No nic, starać się starali i widać to było. Potem dwa błędy i się posypało. Po składzie wiadome było, że Slot lagę na ten puchar kładzie, ale tak po ludzku przykro na to patrzyć. Z młodych do Nyoni i Ramsay spoko wyglądali. Rio drepcze i kiwie się ze swoim cieniem jak Gakpo. O Morisonie nie ma co pisać.
Ależ Mac Allister zjazd, co temu się porobiło. Żona go molestuje czy co…
Rio ma 17 lat dopiero i talent niezaprzeczalny, ale przydałoby się poprawić jego decyzyjność. Niemniej CP jakiś tam respekt przed tym gnojkiem ma, bo podwajają go często. Nie zmienia to faktu, że koledzy niespecjalnie pokazują się w ataku, bo jak on sam coś nie wyczaruje to zostaje tylko wycofać piłkę z obawy przed stratą przy nieudanym dryblingu.
Takie tam pocieszenie
Nadal bawi ostro ten niesmaczny żart z lata, że Rio może śmiało zastąpić Diaza, bo dobrze wyglądał w preseasonie i trafił vs NUFC ![]()
![]()
Toż to dziecko jest, chłopiec który uczy się dorosłej piłki.
Klasycznie można powiedzieć, że raz się przegrywa a raz się przegrywa :).
Gomez z piękną asystą, Endo porobiony jak dziecko grające z nastolatkami na orliku. Przynajmniej wiadomo czemu nie dostają w ogóle minut.
Imo póki co dobry występ. Jak ma piłkę to ma pomysł co z nią zrobić i jest jakimś zagrożeniem. Powinien mieć asystę, ale Chiesa nie wiedział jak przyjąć piłkę.
Sporo kiwa bez sensu, ale to wynika z tego, że nie pokazują mu się do gry.
Bez piłki słabo, ale był opatrywany jakoś w połowie połowy, więc może jakieś stłuczenie. Mało go w defensywie, mało walczy.
Z ofensywy jedyny który coś gra.
Niech Glasner się zlituje i Matety nie wpuszcza tylko… O fuck, właśnie to zrobił. Oni dobiją do piątki…
No to zawodnik października chyba już pewny
Ciekawe co tam Slot na drugą połowę ugotuję. Po meczu również bez konferencji? Obejrzałbym
Jakbyś grał dla Slota to też byś tak miał.
Będzie 2-2 zobaczycie i w karnych loteria ![]()
Jest duży plus sytuacji z MacAllisterem. Real i Barcelona już go wykreśliły ze swoich notesów. On całkiem dynamiczny był, jak dobrze pamiętam. Teraz ja bym go minął samą szybkością ![]()
![]()
Rozkminiłem Slota. Posadził celowo podstawową XI na trybunach żeby mogli zobaczyć co czuje kibic oglądając tę parodię piłki. Rodzaj terapii szokowej. W weekend spokojne 2:0.
On to specjalnie robi bo ma chrapkę na posadę na Anfield … wcześniej była gadka że Amorima wywalą z MU to tam był kandydatem to może teraz w inną stronę … ciepło się zrobi jak nas Villa w weekend popłynie bo z Realem i MC to nie wierzę w punkty a nawet bramki zdobyte …
Ciekawe kiedy Slot ściągnie Maca i Kerkeza. I tak ten mecz przerżniemy, a nie ma sensu ich dodatkowo zajeżdżać. Juz i tak są w beznadziejnej formie, więc niema co do im dokładac jeszcze zmęczenia. Chiesę też mógłby ściagnąć, żeby Włoch nie złapał jakiegos urazu, bo akurat na zmęczenie sezonem on nie może narzekać
Szkoda strzepić ryja. Kryminał. Ja rozumiem ze to tylko Carabao Cup ale wyjść takim składem na Palace… to równie dobrze było oddać walkowera przed pierwszym gwizdkiem.
Wiecie co jest najgorsze? Zobojętniało mi to kompletnie. Ostatni raz tak się czułem na koniec sezonu 14/15 po przyjęciu mokrą szmatą w postaci 1:6 od Stoke.
Wchodzi kapitan u21. Kolejny kocur z under.