Boże jakie to wszystko przeciwko nam jest proste strzelić nam w 15 minut i nawalać kontry
Ale to zapowiada sie emocjonujący mecz . Bedzie sie działo:) Oby skończyło sie np 2:3
Czy ten sędzia jest jakiś zjebany? Najpierw Gravenberch wywalony do parteru, pociagany za koszulkę gdy mogliśmy zrobić groźną kontrę - nawet bez żółtej kartki. Potem przerwanie gry z autu, żeby się upewnić czy wszystko w porządku z zawodnikiem Galaty, który dostał PIŁKĄ i nawet nie leżał na ziemi. potem karny totalnie z dupy, gdzie nawet nie było zbytnio kontaktu. Zwykły zjeb.
jaki z dupy jak szobo tam mu dwa razy w jape wjechal lol.
do tego raz dal sie obleciec w 2 minucie gdzie galata juz powinna prowadzic. szybicej szobo na boku sie skonczy niz sie zaczal i bedzie gomez na ratunek xd
Wirtz od początku przygody z lfc, zakłopotany, głupie straty, złe podania. W drugiej połowie szobo za wirtza i Bradley na PO. I wpuścić spaghetti mafię… a zapomniałem
Pokazali statystykę 0 strzałów LFC on target, a ten Gakpo wybity z linii to się nie liczy?
Karny karnym, ale my po prostu wyglądamy w wielu aspektach żenująco słabo. To jest bardzo niepokojące, że w zasadzie każdy nam może strzelić gola. Nie widzę progresu od początku sezonu, to w tym jest najgorsze.
Ekitike nie grzeszy inteligencją boiskową.
A Ekitike nie byl zahaczany w tej sytuacji sam na sam? Jak juz za dotkniecie w twarz dali
Jeśli za coś takiego jest karny to pilka nożna umiera
Żeby sędzia był dobry musi być przynajmniej łysy
ależ rozegrali ten stały fragment
Ekitike jest niesamowity, nie mam słów aby opisać jego grę.
Frimpong może i w defensywie nie jest zbyt dobry, ale z przodu też słaby xd Nie dziwne że Salah gra wszystko jak leci
No przecież ten Frimpong tego nie tknął co oni nawijają!?
To aż się boję co myślisz o Wirtzie
Kolejny frimpong co gra na pałę, nic nie pomyśli na boisku.
Tydzień czekania na mecz a odechciewa się oglądać po 15 minutach. Ja pierdole ale gramy gówno. Gdyby nie po 10 doliczonych minut w każdym meczu to bylibyśmy w okolicach United.
Może jakby w ataku grało 3 Ekitików to by coś z tego było. Ale z Gakpo nie będzie…
Panie Slot, albo poprawiamy grę, albo presja ze strony kibiców Cię może zaraz zjeść. Beznadziejnie wyglądamy od początku sezonu, tego nie da się oglądać niestety.