3.12.2025 Liverpool - Sunderland

Nie no ja rozumiem pretensje do Slota ale jaka jest jego wina w tym że zawodnicy za dziesiątki milionów mają problemy z przyjęciem piłki tak żeby nie odskoczyła, celnym podaniem na 20 metrów czy zrobieniem zwodu, przez co tracimy piłkę na własnej połowie.
O długich piłkach litościwie nie wspomnę.

Ci w czerwonych wyglądają jakby już była 80min

Drużyna jest ewidentnie źle ustawiona, piłkarze nie wiedzą co mają robić, ogromne problemy z przedostaniem się piłki przynajmniej do linii pomocy.
To jest efekt amatorskiej taktyki, jeśli ktoś pisze że to wina jakichś indywidualnych błędów piłkarzy, to nie ma pojęcia o tym sporcie

Zgadzam się, że ewidentnie widać problemy z ustawieniem, wyglądają na zagubionych, ciągle ktoś pokazuje na kogoś innego, brakuje, ale nie zmienię to faktu, że piłkarze też drepczą

Slot postawił wszystko na Wirtza, który ma 0/0.
Nawet Isak gra w obronie, a Flo stoi z przodu

I tak za każdym razem w tym sezonie.

6 polubień

Strasznie oni wyglądają fizycznie

20min meczu i nie przegrywamy to już sukces ale nie stwarzamy żadnego zagrożenia…Sunderland wygląda o wiele lepiej

1 polubienie

czy ktos ma jakis dzialajacy link? strumyk nie odpala.. :confused:

1 polubienie

Znowu kradnie asysty ten Wirtz…

No nie ma Salaha, ale gra nadal wygląda fatalnie :slight_smile:

Coś mi się zdaje że to nie takie proste

1 polubienie

Rozkręcamy się powoli

1 polubienie

OMG… Może niech Gakpo jednak nie zagrywa do Kerkeza, nawet jeśli jest nim Robertson :smiley:

Znowu w 10 gramy? Znaki

trzymaj ale nie wiem czy to dobrze na Ciebie wpłynie

1 polubienie

Brak ruchu w 2 linii i znowu klepanie piłki między obrońcami :disappointed_face: słabo to wygląda tym bardziej,że wszystkie drużyny stawiają autobus widząc taka gre

2 polubienia

ktoś poratuje jakimś streamem ?

Przeciwnik, co chce grać i już wyglądamy słabo. Te WHU było tragiczne, więc nie ma co się sugerować tym meczem.

2 polubienia

Ja pierdo** ale my gremy tartak. Najbrzydszy Liverpool od kiedy oglądam, czyli jakieś 20+ lat.

2 polubienia

Niby kontrolujemy, niby atakajemy, a prawie dostaliśmy gonga z dystansu.

Ogólnie jesteśmy wybitnie mało produktywni jak na to ile mamy posiadania piłki

1 polubienie