![]()
![]()
żartujesz chyba…za Hodgsona i to z jakim składem gra lepiej wyglądała,to jest paździerz przecież…każdy normalnie myślący trener,który widział ze 2 mecze w tym sezonie wie jak ustawić taktykę pod naszą grę….zbieram 11 chłopaków i więcej ugrałbym niż dzisiaj Liverpool
Ale klepanie takie, że często przejmują oni.
W ogóle mało ruchu u nas, Wirtz tragiczny. A Slot ewidentnie dał mu wszystko, żeby się wykazał.
Sunderland też widać, że wie kiedy odpuścić, więc nie gramy wcale żadnej kontroli.
Zwróć uwagę ile razy u nas na połowie przejmowali, to może się skończyć bramką w końcu.
Szczerze, z taką grą to szanse na zwycięstwo nie są zbyt duże, więc może lepiej abyśmy to przegrali. Mam już dość tej żenady, tu jest Liverpool a nie Legia. Niech przyjdzie na okres przejściowy ktokolwiek, gorszy od łysego chyba nie będzie.
Nie jest źle, nie przegrywamy. Ale to co gramy to jakieś sunday league. Bez przyspieszenia, bez pomysłu. Gramy bez prawego ataku, dziura na 10m2. Żadnego zagrożenia, wszystko idzie lewą i to z miernym skutkiem, bo tam Gakpo. Alison nas ratuje póki co.
Everton gra brzydziej … z jakiego oni są miasta bo po nazwie nie kojarzę? Wilki WHU i to chyba wszystko na teraz co mi przychodzi do głowy.
Ciekawe na jak długo wystarczy sił rywalowi na taki pressing.
My skrzydeł nie mamy, a przede wszystkim zawodników którzy robiliby przewagę dryblingiem. Taki Gakpo jest nudny i przewidywalny do bólu , Salah się skończył prawdopodobnie i jest to co oglądamy. W każdym poważnym klubie są skrzydła które robią różnice i przez to też rywale muszą bardziej tam zwracać uwagę i przez to robią się przestrzenie.
Sunderland więcej zagrożenia niż my? Nie zgadzam się. Sytuacja Wirtza i słupek Mac Allistera to były najlepsze okazje w tym meczu. Ogółem wyrównany mecz, 0:0 raczej nikogo nie krzywdzi. Sprawiają nam problemy w rozegraniu. Isak na razie trochę ciało obce w tej drużynie. Z West Hamem mimo strzelonego gola też nie wyglądał najlepiej.
Nie oglądałem meczu z WHU, ale widok Liverpoolu strzelającgo na 0-1 i później 0-2 w końcówce wprawił mnie w niemałe zdziwienie. Człowiek już oczami wyobraźni widział kolejną wpadkę.
Dzisiaj nawet naszą grę da się obejrzeć bez nerwów i ze spokojem. Widać, że gramy o 3 pkt i staramy się być rozważni w obronie.
Jak wygramy i będzie na zero z tyłu, to złego słowa nie powiem po meczu. Teraz najważniejsze jest zbieranie punktów i odbicie się od dna pamiętając, że jedna jaskółka (wygrana z WHU) wiosny nie czyni.
Prawa strona bez cieniującego Salaha wygląda interesująco. W końcu przeciwnik nie szarżuje tamtędy wiedząc, że i tak nie będzie komu bronić. Gomez daje radę!
I tu się mylisz kolego…to Liverpool powinien narzucić styl gry każdej drużynie na Anfield jak to było za Jurgena a w tym momencie to każdy narzuca styl gry nam…to nie powinno mieć miejsca,taka drużyna jak Sunderland powinna być zjedzona na Anfield,a co oglądamy???
Jakbyśmy zamiast zawodników spokojnie na TOP3 ligi mieli zawodników na miejsca 7-8, to byśmy byli aktualnie w strefie spadkowej. Nie ma nic, to jest martwy projekt.
Sparowana piłka na poprzeczkę przez Alisona również nie była łatwa do obrony. Także remis do przerwy to dobry wynik.
hmm tylko zauważ, że jest tam Gomez a nie Szobo albo Jones.
ale w ataku czy w obronie, bo w ataku w ogole nie mamy prawej strony.
Jeszcze była ta przewrotka, a przed nią gościu źle trafił w piłkę, a spokojnie mogła to być bramka - dobra pozycja i sporo miejsca.
Isak jak na razie najlepszy mecz u nas, więc chyba kolega trochę co innego ogląda, jak to lubią tu pisać ![]()
Ishak no po swojemu czyli cos tam próbował raz strzelić ale go zablokowali cud ze piłkę przyjął dobrze ze się nie połamał to jeszcze będzie miał okazje się popisać w tym meczu , wirtz miał swoje 5 min piękny rajd niczym Maradona ale bramkarz okazał się lepszy . Konate i Gomez bez babola to na + > Alison strzał w środek bramki paruje na poprzeczkę to tez na + a cala reszta biega bez ładu i składu , 0 pomysłu na grę A gramy u siebie….. z wielkim Sunderlandem… nie mogę się doczekać kolejnych 45 min
hmm a co on dzis w tym meczu zrobil takiego ciekawego? te 33% udanych podań?
niski widze trzeba miec poziom, żeby zagrac najlepszy mecz.
hmm ja tam widze, że strzelil bramke.
Teraz Mo wchodzi i ładuje 2 bramki
Poruszanie się, gra w defensywie, zaangażowanie. Jest pierwszy raz u nas aktywny ![]()