29.12.2024 West Ham United - Liverpool

Jezu ale Twarowski piep*y głupoty. Nie rozumiem fenomenu tego komentatora. On ma obserwacje na poziomie typowego starego wypowiadane z pewnością siebie na poziomie typowego starego.

Słabo zaczął znowu Robbo i słabo to kontynuuje.

Diaz, który nigdy nie grał na tej pozycji lepiej gra niż napastnik za 80 mln euro. A ten Danns to też raczej nie jest przypadkowy dzisiaj. Nunez jest już aktualnie piąty w hierarchii.

1. Jota
  2. Diaz
  3. Danns
  4. Szatniarz z klubowej szatni.
  5. Nunez.

Ja pierdolę… Gomez w rytmie, świetnie gra, forma jest i kolejny kontuzja ;/ no to oby Quansah wszedł w jego formę, a nie brał przykładu z Robbo.

1 polubienie

Mam nadzieję, że w klubie ktoś ma jakąś shortlistę ze right środkowymi obrońcami. Przecież nikt się tego nie spodziewał, że skończymy z dwoma zdrowymi środkowymi obrońcami…

1 polubienie

ŻODYN

Największe wyrocznie świata tego nie przewidziały

1 polubienie

Czo ten Salah magik :exploding_head::exploding_head:

Niech strzelają ile wlezie, bo wątpię w czyste konto (obym się mylił).
e. gość jest niesamowity.

Ciężko było napocząć West Ham ale ich ofensywa prawie nie istnieje poza jednym strzałem. Szkoda kontuzji Gomeza, jak już szło fajnie, grał bardzo dobrze to musiało się takie coś przypałętać. Gakpo znowu z golem, już chyba tego nie przegramy. Salah jest niesamowity.

Na kanonierach piszą, że trzeba poczekać na wpadki Liverpoolu do lutego-marca. Niesamowite oszołomy.

3 polubienia

Boże co ten Salah gra

Oni to tam przesuwają te granice co miesiąc. Już miało być w listopadzie, potem w grudniu. Niedługo to do nowego sezonu dojdą

4 polubienia

Chyba jedna z najlepszych połówek w tym sezonie, mimo że WHU dosyć głeboko broni, wchodzimy w nich jak w masło. Swietna wspołpraca w ataku, mnóstwo ruchu i wymiennosci pozycji. Posadzenie na ławie pewnego jegomoscia z pewnością pomogło. Szkoda Gomeza tyle dobrze, że niedlugo ma wrócic Konate. Oby nam jeszcze Graven nie wypadl na MU bo jest zagrożony pauzą.

Ej a pamiętacie jaki to ogromny błąd popełniliśmy nie puszczając Salaha na Bliski Wschód bo to już równia pochyła i będzie tylko gorzej?

5 polubień

XD

Literyliterylitety

Ciekawe kogo dziś obserwuje Riczard? Jedynie Kudus może być wartościowym wzmocnieniem klubu. Dobry mecz dzisiaj.

3 polubienia

To tylko pokazuje, że nie możemy szukać klocka na szpicę, a kogoś w stylu Suareza. Ktoś, kto będzie wchodził za skrzydłowych robiąc im miejsce w środku, a przy okazji sam minąć obrońców zwodem czy szybkie zejście z boku i strzał. Diaz i Jota do rotacji na 9 i LW, jeśli chciałby dać Gakpo odpocząć. Nunez niestety im mniej, tym lepiej. Na prawej Salah każdy mecz… może i lepiej? Niech robi liczby, niech bije rekordy i niech może ma dzięki temu szansę na ZP? Tylko, obyśmy my do końca sezonu dociągnęli ten poziom, a w styczniu klubowi włodarze pomogli Slotowi.

Świetna pierwsza połowa. Nawet lepsza od tej z Tottenhamem, bo wynik do przerwy korzystniejszy, a dobrych okazji bramkowych było równie wiele.

Gramy jak mistrz, a już na pewno jak drużyna, która konsekwentnie dąży do zdobycia mistrzostwa. Dzisiaj akurat z górki, bo jesteśmy mocno nastawieni na atak, więc spychamy WHU do obrony kiedy tylko się da.

Szkoda kontuzji Gomeza, oby to nic poważnego poza czysto zapobiegawczym zejściem z boiska. Choć fakt, że złapał się za mięsień dwogłowy nie wróży nic dobrego.

1 polubienie

Ale tam jest psychiatryk xdd

Ale jest nasz wspaniały ekspert.

Jak byłem modkiem to go stąd wyjebałem, a na kanonierach się odnalazł. Jak swojego go przyjęli.

6 polubień

Szkoda, że ta strona kanonierów jest tak zacofana, że aktywacja konta trwa kilka godzin bo bym cymbałowi napisał, że:

1. STS już nawet nie przyjmuje zakładów na Mistrza PL
  2. nie ma sensu bo kurs to pewnie 1,10.