30.09.2025 Galatasaray - Liverpool FC

To niestety wygląda jak zbieranina indywidualności a nie drużyna.

przecież nie było jeszcze meczu w którym my pewnie gramy od początku do końca a mamy październik po takim okienku to jakiś absurd!

1 polubienie

Dokładnie. To jest wstyd wydać tyle kasy i tak kaleczyć.

I zostawcie już tego karnego. My już powinniśmy mieć 3 gole. Galata zostawia hektary miejsca. Ale nasze ostatnie podanie + strzały - to jest żart.

5 polubień

Przecież Liverpool powinien gnieść Galatasaray jakieś a oni stojanova grają takiego że się odechciewa

No nic pora zatrudnić Mourinho, sezon nie jest jeszcze stracony…

Nie rozumiem zakupu Frimponga, tak samo jak uparcie dążenie do kupna Guehiego. Naprawdę są inni i lepsi obrońcy.

Przecież dzisiaj wygląda to całkiem ok w środku. Gra płynna, jest pressing, podchodzimy pod pole karne i tworzymy sobie jakieś sytuacje. Nie walimy głowa w mur jak z Crystal. W obronie trochę za łatwo i karny wątpliwy 9/10 sędziów by tego nie podyktowało. Dzisiaj niestety biorą sędziego na krzyk i nie tylko przy karnym, kilka razy im gwizdnął stykowe + jakieś drobnice typu rożny, auty bo byli głośniejsi gospodarze.

9 polubień

Próbujemy trochę grać z Wirtzem jako wolnym elektronem, który wyszukuje sobie miejsce na boisku.

Podoba mi się sam pomysł, aczkolwiek brakuje odpowiedniego wsparcia i wykorzystania tego przez resztę piłkarzy.

On jest regularnie podwajany i potrajany, ale brakuje jakiegoś dynamicznego wejścia i wykorzystania tego przez resztę.

Trochę zaburzony jest balans w grze defensywnej i kontroli środka pola przy tak grającym Wirtzu.

No i Pingponga koszmar na ten moment jeżeli chodzi o wszelkie aspekty, ani w obronie, ani w pressingu, ani w rozegraniu.

1 polubienie

Ahh te główki naszego madryciaka po rożnych, może za 100 razem uda się trafić w bramkę.

Ja to nie wiem po co on wchodzi w pole karne skoro z metra pudłuje któryś raz

Przy tym strzale Osimhena wyszło dlaczego Szobo nie może grać regularnie na obronie, on nie czuje linii spalonego, i ją łamie.

Ale dobrym prognostykiem na mecz jest to że bardzo dużo miejsca Galata zostawia, w drugiej połowie można to poukładać lepiej i coś powinno wpaść.

3 polubienia

Wirtz zawsze jest anemiczny i niemrawy… Czekam setny mecz na jeden soczysty strzał z jego strony

Wirtz wygląda jak chłopak z akademii, anemiczne strzały, próbuje dryblować ale jest zbyt słaby fizycznie, strasznie się go ogląda

Wydaliśmy tyle kasy a gramy gorzej niż rok temu… Slot wygląda jakby nie potrafił ogarnąć nowych zawodników i wpasować w skład

Ja będę bronił slota do ostatniego meczu w tym sezonie, pucharów nie wymagam

1 polubienie

Florek to strzelania goli nie wymyślił :grimacing:
Szanse mamy ale ich finalizacja fatalna :enraged_face:

Pingpong taki trochę elektryk jak Sakho. Zero kleju, zero techniki.

Wirtz wszystko za wolno.

Jak dla mnie raczej ewidentny karny. Może gdyby Szobo szarpnął go tylko raz to jeszcze, ale tutaj poszła też ta druga, która go miała zatrzymać kiedy nawinął już Węgra. Nie ma co się na to co złościć.

Już mamy ponad 1.00 expected goals i nic w sieci. A tyle kasy wydane.