Nie twierdzę, że go tam nie było. Chodzi mi o rozstanie. Chelsea go dalej chciała ale Liverpool go podkradł i się na to zdenerwowali
Wirtz
Nyoni
Ngumoha
I co flymfie nie będzie czego zbierać w pierwszym meczu PL ? Kibic komentuje po meczu, dla tego dobrze że są wyłączone komentarze na głównej w trakcie meczu, żeby nie czytać komentarzy płaczków
Ile ty jestes na tej stronie? Flymf to moj ulubiony anty-wskaźnik w swiecie pilki.
Ngumoha może być cennym uzupełnieniem na skrzydło, tak samo Nyoni do środka do zluzowania Gravena od czasu do czasu. Więc z przodu ta głębia składu wygląda naprawdę fajnie. No ale tu trzeba koniecznie dwóch stoperów, bo inaczej ciężko to widzę
2025 rok - użytkownicy najlepszego forum na świecie wciąż nabierają się na Flymfa.
Ten cały Ekitike rusza się na razie jak cysterna z mlekiem.
No to zobaczysz jak Węgier będzie w lidze chodził. Ten gość powinnien zastąpić maskotkę duracella.
To chodząca energia
@josif tylko on za miesiąc może ruszać się lepiej.
Ty pisać mądrzej już nie.
Trzymaj kciuki żeby ta drużyna razem z Ekitike choć strzeliła z 1-2 bramki do końca września. To była Yokohama, chłopie ty wiesz co to znaczy? Tam połowa zawodników zaraz po tym meczu musiała iść do pracy w korpo. I własnie mimo tego podstawowa 11 wyglądała przy nich jak amatorzy. Powinno być na odwrót.
Mentula, culus et cumulus lapidum.
Nie będzie tak źle, bo pewnie dopniemy tego Isaka. Jeżeli nasza gra miałaby się opierać tylko na Ekitike to groziłoby nam wypadnięcie z top5. Ten Eketike jest przydatny, bo obskoczy mecze z Plymouth i Swansea w pucharach.
XDD powiedz mi, ze to bait bo nie wierzę , że tacy ludzie istnieją
Ten Eketike tak gra nogą, że ja bym to lepiej zagrał reką.
Rikitiki ocenimy gdzieś po przerwie świątecznej na ile wydanie €95.00m było zasadne.
Na razie dajcie spokój.
Eketike w najlepszym sezonie był na 10 miejscu króla strzelców, a w drugim najlepszym sezonie na 25 miejscu. Po prostu śmierć Joty dużo pomieszała.
Salah przed przyjściem do lfc też był 10 a potem został królem strzelców.
Każdy może mieć swoją opinię, ale wyrabianie jej po 3 dniach w nowym klubie gdzie chłopak jest zerwany z urlopu i gra na Japończyków w sparingu to już abstrakcja
Dobra ale ty teraz porównujesz mecze dwóch podobnych do siebie drużyn do 17 drużyny ligi japońskiej i 1 angielskiej? No nieźę
EHHH
I CAŁY TEN MISTERNY PLAN WPIS…
NUNEZ JAK ŚCIĄŁ WŁOSY MIAŁ BYĆ IDEALNY
MIAŁ STRZELAĆ
MIAŁ MYŚLEĆ
MIAŁ BYĆ PIĘKNY
TAK DOBRZE WYGLADAŁ NA TRENINGACH
a Darwin dalej jest i będzie flopem : (
ta akcja to ból na moje oczy.
Lepiej? Konkluzja ta sama - ten mecz nie ma kompletnie żadnego wpływu na sezon, który się zaraz zacznie.
W sprawie sparngów mam podobne zdanie do większości z was - że to pole testowe.
ALE mimo wszytko nie powiesz mi że takie akcje Darwin powinien marnować nawet na treningach czy sparingach