3.12.2025 Liverpool - Sunderland

Dzisiaj kolejne spotkanie Liverpoolu, więc na szybko wątek meczowy.

Po przełamaniu z West Hamem trzeba podtrzymać zdobywanie punktów. Przed sezonem pewnie kazdy kibic zakładałby gładkie 3 punkty w tym meczu, ale rywale zaskakująco dobrze radzą sobie w Premier League i wygląda na to, że wreszcie przynajmniej jeden z beniaminków utrzyma się w lidze.

Sunderland zajmuje 6 miejsce w lidze z bilansem 6-4-3 i ma punkt przewagi nad Liverpoolem.

Skład?
Liczę na powrót Bradleya, spodziewam się Ekitike za Isaka i mimo wszystko powrót Salaha do składu.

Alisson
Bradley - Konate - Van Dijk - Kerkez
Gravenberch - Mac Allister - Szoboszlai
Gakpo - Ekitike - Salah

1 polubienie

Bradley dziś nie zagra, było na głównej. Osobiście spodziewam się Isaka, ale z Salahem się zgadzam :blush:

Środowe spotkanie na Anfield jest dla Bradleya zbyt wczesne, ale może on być gotowy do gry w sobotę na Elland Road.

Czytalem dzisiaj, że Bradley wraca do treningów, Frinpong dopiero za kilka dni.
W takim razie pewnie Gomez, oby wytrzymał fizycznie dwa mecze z rzędu po dlugiej przerwie od gry.

Gdzie Salah do podstawy ? Jakie argumenty przemawiają za tym że tak sądzicie ?

Mam nadzieję, że wyjdziemy tym samym co na West Ham. Zwycięskiego się nie zmienia :stuck_out_tongue:

@Spawacz poprawiłem się, cos mnie insta oszukało :smiley:

Czyli jedyna zmiana Robo za Kerkeza.

2 polubienia

Będą ciężary, Isak dziś z golem.

Co to składy? Oficjalne są zupełnie inne. Gra Gomez i Wirtz.

Składy:

Liverpool: Alisson – Gomez, Konaté, van Dijk, Robertson, Gravenberch, Mac Allister, Gakpo, Szoboszlai, Wirtz, Isak

Rezerwowi: Mamardashvili, Endō, Kerkez, Salah, Chiesa, Jones, Ekitiké, Nyoni, Ngumoha

Znowu bez Salaha!

1 polubienie

Salah kolejny mecz w Liverpoolu zagra na konsoli Nintendo.

2 polubienia

OMG :scream: jednak da się posadzić króla drugi mecz z rzędu. Czyli co, wygrana spokojna :smiling_face_with_sunglasses: :ok_hand:

1 polubienie

No ładnie egipski hamulcowy na ławce. Panie Slot brawo.

1 polubienie

Kurde czyżby Slot zaczął pokazywać jaja i próbuje wszystkiego aby wyjść z tego kryzysu? I szuka rozwiązania, które przyniesie ogółowi korzyści? Skoro udało się zachować czyste konto i wygrać mecz to idzie tym tropem dalej. Zobaczymy dzisiejszy mecz jak to będzie, ale jeżeli tak jest z Mo, to możliwe, że to będzie jednak jego ostatni seson u nas… No chyba, że zaczął oszczędzać gp na PNA i tak są dogadani. Ale to jeszcze nie na tym etapie takie coś chyba…
No jest opcja, że Slot pokazuje nawet Salahi kto rządzi w klubie…

Stary, nie rób takich akcji. Zabrałeś mi dwie minuty radości z życia. Zastanów sie nad rekompensatą.

hahaha :smiley: po prostu skład sprzed tygodnia mi się wyświetlił i tak jak na niego patrzyłem coś mi nie grało, ale potem odszukałem bieżącego :smiley:

Będzie ciężko ale liczę że wygramy i że Wirtz strzeli dziś.

1 polubienie

Dobrze, że na rezerwie Środkowy Obrońca Endo

Nasz talizman

1 polubienie

Talizman którego nie powinno być w tym klubie już parę lat

Pojedynek dwóch równych drużyn, to może być ciekawy mecz z punktu widzenia neutralnego kibica

Jakie wspaniałe uczucie kiedy Nahorny nie komentuje

1 polubienie