30.07.2025 Yokohama F.Marinos - Liverpool FC

Yokohama to jednak nie tak słaby zespół, jak mi się początkowo wydawało. Szczerze to myślałem, że wyjdziemy mocnym składem i ich wypunktujemy.

W akcji bramkowej śmiem twierdzić, że Alisson dużo lepiej by się zachował wybiegając pewniej i szybciej do piłki, lepiej też grając w obronie nogami.

Brawo Florian, teraz już z górki ;d

Edit: elegancko, moc przyjazni nie wystarczyła

Frimpong ładna piłka

Ten Rio to będzie coś specjalnego niedługo.

Do wszystkich malkontentów. To sparing dla nas. Na rozbieganie, powąchania piłki, rozciągnięcie kości. Nie ma pół zawodnika pierwszego składu który gra nawet na 70%.

Dla Japończyków to mega wydarzenie zmierzyć się z Liverpoolem więc śmiem twierdzić że dają z SB maxa.

Wyciągania jakichkolwiek wniosków nie ma sensu

3 polubienia

Co ta piłka tam tak skacze? :astonished:

Ngumoha żeby tak w PL się pokazywał to będzie bajka

Wirtz i Kerkez grali z zaangażowaniem.

Kerkez to chyba tylko dlatego, że nie umie inaczej
Ngumoha niesamowity gaz, oby dostawał sporo minut w tym sezonie
Nyoni też bardzo dobrze wygląda
Tak naprawdę drugi skład dziś przynosi więcej pozytywów niż pierwszy, ale w sumie tak to powinno wyglądać w takich sparingach

Akurat Kerkez wygląda na gościa który by nawet w lidze szóstek grał na 100% :joy:

1 polubienie

Nunez ładnie wszedł na początku, a po zmarnowanej setce chłopa nie ma już od 30 minut. Niesamowity :smiley:

Na pustą nie trafił czy 1vs1?

@kacciq XDD

Wow Rio, jak ty mi zaczynasz imponować

Ten Rio to może być sensacja sezonu jak mu pozwoli Slot częściej grać.

NIESAMOWITY jest ten dzieciak. reakcja salaha mowi wszystko.
Salah odrzucony w chelsea. Rio odrzucony w chelsea
#znaki

https://x.com/TheAnfieldBuzz/status/1950522290262757578

1 polubienie

No i co mogę dodać, może się tu narażę wielu osobom ale po stokroć wole żeby się Rio ogrywał niż na skrzydle biegał bezgłowy Diaz

2 polubienia

Już miesiąc temu pisałem, że Rio może być pierwszym zmiennikiem na LS. Ludzie myśleli, że sobie jaja robię

Rio nie odrzucony tylko Liverpool go zgarnął

2 polubienia

Potrafi chłopak grać i widać u niego pewność siebie