Nie no ja rozumiem pretensje do Slota ale jaka jest jego wina w tym że zawodnicy za dziesiątki milionów mają problemy z przyjęciem piłki tak żeby nie odskoczyła, celnym podaniem na 20 metrów czy zrobieniem zwodu, przez co tracimy piłkę na własnej połowie.
O długich piłkach litościwie nie wspomnę.
Ci w czerwonych wyglądają jakby już była 80min
Drużyna jest ewidentnie źle ustawiona, piłkarze nie wiedzą co mają robić, ogromne problemy z przedostaniem się piłki przynajmniej do linii pomocy.
To jest efekt amatorskiej taktyki, jeśli ktoś pisze że to wina jakichś indywidualnych błędów piłkarzy, to nie ma pojęcia o tym sporcie
Zgadzam się, że ewidentnie widać problemy z ustawieniem, wyglądają na zagubionych, ciągle ktoś pokazuje na kogoś innego, brakuje, ale nie zmienię to faktu, że piłkarze też drepczą
Slot postawił wszystko na Wirtza, który ma 0/0.
Nawet Isak gra w obronie, a Flo stoi z przodu
Strasznie oni wyglądają fizycznie
20min meczu i nie przegrywamy to już sukces ale nie stwarzamy żadnego zagrożenia…Sunderland wygląda o wiele lepiej
czy ktos ma jakis dzialajacy link? strumyk nie odpala.. ![]()
Znowu kradnie asysty ten Wirtz…
No nie ma Salaha, ale gra nadal wygląda fatalnie ![]()
Coś mi się zdaje że to nie takie proste
Rozkręcamy się powoli
OMG… Może niech Gakpo jednak nie zagrywa do Kerkeza, nawet jeśli jest nim Robertson ![]()
Znowu w 10 gramy? Znaki
Brak ruchu w 2 linii i znowu klepanie piłki między obrońcami
słabo to wygląda tym bardziej,że wszystkie drużyny stawiają autobus widząc taka gre
ktoś poratuje jakimś streamem ?
Przeciwnik, co chce grać i już wyglądamy słabo. Te WHU było tragiczne, więc nie ma co się sugerować tym meczem.
Ja pierdo** ale my gremy tartak. Najbrzydszy Liverpool od kiedy oglądam, czyli jakieś 20+ lat.
Niby kontrolujemy, niby atakajemy, a prawie dostaliśmy gonga z dystansu.
Ogólnie jesteśmy wybitnie mało produktywni jak na to ile mamy posiadania piłki