30.11.2025 West Ham United - Liverpool FC

Bo to zależnie od sympatii.
Teraz Isak jest miszczem wykończenia, a Wirtz miszczem próbowania.
Gakpo miał farta, a wszystko dzięki temu, że Mo na ławie :squinting_face_with_tongue:

1 polubienie

Ale Cię piecze potężny Gomez, który zjadł Salaha. Miło czytać.

5 polubień

Potężny Gomez? Jezu Chryste… odklejenie poziom hard. Widać weekend trzyma.

1 polubienie

Tutaj największy problem to jest to że nikt w C+ tego nie zauważa i taki pajac komentuje mecze drużyn z drugiego swojego bieguna, to tak jakby Carra z Gerardem komentowali mecz MU i cały czas mówili o 0-7 i o tym jak Jurek OGS zlał w jednym sezonie 5-0 i 4-0, i Cantona kopnął kibica itd itp. Rosłoń przez lata jak komentuje w C+ nasze mecze to nie ma takich wylewów, za to Nahorny komentując mecze MU w tym sezonie dziwnie omija temat 15 miejsca z ub sezonu taki to dziennikarzyna.

8 polubień

Chłopie.. Proszę kurna, nie.

2 polubienia

Wygrywa LFC i nagle z przykładowych 200 forumowiczów zostało się… z 50.
No tak najlepiej to pierdolić farmazony po porażkach a po zwycięstwach siedzieć cicho jak mysz pod miotłą :man_facepalming:t2:
“kibice sukcesu” kurcze balans :enraged_face:

A! Zaraz padnie idiotyczny argument, że po przegranej trzeba gdzieś wylać frustrację.
To dlaczego po wiktorii nie można przelać radosnych emocji co?

3 polubienia

On jeszcze przed viaplay tak pi…lił ,że nie dało sie ogladac meczu. To kibic mułów.

1 polubienie

Sprzedać, uwolnić ogromną tygodniówkę, zrobić ogromne fanfary, uroczystości, bo zasłużył sobie. Dlaczego? Bo nie zgodzi się pełnić roli rezerwowego. Za ambitny.

Widać po prostu, że gra bardziej toczy się przez cały zespół, gdy go nie ma. Jest problem z Gakpo, bo dalej zachowuje się i gra jakby wczoraj przyszedł do składu i myślał, że więcej mu wolno (zwłaszcza jak Mo nie ma :joy: ), ale albo się zreflektuje albo też odejdzie, bo Semenyo i Olise będą etatowymi skrzydłami :thinking: :heart:

W sumie. Moyes czy Frank lepsi by nie byli :confused:

Ja sam po sobie widzę, że po wygranych humor super i rozmawiam z kolegami na grupach a tutaj po prostu czytam na bieżąco. Po przegranych uwalnia się chęć wylania żali przy ‘swoich’.

Według mnie to dość normalne a nie od razu kibice sukcesu :slight_smile: Czasem też po prostu lepiej milczeć niż notorycznie pie*olić na forum :slight_smile:

Salah na ławce w następnym meczu proszę..

3 polubienia

A co mamy komentować? Wygraliśmy ze słabym west hamem XD. Gramy bez pomysłu, powoli, nie widać żadnego progresu. No ale cieszmy się! POTĘGA, HUR DUR.

2 polubienia

O widzisz, można popełnić taki komentarz jak Ty wyżej.
Nikt nie twierdzi, że zagraliśmy super ale można jednak cieszyć się z wygranej no chyba, że ktoś chce porażek swojego ukochanego klubu byleby Arne wyleciał :man_facepalming:t2:
Jakoś kibice LFC w Londynie wyrazili swoje emocje w tym temacie śpiewając “Arne Slot lalalala” :blush:

5 polubień

Semenyo po mocnym starcie tez sie totalnie zaciąl, chyba trzeba kogos mlodszego z wieksza szansa na rozwoj poszukac. Semenyo to juz wiele lepszy nie bedzie, jesli w ogole bedzie lepszy. a napewno to nie jest taki poziom jakiego bysmy chcieli, ot taka zamiana za Diaza. Za 50 baniek to moglby przyjsc, ale chca wiecej, więc nie wiem czy to jest sens.

Jeśli i tak byśmy nie mieli grać w LM, to lepiej nie grać w LE/LK, a spaść nie spadniemy, bo jest parę zespołów mimo wszystko dużo gorszych i szybciej dać nowemu trenerowi budować skład (jak go oczywiśćie znajdą i dogadają).
Dzisiaj było daleko od czegoś dobrego. WHU miał swoje momenty, ale NES dopiero buduje i to nas ratuje. WHU z Bournemouth poza fartownymi 2 golami nie istniał, dzisiaj przyjechał mistrz i zagrali dużo lepiej.

Ty oceniasz po G/A czy oglądasz ich mecze? Z Sunderlandem pierwsza połowa świetna, Evanilson zabrał mu asystę, ale Adli dobił. W drugiej całe Wisienki zagrały dużo gorzej, a dodatkowo ostatnio nie grał przez chorobę. Nie powiedziałbym że się zaciął, nikt poza Messim/CR7 czy Salahem w pierwszym/ostatnim sezonie nie będzie punktował kanadyjki regularnie.

Mówi się o klauzuli 60-65, więc nie taka duża różnica.

Tutaj cieszy wynik i zero z tyłu, bo gra to jakiś dramat i jakbyśmy inne mecze wygrywali a grali podobnie to bym może na to nie zwrócił uwagi, ale WHU dzisiaj był totalnie bezbarwny, powinniśmy do przerwy prowadzić 2-0 później dołożyć 3 i dojechać do końca, w środku pola te pseudo podania Alexisa Szobo i Gravena to mnie wkurzały granie pseudo brazyliany, jak można wyjść do szybkiego ataku to wstrzymujemy grę, spowalniamy, WHU traci gracza i nas cisną przypomniał mi się mecz z Newcastle. Wchodzi Jones i powiem szczerze bo nie lubię nikogo obrażać ale co on wniósł? bo dla mnie po 10 min powinien zejść kupa kretyńskich zagrań w jego stylu macha rękami że chce podanie dostaje i od razu strata, pakuje się w gościa i dobrze że był faul bo też wołało to pomstę do nieba. Do poprawnej gry daleko żeby tylko nam ta wygrana nie przesłoniła jakości. Na plus na pewno Gomez i Wirtz dzisiaj nie podobał mi się Alexis już nie pierwszy raz zresztą.

2 polubienia

Przede wszystkim ta pierwsza bramka to w obronie WHU jakby z jakieś symulacji. W 5 bronili bramki, jak tam naszych nie było.
Druga bramka efekt grania w 10 i rzuczenia wszystkiego do przodu.
Po przerwie znowu oddaliśmy inicjatywę, ale WHU takie bezzębne było to nawet klarownych sytuacji nie tworzyli.
Dobry mecz na pewno Gravena po dłuższej nijakości i właśnie w obronie nie było wylewów.
Poza tym po prostu walka dwóch równych drużyn walczących o utrzymanie

@ynwa19 ostatnie 8 kolejek to trochę inna historia.
Spokojnie jeszcze Arne nas skoryguje w tabeli :squinting_face_with_tongue:

1 polubienie

Dzisiaj Joyce podał, że City włączyło się do gry o Semenyo, więc on raczej odpada. Jak nie on to Minteh.

Jak na drużynę walczącą o utrzymanie :wink: to zajmujemy dziwną pozycję w tabeli.
No chyba, że @Loku64 nie rozróżnia 8 i 18 :joy:

4 polubienia

Najgorszy możliwy wynik, daje tylko czas który Łysy i tak zmarnuje.

1 polubienie

Wiktorii xd To nie był nawet dobry mecz.

1 polubienie

Za Arne Slota została wykonana robota,
Isak nie czekał, piłka w siatce, czysta nota,
Gakpo z hukiem wpakował piłkę w bramkowe wrota,
Ole ja z was smieje sie, bo wygraliśmy jak za Kloppa.

1.Manuskrypt by Ynwa19

3 polubienia