Brawo Nallo, tym razem udało się trochę dłużej wytrzymać bez czerwonej kartki niż za pierwszym razem!
Chłopak przynajmniej wykazuje regularność w grze ![]()
Gówniany midas nie zawodzi
Ten Nallo to niezły artysta. Dwie czerwone kartki w 17 minut w pierwszym składzie XDDDDDDDDD
nallo, po co ci głowa?
-jem niom
Kalu Uche nas dobije…
Jak tu kibicom za bilety nie zwrócą to ja będę w szoku, ja oczekuje przeprosin, że musiałem to oglądać przed tv, a co dopiero ludzie na stadionie w taką pogodę, zagrzał mnie łysy strasznie
Jeszcze Lucky pierdolnie samobója z przewrotki tak to czuje ![]()
Sarr strzelił Liverpoolowi już cztery bramki w tym sezonie. Pamiętam, że jak ponad dwa lata temu pisałem, że byłby dla nas ciekawą opcją, @josif wyraził aprobatę, a @Loku64 napisał, że taką kandydaturą wyeliminowaliśmy się z poważnej dyskusji, a sam porównał Senegalczyka do Berahino. W najbliższym okienku Sarr opuścił Watford za 13 mln euro.
Przynajmniej sie chłop nienarobi a zarobi ![]()
Ze strzelił 2 bramki naszym rezerwom to teraz po 3 latach triumfujesz
?
We Francji też jakieś zawrotnej kariery nie robił, poza strzelaniem nam to w Anglii też mu średnio idzie, jak najbardziej podtrzymuje zdanie, że jest dla nas za słaby.
Patrząc na inne mecze i składy nie potrafię zrozumieć jak niby odpuszczamy ten puchar. To mógł być jedyny garnek w tym sezonie dla nas do zdobycia i gramy takie coś ? City, Arsenal, Totki wychodzą na pół pierwszym składem, nawet z ławki wchodzą podstawowi żeby utrzymać wynik, rytm, a my ? Slot kompletnie się pogubił.
Rozumiem przesłanie YNWA, ale nie zdziwiłbym się gdyby zastały chłopaków na koniec puste trybuny…
Saka strzela w Arsenalu, jak to przecież to puchar co on robi w ich składzie?
No i 0:3. Gomez znów popisówka
Tak jak napisałem przed meczem. To będzie trudny mecz i takim składem niczego nie osiągniemy. Nie wiem co Slot sobie myślał.
Nie rozumiem, darli łacha z Southampton, masa emocji była tam (pamiętne czerwo Ekitike) i gra do upadłego, by w tej rundzie wystawić 3ci garnitur? XD
Co tu dużo pisać? Zmarnowany wieczór, nie oglądam nawet końcówki.
Dwa typy kibiców - większość postanowiła wyjśc z tego widzę a reszta śpiewa YNWA.
Ja zawsze mecze LFC oglądam do końca, ale jest coraz ciężej…
Nie oczekuj za dużo od Slota, on już wie że zaraz poleci.
Bo ty składzie nic innego nie można było sie spodziewać. Teraz ciekawe kto lepiej wyjdzie na tym w weekend czy my którzy odpuściliśmy czy city arsenal czy chelsea ktore grały normalnymi składami