.s patrzę na kadrę która jest na mecz to jednak najważniejsi odpoczną juhu
Gakpo wraca do Eindhoven, więc pewnie wyjdzie w podstawie, Danns raczej wejdzie za Nuneza.
Z drużyną. Pewnie na weekend już na ławie będzie
Kelleher - Bradley - Quansah - Endo - Tsimikas - Morton - Elliot - Nyoni - Gakpo - Nunez - Chiesa
Chyba nic lepszego nie wymyślimy. Możliwe, że może Robbo>Tsimikas, zależy kogo za podstawę uważa na ten moment Slot. Dziwi jednak Gakpo, ale być może on sam mocno nalegał na zagranie na Philips Stadion, toż to jego dom. Ustrzel panie dublet, asystę do Nuneza i pięknie się pożegnaj
Niech Gapcio pobiega 45 minut,cos strzeli i zasiadzie na lawce obserwujac wyczyny “Let´s Danns” i zachowanie publicznosci w Eindhoven.
Wybór kadry, która wyleciała do Holandii świadczy o tym, że całkowitym priorytetem i celem głównym jest wyjazd na Wisienki. Podejrzewam, że już od początku tygodnia wszystko było trenowane pod ekipę Iraoli. Bournemouth jest w takim gazie, że to normalnie będzie jak bitwa o Anglię. Z tego tytułu nie spodziewam się dzisiaj jakiś fajerwerków, młodzi i rezerwowi na pewno będą chcieli się wykazać ale wiadomo, że jest to drugi garnitur. Jak wyciągną remis to można bić brawo.
Nam wystarczy remis, żeby zapewnić sobie pierwsze miejsce w tabeli. PSV też będzie przede wszystkim pilnować, żeby nie stracić zbyt dużej liczby bramek, bo tylko jakis katastrofalny wynik typu 0:6 (przy niekorzystnych dla PSV wynikach innych spotkań) może sprawić, że drużyna z Holandii pożegna się z LM w tym sezonie. Raczej to będzie mecz bez historii, a dla młodych zawodników będzie to fajna przygoda
Orientuje się ktoś jak to wygląda w ogóle po wyjściu z grupy?
Pierwsza gra z ostatnią, czy jakieś losowanie i totalnie bez znaczenia (oprócz finansowego oczywiście, czyli w tym klubie najważniejszego)?
Dla mnie Liga mistrzów zaczyna się na wiosnę i jakoś niespecjalnie wcześniej zachodziłem w głowę co i jak i kto z kim, też nie jestem tu codziennie jeśli już był ten temat. Przepraszam że straciłeś trzy sekundy życia na przeczytanie mojego posta
tu masz drabinke, z czego rozumiem to 1/2 3/4 to znaczy, ze bedzie te miejsce losowane, miedzy wlasnie druzynami na tych miejscach. CZyli mozemy trafic na druzyny z miejsc 15-18
Co do Ngumoha, to on musiał być zarejestrowany i nie został, zresztą został zakontraktowany już chyba po okienku rejestracji. Niezarejestrowani mogą grać tylko zawodnicy, urodzeni od 2003 roku w górę i bedący w klubie powyżej 2 lat.
1/16 finału - 11-12 lutego, 18-19 lutego
(Losowanie - 31 stycznia 2025 - Nyon)
17. miejsce / 18. miejsce - 15. miejsce / 16. miejsce
23. miejsce / 24. miejsce - 9. miejsce / 10. miejsce
21. miejsce / 22. miejsce - 11. miejsce / 12. miejsce
19. miejsce / 20. miejsce - 13. miejsce / 14. miejsce
20. miejsce / 19. miejsce - 14. miejsce / 13. miejsce
22. miejsce / 21. miejsce - 12. miejsce / 11. miejsce
24. miejsce / 23. miejsce - 10. miejsce / 9. miejsce
18. miejsce / 17. miejsce - 16. miejsce / 15. miejsce
1/8 finału - 4-5 marca, 11-12 marca
(Losowanie - 21 lutego 2025 - Nyon)
(17. miejsce / 18. miejsce) / (15. miejsce / 16. miejsce) - 1. miejsce / 2. miejsce
(23. miejsce / 24. miejsce) / (9. miejsce / 10. miejsce) - 7. miejsce / 8. miejsce
(21. miejsce / 22. miejsce) / (11. miejsce / 12. miejsce) - 5. miejsce / 6. miejsce
(19. miejsce / 20. miejsce) / (13. miejsce / 14. miejsce) - 3. miejsce / 4. miejsce
(20. miejsce / 19. miejsce) / (14. miejsce / 13. miejsce) - 4. miejsce / 3. miejsce
(22. miejsce / 21. miejsce) / (12. miejsce / 11. miejsce) - 6. miejsce / 5. miejsce
(24. miejsce / 23. miejsce) / (10. miejsce / 9. miejsce) - 8. miejsce / 7. miejsce
(18. miejsce / 17. miejsce) / (16. miejsce / 15. miejsce) - 2. miejsce / 1. miejsce
1/4 finału - 8-9 kwietnia, 15-16 kwietnia
1/2 finału - 29-30 kwietnia, 6-7 maja
Finał - 31 maja
Monachium, Allianz Aren
Bedzie losowanie na zasadzie (przyklad z cwiercfinalu),ze druzyny z miejsc 1-2 dostana kogos z 7-8 (lokaty po fazie ligowej) oczywiscie pod warunkiem ze tak daleko przejda.
Przytyk: ile razy trzeba jeszcze walkowac ten temat?
Jestem wami “kibicami”- specjalny cudzyslow-rozczarowany!