graven to na czerwo pracuje dzis
Ale Salah jest rzadki,co kontakt to strata
to już ewidentny koniec Egipcjanina
Tak bedzie wygladal kazdy mecz z gakpo i salahem na skrzydlach, obaj sa juz niestety skonczeni
Nikt tak jak Liverpool nie potrafi podłączyć drużyn w dołku do tlenu. Dzisiaj pewnie Wilki zagrają swój najlepszy mecz w sezonie i pokażą naszemu Zidanowi z temu jak się gra.
Tak będzie wyglądał każdy mecz ze Slotem
Ile Salah psuje to jest dramat
W drugiej połowie Frimpong na skrzydło a Gomez na prawą obronę. Przecież na Salaha nie da się patrzeć
Zastanawiam się jak można w rok taki zjazd zaliczyć jako sportowiec profesjonalny tyle lat trzymający poziom,takie nagłe bum po najlepszym sezonie w życiu
No ale co ma slot do tego z salah dostaje piłki na skrzydle, dostaje w środku, dostaje na wysokości połowy i wszystko to są straty? Jasne jak byśmy wygrywali pojedynki ale rywal nas taktycznie przewyższał to ok. My jednak zamykamy ich we własnym polu karnym i oni nam murują środek i jesteśmy bezbronni niestety
Niestety to się nie wydarzy, ponieważ Frimpong jest po kontuzji więc strzelam, że po 60 min zjedzie do bazy.
Co najlepsze Gakpo i Salah pewnie zagrają cały mecz xd
Każdy kontakt Salaha z piłką to jest strata xd jemu każda piłka odskakuje.
flaki z olejem. masakra
Kurde, pięknie gra ten Hugo. Szkoda, że nie ma z kim. Brakuje Wirtza.
No dopadl go w koncu pesel. Jest wolniejszy, wszystko sie nagle wykonuje gorzej jak juz nogi nie dzialaja tak jak wczesniej.
Do tego moze za bardzi chce i sie to kumuluje, bo brakuje luzu
Zgadzam się. Na tym poziomie często odrobinę tempa mniej i efekt piorunujący. Trzeba też pamiętać że facet grał wszystko przez kilka lat
Ależ gramy shit pod tym Slotem.
Dobra będę pierwszy…oczy krwawią ![]()
dla mnie w tym momencie to wynika tylko z braku dynamicznych skrzydłowych w futbolu bez tego to ciężko coś zrobić
Ja mam ostatnio problem zeby nie zasypiac na meczach szczegolnie liverpoolu…