Gakpo gol i asysta a i tak powiedzą, że słaby.
#lowqualitybait
Jeden uderzył drugiego
Gakpo mecz imienia Mo Salaha z dobrych sezonów
Gapcio tym golem po wielbłądzie obrońcy zapewnił sobie pierwszy skład na najbliższe kilka meczów. A nie, chwila, on już dawno ma zapewniony na całą kadencję Slota.
Salah na ławce i od razu się kibel odetkał. Może gdyby Slot miał większe jaja to teraz bylibyśmy tam gdzie być powinniśmy.
Po tym meczu mam takie same odczucia jak po wygranej z Aston Villą, gdzie gracze Emery’ego nie zrobili zupełnie nic, by wygrać, a wygraną podarował nam Martinez…
Tutaj trzęśliśmy portkami przed grającym w 10-tkę WHU, który gdy w końcu przyspieszył, to wjeżdżał kilka razy w nasze pole karne jak w masło… Nic, przedłużenie agonii raczej, niż powrót na właściwe tory.
****** przywalił z liścia koledze z drużyny i dostał czerwoną.
Nic już z tego sezonu nie będzie.
Wygrana oczywiście cieszy, ale nie ma co popadać w jakiś huraoptymizm. Nadal potrzebujemy kolejnych zwycięstw, żeby mówić o końcu kryzysu.
Hurra, udało się. Jednak jest sporo rzeczy, które nadal nie stykają. Brak pressingu i kontr aż się rzuca w oczy. Miło, że w końcu wygraliśmy dla odmiany.
Strasznie apatyczny mecz. WHU słabe, my momentami nietragiczni ![]()
Udało się bez wylewów, to zostało 0 z tyłu.
Agonia przedłużona.
Już w środę przekonamy się, czy to wypadek przy pracy, czy zaczynamy się poprawiać.
Arne nie wpuścił może Mo, bo się bał scen jak z Jurkiem xD
Wiecie, jakoś nigdy nie zwracałem na to co mówi Nahorny, ale po tym co tu przeczytałem bardziej zwróciłem na to uwagę. No i faktycznie, typ to jakiś dziwny jest. Gol na 2:0 a ten o tym, ze to i tak nic bo w zeszłym sezonie było lepiej, no i wszyscy to co prawda wiemy, ale trochę to śmiesznie brzmi. To jest kibic manu czy city?
Już tylko -8 do Arsenalu! ALE ALE ALEEEZ!
Za Arne Slota dobrze wykonana robota!
![]()
To jest zwyczajny idiota ![]()
No tak, bo ci co grali za niego to po prostu urodzeni prawi napastnicy z lewą nogą do gry. Zagrożenie z tej strony dzisiaj było mega mocne, aż trzech graczy tam sobie dzisiaj biegało, w tym obrońca i środkowi pomocnicy.
Nahorny to kibic United. Nawet się nie kryje, że nie lubi Liverpoolu.
Chciałbym zobaczyć co by się działo na forum jakby to Ekitike miał bramkę i asystę w meczu ligowym a nie Gakpo, ale pewnie się nigdy nie dowiemy
West Ham 103km, a my 102km. Dlatego wygraliśmy, bo West Ham nie wybiegał tego spotkania. Przyjedzie ekipa, która będzie chciała biegać i znowu będzie w ryj. A my ze Slotem będziemy się męczyć jeszcze długo.
Mnie ta wygrana cieszy ![]()
Oczywiście nie było jakieś super gry ale my teraz potrzebujemy punktów a nie wspaniałego futbolu.
Oby Joe mógł zagrać z Sunderlandem bo na PO ma grać PO a nie pomocnicy. Nawet Milos dziś ogarniał a obrona to podstawa.
Czekam teraz na sensacyjne wiadomosci, że ze sobą nie rozmawiają, unikają się na treningu. Jest z czego rzeźbić clickbajty