3.12.2025 Liverpool - Sunderland

E tam - ten Liverpool jest po prostu wolny, ale nie jest jakiś bardzo brzydki.

Jak ja tęsknię za celnymi dośrodkowaniami Robbo

Tu jest pozorowana kontrola, jedna strata i idzie kontra z którą sobie nie radzimy

1 polubienie

Musisz sie cofnac jakies 2-3 lata.

Dokładnie,Łysy wygasił ich zapędy :face_with_diagonal_mouth: nawet Ali nie jest sobą,kiedyś szybki wykop i kontra a teraz nie wie co z piłką zrobić

Witam. Mogę prosić Ngumoha na lewe skrzydło? Dziękuję.

5 polubień

Bo my w tym roku w ogole nie mamy kontry.

1 polubienie

Musimy grać z napastnikiem bo nie robimy żadnego zagrożenia a no i z jakimś pomocnikiem tez by było milo

Ten sezon to jest taka symulacja, pokazująca, w jaki sposób grałby Liverpool, gdyby prowadził nas Ten Hag…

Człowiek czeka te dni na te mecze Liverpoolu, a później oglądamy taki tartak. Oj duuuzo wody upłynie w Wiśle zanim złapiemy swój odpowiedni rytm, bo póki co to gramy bardzo przeciętnie .

A czy ten młodzieniec jest przypadkiem obywatelem Holandii? Nie? To do widzenia.

2 polubienia

Eh Chiesa piękny kawalerze, prędzej Radomiak wygra ligę niż ty pojawisz się w pierwszym składzie.

2 polubienia

Nie mamy fizyczności do kontr w tym sezonie. Jesteśmy za słabi i za wolni i stąd problemy. My ledwo wychodzimy w tych kontrach.

5 polubień

Gakpo jaki dobry. Przecież liczby ma tak?

Nie mogę już patrzeć na te klepanie piłki między obrońcami :face_vomiting: oglądam dużo męczy z udziałem angielskich klubów i w tym momencie z przekonaniem mogę napisać,że Liverpool to drużyna grająca najbrzydszą piłkę w lidze

6 polubień

To nie jest zła gra. Problem jest to, że brakuje odpowiedniego dojścia pod sam koniec, a brakuje dojścia bo brakuje nam fizyczności.

Gakpo na grać na środku ataku czego nie rozumiesz?

Gramy u siebie z beniaminkiem i oni więcej mają z gry, to co jest zła gra ?

2 polubienia

To jest fatalna gra. Sunderland więcej zagrożenia niż my. Beniaminek na Anfield. Paździerz

1 polubienie

Rozmawiamy o rozegraniu czy o czym? Spokojnie rozgrywanie i szukanie jakichś dziur w obronie jest odpowiednim podejściem do gry z tak broniącym przeciwnikiem.

Musisz go wymęczyć i czekać na błąd. Takie klepanie niesamowicie obciąża fizycznie broniący się zespół, który musi się cały czas przesuwać i doskakiwać.

Brakuje nam odejścia po prostu, jakiegoś agresywniejszego wejścia w pole karnego czy zebrania szybciej drugiej piłki.

3 polubienia