Masz rację, ale moim zdaniem główna różnica jest wyszkolenie techniczne. Zobacz jak on piłkę prowadzi jak gra z pierwszej na klepke. Nawet ta akcja zepsuta po podaniu gravena. Tam zagrał fajna podcinka po prostu Pope zachowała się świetnie i został. Darwin był po prostu jak teraz Gyokeres skrajnie surowy technicznie. Prowadził piłkę z głową na dole, przyjmował na 3 razy, a akcje kończył w jeden sposób. Napinał strunę ile fabryka dała.
Wiesz, że Slot nie może strzelić bramki? Taka uroda, że to jakiś piłkarz musi zabłysnąć, żeby strzelić gola.
Dokladnie tak! A na skrzydła dać kucharkę z Kirkby i sprzątaczkę ![]()
No ale przyznamy że obaj panowie po powrocie są zdecydowanie najsłabsi.
Jakie mamy alternatywy?
Tak patrzę na tego ekitike i przypomniał mi się sturridge. Wydaje mi się, że jest to zapomniany zawodnik, ale genialny w swoim prime. Ta sama energia, głód zdobywania bramek. Spokój, elegancja, ale też mnóstwo energii i pewności siebie
I tak w ogóle nie obrażając Darwina myślę,że on miał może jeden zwój więcej od kury,był mało inteligentny i widać to było po zachowaniu na boisku…Francuz jest o dwie klasy wyżej od Urusa i oby rósł w siłę!
Będą jaja jeżeli grając takie gówno dwa razy z rzędu z Newcastle wyciągniemy 6 punktów
Z Arsenalem wyciągnęliśmy 4 punkty co daje nam aktualnie 14 punktów straty do nich. Żaden wyznacznik.
Od tego w tym klubie są ludzie żeby zatrudnić odpowiednich zawodników,nawet my zwykli kibice widzimy co grają Ci dwaj panowie a więc nie wyskakuj z takimi tekstami,gdyby to ode mnie zależało Egipcjanina i Holendra nie było by już w klubie
Slot jeszcze nie zniszczył Hugo i Floriana swoją taktyką.
salah wrak czlowieka
Jeszcze Torresa z United mógł zrobić, no no no.
Rudzki niech już zamknie jape. Nie ma napastnika który każdą akcję kończy.
Dla dobra wyników niech już ściągnie salah.
Powiedz cos dobrego o Gakpo? Salah to mial kilka dobrych podan chociaz. Np teraz do Szobo
Alternatyw zero. Null. Latem zapomnieliśmy.
Slot musi wejść na boisko grał przeciwko van dijkowi kiedyś
Jones i wirtz na lewe a Rio na prawe
O i Gakpo musial to zrobic. Bo przeciez jeszcze strzalu nie mial w tym meczu
GAKPO ZEJSCIE NA PRAWA STRZAŁ I NIE LECI W BRAMKE! Firmowe zagranie w pełnej krasie
Akcja w stylu robbena odchaczona ![]()