29.10.2025 Liverpool - Crystal Palace (Carabao Cup)

Będzie to to gdzieś na kanał plus czy trzeba strumyk..

Tylko strimy, nikt nie wykupił w Polsce praw do transmisji tych rozgrywek.

2 polubienia

Choć wiem że tak nie bedzie to i tak liczę na taki skład

1 polubienie

Nie mam jakichkolwiek oczekiwań wobec tego meczu, tym niemniej czekam na mecz, w którym coś “kliknie” i mam nadzieję, że to będzie już niedługo. Czekam na XI ludzi, którzy będą wiedzieli co chcą grać, bo trener ich odpowiednio skoordynował taktycznie.

Czekam na jakieś strumyki z własnego doświadczenia. Dziękuję za odpowiedzi

ogladaj.in chyba ostatnio najlepiej wypada

2 polubienia

No to mamy pierwsze zaskoczenie w dzisiejszej jedenastce. Tego się absolutnie nie spodziewałem
EDIT: bardzo możliwe że Rio zagra

Można było się spodziewać Endo w 11. CC to jego rozgrywki. Od miesiąca nie grał i ciekawe jak z jego dyspozycją.

1 polubienie

CC to raczej dla nas miejsce do ogrywania zawodników, co nie grają na codzień więc żadne zaskoczenie.
Zaskoczeniem będzie jak wyjdzie Salah VVD, czy Szobo

@Faboolek niby tak, ale kiedy by mieli zagrać zmiennicy jak nie teraz. Trzeba jednak czasem dać pograć niektórym zawodnikom dalszego planu, czy młodzieży

Oczywiscie pełna zgoda, ale nie w takiej sytuacji jak jesteśmy obecnie, że nie umiemy wygrać meczu i wejść na odpowiednie obroty. To że mamy całkiem inny skład co mecz i nie umiemy zagrać chociaż 3 spotkań podobnym bo już nie mówię tym samym składem w tym nie pomaga.

Ciężko się spodziewać czegokolwiek po Endo, jak on praktycznie nic nie gra. Choć 36+ minut zaliczonych w Premier League + 90 w Carabao z Soton to i tak znaczący progres w stosunku do zeszłego sezonu, gdzie na tym samym etapie miał 3 min w PL + 82 min w Carabao. No i czy on naprawdę może zagrać gorzej, niż reszta pomocy? I tak nam brakuje def pomocnika w XI co tworzy autostradę dla rywali.

Pomimo słabej dyspozycji większości piłkarzy i chęci wystawienia po raz kolejny “najmocniejszego składu”, żeby w końcu wygrać mecz trzeba też pamiętać, że rotacja jest uzasadniona z oczywistych powodów:

A dzisiaj okazuje się, że podstawowy skład nie tyle musi fizycznie odpocząć, co też i mentalnie bo są w rozsypce.

Za chwilę na przestrzeni 9 dni mamy 3 absolutnie kluczowe mecze (Villa, Real i City), które dla Slota mogą oznaczać “być albo nie być”. Z taką dyspozycją, jak ostatnio to żadnego z tych spotkań nie będzie łatwo zremisować, o wygranej nie wspominając. Aston Villa po 4 wygranych z rzędu przyjedzie na Anfield tak nabuzowana, że jak po kwadransie utrzymamy 0-0 to będzie cud.

Dzisiejszy mecz to będzie albo oznaka prawdziwego odbudowania (o czym i tak przekonamy się dopiero za ponad tydzień) albo po prostu kolejne przedłużenie iluzji, że może coś się zmieni.

Jakby nie było, to lepszy awans do następnej rundy, niż kolejna deprumująca wpadka.

Arsenal ma rice’a zubimendiego, a my mamy Endo xd

Zrobi Edo tensei i po meczu

:police_car_light: BREAKING NEWS:

Liverpool XI tonight to face Crystal Palace:

Woodman

Ramsay, Gomez, Robertson, Kerkez.

Endo, Mac Allister, Nyoni.

Chiesa, Morrison, Ngumoha.

[Krrish, @KrrishFT]

#fblifestyle

Jeśli to prawda, to szkoda nawet zaczynać oglądać ten mecz.

1 polubienie

Dla samego Chiesy w pierwszym składzie warto obejrzeć. Będzie wesoło!

2 polubienia

Zaraz się rozlegnie krzyk że Slot oszalał! że to sabotaż. Ja poczekam spokojnie na oficjalny skład zanim wydam werdykt

2 polubienia

Na pewno będzie najmocniejszy możliwy skład, za dużą presja na Slocie.

A ja chętnie bym zobaczył taki skład :grin:

@el_pistolero wątpię żeby dziś było na galowo. Prawdziwa presja to będą 3 kolejne mecze, dziś w CC można wyjść drugim garniturem.

Jeżeli Crystal wyjdzie dzisiaj bardziej rezerwowym składem to może uda się wygrać, jak zmienią tylko bramkarza i 1-2 zawodników z pola to nas wyeliminują. Nie wiem czy będę to oglądał, głównie ze względu na poszukiwanie streama ale szczerze życzę Woodman owi udanego meczu mam nadzieję zę zaliczy parę fajnych interwencji i nie będzie miał żadnego babola.

1 polubienie

no mocna rezerwa i odpoczynek dla kluczowych. widzac ze najnizesz w priorytetach ten puchar i wywalone jajo

słusznie, są ważniejsze

#LFC v Crystal Palace: Woodman; Ramsay, Gomez, Robertson, Kerkez; Endo, Mac Allister; Morrison, Nyoni, Ngumoha; Chiesa. Subs: Pecsi, Gordon, Kone-Doherty, Pinnington, Figueroa, Nallo, Pilling, Lucky, Laffey

Będzie lanie, ale przynajmniej będzie ciekawie :squinting_face_with_tongue:
Większość kadry odpocznie przed weekendem