30.09.2025 Galatasaray - Liverpool FC

Jones w porównaniu do Wirtza to jak profesor a i tak jest przeciętny

1 polubienie

Ja pierdolę każdy stały fragment to jakiś idiotyczny faul z naszej strony. Ale mnie to denerwuje

Kolejna żałosna połowa. Slot nie ogarnia kuwety

Leandro Trossard powinien sobie odpuścić sędziowanie

1 polubienie

A nas to od początku sezonu nie da się oglądać strasznie mnie to boli

Czy my w ogóle ćwiczymy stałe fragmenty? Mamy jakieś pomysły na rozegranie rzutów wolnych lub rożnych?

Mamy. Wrzucamy i faulujemy

1 polubienie

Frimpong xd Co oni grają

Ile wydalismy? 130 baniek to tyle kasy ? Slot out.
Ja pierdziele ile tutaj jest kibicow sukcesu

2 polubienia

Czemu Frimpong nie może rozegrać tej piłki? Dostaje ją na skrzydło, mógłby dośrodkować, mógłby zagrać do środka, mógłby wycofać, a zamiast tego zaczyna drobić i ją traci.

1 polubienie

Lucho to był jeździec bez głowy, taka była tutaj opinia.
To Jeremie to chyba jest bez mózgu bo jego gra to jest jakiś kompletny dramat :man_facepalming:t2:

2 polubienia

Mam nadzieję że to ostatni mecz Slota w roli trenera tego klubu.

Jak można grać takie gwno mając dosłownie najlepszy skład w historii klubu?

Przecież gość padał po pierwszym smyrnięciu go przez Szobo. Drugi kontakt nie miał absolutnie żadnego znaczenia. Palcem go dotknął a padł jak rażony piorunem. Podtrzymuję, ze 9/10 sędziów by tego nie gwizdnęło, trafił się nam ten 1 i w protokole się oczywiście wybroni. Zdecydowanie bardziej wkurza mnie to, że Turkom pozwala grać ostro i prawie nam kontuzjowali Konate, ale jak my tylko ich dotkniemy to od razu padają i on to im gwiżdże. Brak konsekwencji.

3 polubienia

Wiemy, że masz nadzieję, że to ostatni mecz Slota w historii Liverpoolu. Nie musisz tego pisać. My natomiast mamy nadzieję, że Arteta będzie jeszcze długo trenował Arsenal :wink:

13 polubień

Co można napisać po pierwszej połowie?

Fajne te zielone stroje.

Dawać mi Isaka :folded_hands:

Dziwnie się patrzy na takie sędziowanie, w premier league by pewnie nie było karnego a tu byłbaby czerwona kartka.

Generalnie to my już od początku kariery Slota na Anfield gramy gówno, tylko konsekwentne gówno. System się wypalił.

My nie gramy :poop: tylko jedną dupną :poop::poop::poop:
Jak dzieci we mgle - co się stało z tym zespołem :thinking:

Kolejny paździerz w pierwszej połowie.

Dokładnie,ten pan nie nadaje się do sędziowania takich rozgrywek,karny z kapelusza,co kontakt to gwiżdż,nie da pograć,tyle przerw w grze a on dodaje 3 minuty