30.07.2025 Yokohama F.Marinos - Liverpool FC

Nie twierdzę, że go tam nie było. Chodzi mi o rozstanie. Chelsea go dalej chciała ale Liverpool go podkradł i się na to zdenerwowali

6 polubień

Wirtz

Nyoni

Ngumoha

4 polubienia

I co flymfie nie będzie czego zbierać w pierwszym meczu PL ? Kibic komentuje po meczu, dla tego dobrze że są wyłączone komentarze na głównej w trakcie meczu, żeby nie czytać komentarzy płaczków

1 polubienie

Ile ty jestes na tej stronie? Flymf to moj ulubiony anty-wskaźnik w swiecie pilki.

Ngumoha może być cennym uzupełnieniem na skrzydło, tak samo Nyoni do środka do zluzowania Gravena od czasu do czasu. Więc z przodu ta głębia składu wygląda naprawdę fajnie. No ale tu trzeba koniecznie dwóch stoperów, bo inaczej ciężko to widzę

2025 rok - użytkownicy najlepszego forum na świecie wciąż nabierają się na Flymfa.

Ten cały Ekitike rusza się na razie jak cysterna z mlekiem.

2 polubienia

No to zobaczysz jak Węgier będzie w lidze chodził. Ten gość powinnien zastąpić maskotkę duracella.

To chodząca energia

@josif tylko on za miesiąc może ruszać się lepiej.
Ty pisać mądrzej już nie.

1 polubienie

Trzymaj kciuki żeby ta drużyna razem z Ekitike choć strzeliła z 1-2 bramki do końca września. To była Yokohama, chłopie ty wiesz co to znaczy? Tam połowa zawodników zaraz po tym meczu musiała iść do pracy w korpo. I własnie mimo tego podstawowa 11 wyglądała przy nich jak amatorzy. Powinno być na odwrót.

Mentula, culus et cumulus lapidum.

4 polubienia

Nie będzie tak źle, bo pewnie dopniemy tego Isaka. Jeżeli nasza gra miałaby się opierać tylko na Ekitike to groziłoby nam wypadnięcie z top5. Ten Eketike jest przydatny, bo obskoczy mecze z Plymouth i Swansea w pucharach.

XDD powiedz mi, ze to bait bo nie wierzę , że tacy ludzie istnieją

Ten Eketike tak gra nogą, że ja bym to lepiej zagrał reką.

2 polubienia

Rikitiki ocenimy gdzieś po przerwie świątecznej na ile wydanie €95.00m było zasadne.
Na razie dajcie spokój.

Eketike w najlepszym sezonie był na 10 miejscu króla strzelców, a w drugim najlepszym sezonie na 25 miejscu. Po prostu śmierć Joty dużo pomieszała.

Salah przed przyjściem do lfc też był 10 a potem został królem strzelców.

Każdy może mieć swoją opinię, ale wyrabianie jej po 3 dniach w nowym klubie gdzie chłopak jest zerwany z urlopu i gra na Japończyków w sparingu to już abstrakcja

3 polubienia

Ile warte są wyniki sparingów to mamy idealny przykład z naszego podwórka - lipiec 2025 :+1:

1 polubienie

Dobra ale ty teraz porównujesz mecze dwóch podobnych do siebie drużyn do 17 drużyny ligi japońskiej i 1 angielskiej? No nieźę

EHHH
I CAŁY TEN MISTERNY PLAN WPIS…
NUNEZ JAK ŚCIĄŁ WŁOSY MIAŁ BYĆ IDEALNY
MIAŁ STRZELAĆ
MIAŁ MYŚLEĆ
MIAŁ BYĆ PIĘKNY
TAK DOBRZE WYGLADAŁ NA TRENINGACH
a Darwin dalej jest i będzie flopem : (
ta akcja to ból na moje oczy.

Lepiej? Konkluzja ta sama - ten mecz nie ma kompletnie żadnego wpływu na sezon, który się zaraz zacznie.

W sprawie sparngów mam podobne zdanie do większości z was - że to pole testowe.

ALE mimo wszytko nie powiesz mi że takie akcje Darwin powinien marnować nawet na treningach czy sparingach