Nie no, tu nie ma co się spinać. Patrząc na skład i ławkę od razu było widać, że Slot totalnie odpuszcze EFL Cup. Nie wiem tylko po co wystawia Kerkeza i Maca w tym meczu, skoro tak poleciał ze składem. Takim zespołem nie było szans na jakąś walkę z Crystal, a oni wyrastają na nasz koszmar w tym sezonie. Jak na razie każde starcie z nimi mamy w plecy, a to już 3 potyczka w tej kampanii
Ma chłop 5 zmian, a Morisson dalej kaleczy w ofensywie, nie pressuje i nie pomaga Ramsayowi.
Broniłem Slota ale to co dziś odj…ł to jakiś żart, rozumiem że to puchar drugiej kategorii ale oddawać mecz tak jawnie przed pierwszym gwizdkiem w imię czego? Co nam to da że nasze gwiazdy mają dzisiaj wolne? Wypracują nowe schematy gry dzięki 2 dodatkowym sesjom treningowym? Odpoczną i wreszcie nie będą fizycznie wyglądać jak trupy? Właśnie za karę za swoją tragiczną formę powinni też zap…lać w pucharze myszki miki ![]()
Hahaha nie mogę, miałem przed przerwą pisać, że mamy na ławce 2 największe talenty od czasów Billego Koumetio mianowicie Nallo i Lucky i on ich wlasnie wpuszcza i to w pakiecie
może się skończyć rzeźnia.
Dlatego jak dla mnie trzeba było mecz z Southampton odpuścić a że było 1-1 prawie do końca to można było w karnych przegrać a tam i grał Isak i inni a tutaj silniejszy rywal i dzieci grają po co?
Właśnie zszedł, więc zobaczymy co pokaże Gordon. Nie oszukujmy się też, że to tylko Morrison powstrzymywał Ramsaya przed mega występem. Młody Szkot to tez nie ta liga
To teraz będzie ciekawie… panie Slot jak ktoś chciałby pooglądać u21 to by się na takowy meczy wybrał
Ramsey to jak przychodził miał być niby zastępcą TAA a to jakiś dramat chłopak jest u nas 4 sezon a wyjdzie że jak kosztował 3 mln to jeszcze na nim stracimy !
Gdyby Nallo grał za Robertsona od początku to tych straconych goli by nie było. Nallo i Ramsey to najlepsi zawodnicy nie tylko Liverpoolu u21, ale całej ligi. No jeszcze Kone Doherty mogłby wejsc za Ngumohe.
Od dawien dawna takiego gwna nie widziałem. Wyglądamy jakbyśmy grali w 9, w środku pola nikogo nie ma. Cały czas gramy jakąś lagą na Chiese, nawet jeśli uda mu się przytrzymać piłkę to i tak nie ma komu podać. Chryste. Przeglądam składy naszych konkurentów z ligi, nikt nie odj*ebał takiego numeru ze składem jak łysy.
Byłem świadomy tego, że ten mecz przegramy nawet przed ogłoszeniem składu. Natomiast jakość tej ławki, to jest poziom myślę 6-7 ligi w Anglii. Po okienku, w którym wydaliśmy, jak na nasz klub, chore pieniądze. Coś chyba jest nie tak, że w październiku trzeba odpuszczać jakieś rozgrywki. Żenująco to wszystko wygląda. Czuję taką samą beznadzieję, jak wtedy. To po prostu nie ma przyszłości. Odpowiedzialnych za przygotowanie fizyczne trzeba zwyczajnie pogonić.
Chłopaka zniszczyły kontuzje. Pamiętam te dyskusje jak niektórzy sądzili, że szybko posadzi TAA na ławę, a on przecież przyszedł do nas z kontuzją z która borykał się kilka miesięcy. Stracić na pewno na nim stracimy. Zostało mu 1,5 roku kontraktu, więc albo oddamy go za czapkę gruszek latem, albo posiedzi jeszcze rok grając w PL2 i odejdzie na wolny transfer
Ciężko się ogląda taki Liverpool, zatracili swój charakter, podania niedokładne, rywal zaraz podwaja/potraja doskakuje odbierając piłkę. Nasi tego nie robią, cały czas coś grają na te wrzutki, nie dające nic. Łysy na tą chwilę pogubiony kompletnie! W lidze taka sama padaka, nie widzę jakiegokolwiek wychodzenia na pozycje, pokazywania się ruchu, chcą wszystko statycznie no oprócz Szobo który biega od lewej do prawej i szarpie.
Trzeba sobie to powiedzieć otwarcie, nie są drużyną, nie stanowią jednego kolektywu by wygrywać mecze nawet na ta chwilę..
Dlaczego, dlaczego nie dostał jeszcze szansy Figueroa na 9-tkę?
Chłopak naprawdę zbiera świetne oceny na zapleczu
Poczekamy na 85 minutę to wejdzie ![]()
I łysego odj..ą po meczu z Szity najlepsze będzie rok temu Pepowi kibice na Anfield śpiewali że rano go zwolnią a mija rok i będzie podobnie tyle że na Etihat Pep zakończy cierpienia włodarzy i Slota a kibice zaśpiewają że rano go zwolnią tylko różnica będzie w tym że śpiewy się zmaterializują
Bo Slot prowadzi treningi dostosowane do poziomu zmęczenia danego zawodnika. Dostać wpie*dol w 5 z ostatnich 6 meczów to jednak można być zmęczonym, nie? Wrzucił to w excela i wyszło, że po 9 kolejkach trzeba dać odpocząć. #mastermind
Ten Nallo to jest ananas. Drugi raz go widze i drugi raz czerwo ![]()