29.01.2025 PSV Eindhoven - Liverpool FC

Gorzej,to byly 4 sekundy :crazy_face:
Pozew o odszkodowanie juz w przygotowaniu :joy:

A na powaznie: 21 lutego bedziemy juz wiedziec,kto moze znalezc sie na naszej drodze do finalu LM.

Wyluzujmy, nie każdy jest na bieżąco z zasadami poszczególnych rozgrywek.
Poza tym dwa posty wcześniej @Loku64 wrzucił schemat fazy pucharowej LM, więc nie musiałeś tracić czasu i powielać tego samego.

Cieszmy się ostatnią kolejką LM, mozemy oglądać ją z loży szyderców, patrząc jak inni się męczą walcząc o awans do 1/8 czy 1/16 :wink:

2 polubienia

Tak jeszcze a propos mecz. Trochę mnie śmieszy, że drugi garnitur wymieszany z mlodzikami jest tylko trochę słabszy od głównego garnituru Arsenalu :rofl:

Niezły temat widzę wleciał przed meczem.

3 polubienia

Ja wiem, że wszyscy uwielbiamy zespół Artety, ale jednak minimum obiejtywizmu :laughing:

Ciekaw jestem, jakim składem wyjdą armatki na swój mecz.

1 polubienie

Dla mnie dalej ta rozpiska jest niejasna i nie wiem jak to dalej będzie się działo🤣

1 polubienie

Darwin jednak nie poleciał czy po jetlagu leży w pokoju hotelowym?

1 polubienie

Bardziej mnie zastanawia co robi dwóch lewych obrońców w tym składzie

Andy gra Virgila dzisiaj?

Robertson grywał na śo w reprezentacji więc chyba i dzisiaj w tej roli zagra.

Nie spodziewałem się, że będę tak się cieszył z występu któregoś zawodnika w pierwszej jedenastce. Zna pewno nie przez ostatnie parę lat…

Dziwne to, bo przecież tak naprawdę Chiesa, jeszcze nic nam konkretnego nie dał :sweat_smile:

Oby to był przełomowy moment dla Niego !

Nie powiem Robertson na SO zaskoczył ale jeśli w repce faktycznie tak grywał to warto spróbować. Co do Chiesy to cieszy że wychodzi od 1 minuty mam nadzieję że pokaże dziś klasę i się nie połamie.

Prawie trafiłem z tymi obrońcami.

Nunez mastermind zmusił wystawienie Gakpo w meczu o pietruszkę żeby móc wyjść w lidze i ładować bramki :rofl::rofl::rofl:

Chiesa czyli typujemy ile minut wytrzyma na boisku.
Daję 60 :grimacing:

Chory ten nasz Darwin.

…i to jest ta głębia składu…Robertson na środku obrony :slight_smile:

2 polubienia

Z chęcią przyjrzę się Dannsowi, może to będzie nasz człowiek od bramek :grinning:

Gakpo pewnie chciał zagrać z klubem w którym się wychował, fajnie, że Slot mu pozwolił, ale oby całego meczu nie grał, podobnie jak Tsimi, bo jeden z LO musi być w miare wypoczęty na weekend.

2 polubienia

Uuuaaa ale nam Bakayoko chłopaków nawinął.

5 polubień