Gorzej,to byly 4 sekundy
Pozew o odszkodowanie juz w przygotowaniu
A na powaznie: 21 lutego bedziemy juz wiedziec,kto moze znalezc sie na naszej drodze do finalu LM.
Gorzej,to byly 4 sekundy
Pozew o odszkodowanie juz w przygotowaniu
A na powaznie: 21 lutego bedziemy juz wiedziec,kto moze znalezc sie na naszej drodze do finalu LM.
Wyluzujmy, nie każdy jest na bieżąco z zasadami poszczególnych rozgrywek.
Poza tym dwa posty wcześniej @Loku64 wrzucił schemat fazy pucharowej LM, więc nie musiałeś tracić czasu i powielać tego samego.
Cieszmy się ostatnią kolejką LM, mozemy oglądać ją z loży szyderców, patrząc jak inni się męczą walcząc o awans do 1/8 czy 1/16
Tak jeszcze a propos mecz. Trochę mnie śmieszy, że drugi garnitur wymieszany z mlodzikami jest tylko trochę słabszy od głównego garnituru Arsenalu
Niezły temat widzę wleciał przed meczem.
Ja wiem, że wszyscy uwielbiamy zespół Artety, ale jednak minimum obiejtywizmu
Ciekaw jestem, jakim składem wyjdą armatki na swój mecz.
Dla mnie dalej ta rozpiska jest niejasna i nie wiem jak to dalej będzie się działo🤣
Bardziej mnie zastanawia co robi dwóch lewych obrońców w tym składzie
Andy gra Virgila dzisiaj?
Robertson grywał na śo w reprezentacji więc chyba i dzisiaj w tej roli zagra.
Nie spodziewałem się, że będę tak się cieszył z występu któregoś zawodnika w pierwszej jedenastce. Zna pewno nie przez ostatnie parę lat…
Dziwne to, bo przecież tak naprawdę Chiesa, jeszcze nic nam konkretnego nie dał
Oby to był przełomowy moment dla Niego !
Nie powiem Robertson na SO zaskoczył ale jeśli w repce faktycznie tak grywał to warto spróbować. Co do Chiesy to cieszy że wychodzi od 1 minuty mam nadzieję że pokaże dziś klasę i się nie połamie.
Prawie trafiłem z tymi obrońcami.
Nunez mastermind zmusił wystawienie Gakpo w meczu o pietruszkę żeby móc wyjść w lidze i ładować bramki
Chiesa czyli typujemy ile minut wytrzyma na boisku.
Daję 60
Chory ten nasz Darwin.
…i to jest ta głębia składu…Robertson na środku obrony
Z chęcią przyjrzę się Dannsowi, może to będzie nasz człowiek od bramek
Gakpo pewnie chciał zagrać z klubem w którym się wychował, fajnie, że Slot mu pozwolił, ale oby całego meczu nie grał, podobnie jak Tsimi, bo jeden z LO musi być w miare wypoczęty na weekend.
Uuuaaa ale nam Bakayoko chłopaków nawinął.