29.10.2025 Liverpool - Crystal Palace (Carabao Cup)

Brawo Nallo, tym razem udało się trochę dłużej wytrzymać bez czerwonej kartki niż za pierwszym razem!

Chłopak przynajmniej wykazuje regularność w grze :squinting_face_with_tongue:

1 polubienie

Gówniany midas nie zawodzi

Ten Nallo to niezły artysta. Dwie czerwone kartki w 17 minut w pierwszym składzie XDDDDDDDDD

nallo, po co ci głowa?

-jem niom

10 polubień

Kalu Uche nas dobije…

1 polubienie

Jak tu kibicom za bilety nie zwrócą to ja będę w szoku, ja oczekuje przeprosin, że musiałem to oglądać przed tv, a co dopiero ludzie na stadionie w taką pogodę, zagrzał mnie łysy strasznie

2 polubienia

Jeszcze Lucky pierdolnie samobója z przewrotki tak to czuje :grinning_face:

1 polubienie

Sarr strzelił Liverpoolowi już cztery bramki w tym sezonie. Pamiętam, że jak ponad dwa lata temu pisałem, że byłby dla nas ciekawą opcją, @josif wyraził aprobatę, a @Loku64 napisał, że taką kandydaturą wyeliminowaliśmy się z poważnej dyskusji, a sam porównał Senegalczyka do Berahino. W najbliższym okienku Sarr opuścił Watford za 13 mln euro.

Przynajmniej sie chłop nienarobi a zarobi :laughing:

Ze strzelił 2 bramki naszym rezerwom to teraz po 3 latach triumfujesz :sweat_smile:?
We Francji też jakieś zawrotnej kariery nie robił, poza strzelaniem nam to w Anglii też mu średnio idzie, jak najbardziej podtrzymuje zdanie, że jest dla nas za słaby.

Patrząc na inne mecze i składy nie potrafię zrozumieć jak niby odpuszczamy ten puchar. To mógł być jedyny garnek w tym sezonie dla nas do zdobycia i gramy takie coś ? City, Arsenal, Totki wychodzą na pół pierwszym składem, nawet z ławki wchodzą podstawowi żeby utrzymać wynik, rytm, a my ? Slot kompletnie się pogubił.

Rozumiem przesłanie YNWA, ale nie zdziwiłbym się gdyby zastały chłopaków na koniec puste trybuny…

Saka strzela w Arsenalu, jak to przecież to puchar co on robi w ich składzie?

No i 0:3. Gomez znów popisówka

Tak jak napisałem przed meczem. To będzie trudny mecz i takim składem niczego nie osiągniemy. Nie wiem co Slot sobie myślał.

Nie rozumiem, darli łacha z Southampton, masa emocji była tam (pamiętne czerwo Ekitike) i gra do upadłego, by w tej rundzie wystawić 3ci garnitur? XD

2 polubienia

Co tu dużo pisać? Zmarnowany wieczór, nie oglądam nawet końcówki.

Dwa typy kibiców - większość postanowiła wyjśc z tego widzę a reszta śpiewa YNWA.

Ja zawsze mecze LFC oglądam do końca, ale jest coraz ciężej…

3 polubienia

Nie oczekuj za dużo od Slota, on już wie że zaraz poleci.

Bo ty składzie nic innego nie można było sie spodziewać. Teraz ciekawe kto lepiej wyjdzie na tym w weekend czy my którzy odpuściliśmy czy city arsenal czy chelsea ktore grały normalnymi składami