Jones w porównaniu do Wirtza to jak profesor a i tak jest przeciętny
Ja pierdolę każdy stały fragment to jakiś idiotyczny faul z naszej strony. Ale mnie to denerwuje
Kolejna żałosna połowa. Slot nie ogarnia kuwety
Leandro Trossard powinien sobie odpuścić sędziowanie
A nas to od początku sezonu nie da się oglądać strasznie mnie to boli
Czy my w ogóle ćwiczymy stałe fragmenty? Mamy jakieś pomysły na rozegranie rzutów wolnych lub rożnych?
Mamy. Wrzucamy i faulujemy
Frimpong xd Co oni grają
Ile wydalismy? 130 baniek to tyle kasy ? Slot out.
Ja pierdziele ile tutaj jest kibicow sukcesu
Czemu Frimpong nie może rozegrać tej piłki? Dostaje ją na skrzydło, mógłby dośrodkować, mógłby zagrać do środka, mógłby wycofać, a zamiast tego zaczyna drobić i ją traci.
Lucho to był jeździec bez głowy, taka była tutaj opinia.
To Jeremie to chyba jest bez mózgu bo jego gra to jest jakiś kompletny dramat
Mam nadzieję że to ostatni mecz Slota w roli trenera tego klubu.
Jak można grać takie gwno mając dosłownie najlepszy skład w historii klubu?
Przecież gość padał po pierwszym smyrnięciu go przez Szobo. Drugi kontakt nie miał absolutnie żadnego znaczenia. Palcem go dotknął a padł jak rażony piorunem. Podtrzymuję, ze 9/10 sędziów by tego nie gwizdnęło, trafił się nam ten 1 i w protokole się oczywiście wybroni. Zdecydowanie bardziej wkurza mnie to, że Turkom pozwala grać ostro i prawie nam kontuzjowali Konate, ale jak my tylko ich dotkniemy to od razu padają i on to im gwiżdże. Brak konsekwencji.
Wiemy, że masz nadzieję, że to ostatni mecz Slota w historii Liverpoolu. Nie musisz tego pisać. My natomiast mamy nadzieję, że Arteta będzie jeszcze długo trenował Arsenal
Co można napisać po pierwszej połowie?
Fajne te zielone stroje.
Dawać mi Isaka
Dziwnie się patrzy na takie sędziowanie, w premier league by pewnie nie było karnego a tu byłbaby czerwona kartka.
Generalnie to my już od początku kariery Slota na Anfield gramy gówno, tylko konsekwentne gówno. System się wypalił.
My nie gramy tylko jedną dupną
Jak dzieci we mgle - co się stało z tym zespołem
Kolejny paździerz w pierwszej połowie.
Dokładnie,ten pan nie nadaje się do sędziowania takich rozgrywek,karny z kapelusza,co kontakt to gwiżdż,nie da pograć,tyle przerw w grze a on dodaje 3 minuty