3.12.2025 Liverpool - Sunderland

:rofl::rofl::rofl: żartujesz chyba…za Hodgsona i to z jakim składem gra lepiej wyglądała,to jest paździerz przecież…każdy normalnie myślący trener,który widział ze 2 mecze w tym sezonie wie jak ustawić taktykę pod naszą grę….zbieram 11 chłopaków i więcej ugrałbym niż dzisiaj Liverpool

2 polubienia

Ale klepanie takie, że często przejmują oni.
W ogóle mało ruchu u nas, Wirtz tragiczny. A Slot ewidentnie dał mu wszystko, żeby się wykazał.

Sunderland też widać, że wie kiedy odpuścić, więc nie gramy wcale żadnej kontroli.
Zwróć uwagę ile razy u nas na połowie przejmowali, to może się skończyć bramką w końcu.

1 polubienie

Szczerze, z taką grą to szanse na zwycięstwo nie są zbyt duże, więc może lepiej abyśmy to przegrali. Mam już dość tej żenady, tu jest Liverpool a nie Legia. Niech przyjdzie na okres przejściowy ktokolwiek, gorszy od łysego chyba nie będzie.

1 polubienie

Nie jest źle, nie przegrywamy. Ale to co gramy to jakieś sunday league. Bez przyspieszenia, bez pomysłu. Gramy bez prawego ataku, dziura na 10m2. Żadnego zagrożenia, wszystko idzie lewą i to z miernym skutkiem, bo tam Gakpo. Alison nas ratuje póki co.

Everton gra brzydziej … z jakiego oni są miasta bo po nazwie nie kojarzę? Wilki WHU i to chyba wszystko na teraz co mi przychodzi do głowy.

1 polubienie

Ciekawe na jak długo wystarczy sił rywalowi na taki pressing.

Nie mogę się doczekać tego meczu :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

My skrzydeł nie mamy, a przede wszystkim zawodników którzy robiliby przewagę dryblingiem. Taki Gakpo jest nudny i przewidywalny do bólu , Salah się skończył prawdopodobnie i jest to co oglądamy. W każdym poważnym klubie są skrzydła które robią różnice i przez to też rywale muszą bardziej tam zwracać uwagę i przez to robią się przestrzenie.

2 polubienia

Sunderland więcej zagrożenia niż my? Nie zgadzam się. Sytuacja Wirtza i słupek Mac Allistera to były najlepsze okazje w tym meczu. Ogółem wyrównany mecz, 0:0 raczej nikogo nie krzywdzi. Sprawiają nam problemy w rozegraniu. Isak na razie trochę ciało obce w tej drużynie. Z West Hamem mimo strzelonego gola też nie wyglądał najlepiej.

1 polubienie

Nie oglądałem meczu z WHU, ale widok Liverpoolu strzelającgo na 0-1 i później 0-2 w końcówce wprawił mnie w niemałe zdziwienie. Człowiek już oczami wyobraźni widział kolejną wpadkę.

Dzisiaj nawet naszą grę da się obejrzeć bez nerwów i ze spokojem. Widać, że gramy o 3 pkt i staramy się być rozważni w obronie.

Jak wygramy i będzie na zero z tyłu, to złego słowa nie powiem po meczu. Teraz najważniejsze jest zbieranie punktów i odbicie się od dna pamiętając, że jedna jaskółka (wygrana z WHU) wiosny nie czyni.

Prawa strona bez cieniującego Salaha wygląda interesująco. W końcu przeciwnik nie szarżuje tamtędy wiedząc, że i tak nie będzie komu bronić. Gomez daje radę!

1 polubienie

I tu się mylisz kolego…to Liverpool powinien narzucić styl gry każdej drużynie na Anfield jak to było za Jurgena a w tym momencie to każdy narzuca styl gry nam…to nie powinno mieć miejsca,taka drużyna jak Sunderland powinna być zjedzona na Anfield,a co oglądamy???

środa i mecz

Jakbyśmy zamiast zawodników spokojnie na TOP3 ligi mieli zawodników na miejsca 7-8, to byśmy byli aktualnie w strefie spadkowej. Nie ma nic, to jest martwy projekt.

1 polubienie

Sparowana piłka na poprzeczkę przez Alisona również nie była łatwa do obrony. Także remis do przerwy to dobry wynik.

hmm tylko zauważ, że jest tam Gomez a nie Szobo albo Jones.

ale w ataku czy w obronie, bo w ataku w ogole nie mamy prawej strony.

1 polubienie

Jeszcze była ta przewrotka, a przed nią gościu źle trafił w piłkę, a spokojnie mogła to być bramka - dobra pozycja i sporo miejsca.
Isak jak na razie najlepszy mecz u nas, więc chyba kolega trochę co innego ogląda, jak to lubią tu pisać :joy:

Ishak no po swojemu czyli cos tam próbował raz strzelić ale go zablokowali cud ze piłkę przyjął dobrze ze się nie połamał to jeszcze będzie miał okazje się popisać w tym meczu , wirtz miał swoje 5 min piękny rajd niczym Maradona ale bramkarz okazał się lepszy . Konate i Gomez bez babola to na + > Alison strzał w środek bramki paruje na poprzeczkę to tez na + a cala reszta biega bez ładu i składu , 0 pomysłu na grę A gramy u siebie….. z wielkim Sunderlandem… nie mogę się doczekać kolejnych 45 min

1 polubienie

hmm a co on dzis w tym meczu zrobil takiego ciekawego? te 33% udanych podań?
niski widze trzeba miec poziom, żeby zagrac najlepszy mecz.

hmm ja tam widze, że strzelil bramke.

3 polubienia

Teraz Mo wchodzi i ładuje 2 bramki

Poruszanie się, gra w defensywie, zaangażowanie. Jest pierwszy raz u nas aktywny :sweat_smile:

1 polubienie