29.12.2024 West Ham United - Liverpool

Jak ja się cieszę, że postawiłem trochę grosza na mistrzostwo Liverpoolu. W maju będzie fajna wypłata :smiling_face_with_three_hearts:

Jeżeli chodzi o rejestrację na stronie kanonierów to nie wiem. Ale jakbyś potrzebował rady o rejestrację na debilpage to zapytaj sie kuczqa. On tam kiedyś zakładał konto radbugowi.

Dobry mecz? Bo trafił w słupek?

W obronie chłop jest tak useless, że nie ma opcji, żeby do nas trafił.

Nawet w analizie viaplay go za to zjechali, bo zostawia skrzydło bez wsparcia i odpuszcza nogę w sytuacjach stykowych.

3 polubienia

tam już mam konto, uwielbiam docinać tam tym odklejeńcom XD

1 polubienie

Trochę jak ten dzieciak z którym nikt nie chciał się bawić i poszedł się bawić z psami :joy:

1 polubienie

A ja odniosłem wrażenie, że gość wciąż analizuje, czy Salah zasługuje na lepszą ofertę. Bo coś długo te negocjacje trwają.

A tymczasem Mo ustanawia kolejny rekord Premier League - jedyny piłkarz, który w aż ośmiu meczch ligowych zarówno strzelił bramkę, jak i zaliczył asystę. Brawo Mo! :clap:

Co do Kudusa to się zgadzam, byłby bardzo dobrym wzmocnieniem.

Tak, mógłby robić za słupek…

Odstawił teraz w akcji szopkę jeszcze większą niż Nunez…

W ogóle City koło stówy chciało dać za Paquete, a Macca robi z nim co chce całe spotkanie. To ile wart jest Alexis 200 :sweat_smile::rofl::rofl:?

1 polubienie

Plus za zmiany, Graven i Gakpo odpoczynek, weszli Endo i Jota.

7 polubień

Dokładnie. Slot dmucha na zimne i nie daje szans na jakiekolwiek dodatkowe osłabienia na mecz z United.

Inteligentna decyzja ze zmianami.

Po co gra jeszcze Salah?

Nie podoba mi się takie kładzenie łap na napastniku, jeszcze przy piłce. Mam na myśli sytuację Kłanzaha. Chyba że wolno kogoś atakować łapami i jest to dozwolone w przepisach.

Widocznie Salahowi lepiej zrobią kolejne G+A niż odpoczynek.

1 polubienie

Pewnie chce podkręcać rekordy, a Slot może się boi go zmieniać :stuck_out_tongue_winking_eye:

A czemu nie? Mecz i tak na luzie.

Mam takie samo zdanie dlatego widziałbym tam np Davida z Lille czy cunhe aniżeli isaka czy gyokeresa. Zobaczymy co klub zrobi, ale nuneza trzeba sprzedać do atletico czy innych napoli

1 polubienie

Świetną zmianę dał Jota. Ogólnie stary rok kończymy mocnym uderzeniem, a gdyby Salah miał ciut lepszy dzien, mimo że byl fenomenalny, to mogła być kompletna rzeźnia. Dobrze, że dzisiaj Slot zrobil wczesniej zmiany. Teraz pora na United pewnie mają już pełne portki na samą myśl o tym meczu.

1 polubienie

Paqueta i jego łokieć, bez kartki oczywiście:

https://x.com/story98394/status/1873445919720702441/video/1

Edit.
Nie no Panowie bez jaj, za takie coś musi być żółta kartka.

2 polubienia

za mało na czerwoną, bo nie trafił, nawet Jota nie zauważył tego :smiley: Poza tym przerywając sedzia przerwałby akcję bramkową, a nawet tego nie zauważył, już nie szukajmy na siły dziury w całym :smiley:

Po tym co robił z Paquetą wczoraj Macca to nie dziwie się, że mu korki wywaliło :smiley:

Chciał przywalić łokciem w plecy i nawet nie trafił, co za dzban. Chyba sędzia go oszczędził, bo nie chciał go kompromitować.

No tak to wczoraj było

6 polubień