29.10.2025 Liverpool - Crystal Palace (Carabao Cup)

Kusi kurs na Crystal…

Ludzie zmartwieni pierwszym składem, a tu ławki rezerwowych w ogóle nie ma. Sama Akademia. Grubo!

Slot albo jasno dał do zrozumienia, że z pierwszej drużyny nikt nie był godny, aby nawet zasiąść na ławce albo stosuje tak głęboką rotację, bo wie że kolejne porażki w PL i LM mogą zaważyć na jego karierze w LFC.

Klopp by tym składem nie tyle wygrał z Palace, co i sam finał. Niestety, Kloppa już u nas nie ma.

Co za ekipę zmontował nasz trener.

1 polubienie

Tak odpoczną, że w sobotę zaczną mecz i od 7 minuty już będziemy przegrywać…

Piękny skład. Morisson, Nyoni i Ramsay. Lekka wygrana. Myślę, że 3;1.

Podoba się Slotowi na tej karuzeli .

W końcu świat usłyszy kim jest Calvin Ramsay.

1 polubienie

Jestem cholernie ciekawy jak fizycznie będą wyglądać Ramsay, Morrison, Nyoni i Ngumoha na tle pozostałych naszych. Ciekawe jak Robbo spisze się na stoperze, być może będzie jakąś alternatywą na tej pozycji wobec potencjalnych urazów. W żaden awans nie wierzę, myślę że przegramy 1:2 lub 1:3.

Możne gdzieś zobaczyć w internetowej TV? Mam jeszcze VPN po ostatnim meczu :smiley: Nie widzę jednak meczu na https://www.itv.com/

No niestety ITV tego meczu nie pokaże na publicznym kanale, bo prawa do transmisji ma SkySports. Więc pozostają streamy.

Na Strumyku będą tutaj:

1 polubienie

Fizycznie go zmiażdżą jak zwykle gdy gra bardziej środkowego obrońcę. Wystarczy wyższy napastnik i po nim.

Widzę Slot odpuszcza puchar. Już wiem jaki skład wystawimy na Villę.

SLot odpuszcza puchar ale dzięki temu będzie można skupić na przegrywaniu w lidze. Arteta też wystawił rezerwy ale przynajmniej ma wielu zawodników 1 skladu ma ławce. Nasi są już prawdopodobnie zmęczeni obecnym sezonem w którym rozegrali 78 spotkan.

Przynajmniej dzięki temu że Slot zmniejszył intensywnosc względem Kloppa mamy mniej kontuzji, a nie czekaj to już bylo.

1 polubienie

Generalnie tu macie wszystkie streamy, jakie znam, które jeszcze nie padły.

1 - Strumyk

2 - Footybite

3 - TotalSportek

4 - Ogladaj.in

5 - RedditSoccerStreams (3 kanały dostępne widzę)

Chryste panie… z takimi jedenastkami to tu będzie jakiś over 5.5 w meczu xD

Moze jak pierwszy raz nie będziemy faworytem to wygramy mecz :slight_smile:

Na razie widać jakby nasi mieli więcej energii i chce im się biegać.

Może rzeczywiście coś nie tak poszło w przygotowaniach do sezonu, gdzie podstawowi piłkarze są ociężali.

15 minuta i dalej 0:0. Idzie dobrze! :rofl:

Nawet nie wiedziałem ze Ramsay jest taki dobry technicznie

Póki co wygląda to obiecująco :grin: