31.08.2025 Liverpool FC - Arsenal

Też bym postawił na Robbo. Kerkez na dzisiaj to tragedia i najsłabszy transfer z nowych. Chłopak ma strach wypisany na twarzy.

Jest też tak jak powiedział Slot, czyli, że w pierwszych meczach miał duże wyzwania, ponieważ musiał rywalizować z Semenyo i Elangą. To są czołowi skrzydłowi ligi. Uważam, że z Madueke będzie łatwiej, mimo, że w oczach kibiców Arsenalu to kozak jakich mało xd

1 polubienie

Gdybysmy jutro wygrali to Arsenal wpadlby w ostre kompleksy. Przecie teraz jada na tym ze od X lat nie przegrali meczow z top 6.

Rok temu to samo pisali o Sterlingu. Nie ma chyba ekipy która bardziej przecenia się w Anglii. Od lat zachowują się jakby jedli przy tym samym stole co my czy united, a historycznie to mogą buty czyścić. Teraz każdy ich gracz to jest najlepszy na świecie tylko dziwnym trafem nic nie wygrywają

Rozum podpowiada 3:1 dla Arsenalu, serce - jakiś wyszarpany remis 2:2.

Pewnym jest, że stracimy 2, może nawet 3 gole. Kwestia tego ile uda się strzelić, ale obawiam się że przeciwko żelaznej obronie Arsenalu nie będzie to takie proste jak przeciwko Bou czy Newcastle.

Ale mowisz o swoich, w sensie o Arsenalu.

Mówisz po @Flymf owemu?

Nie będzie tak źle, najważniejsze żeby drewno Wirtz był na ławce i wszedł w 89 minucie. Jeśli środek pola to będzie Graven, Alexis i Szobo to jestem spokojny że Liverpool powalczy o remis.

2 polubienia

Najgorzej jak wygramy - forum “kibiców “ LFC może tego nie wytrzymać :face_with_diagonal_mouth: ale ok, nie ma co od razu przed meczem widzieć wszystkiego w ciemnych barwach :upside_down_face:

Może poniosło, ale ostatnio była dobra seria💪

3 polubienia

Ziomek daj trochę na wstrzymanie

1 polubienie

Jak wygrasz, to pierwszy Ci pogratuluję!

Ja szczerze mówiąc nie postawiłbym 20% tej kwoty na nas. Nie przy tak elektrycznej grze defensywnej (palpitacje serca podczas meczu gwarantowane, a co dopiero przy postawionej kasie). Uważam, że to zbyt duże ryzyko. No ale kurs jest obiecujący i na Anfield możemy w zasadzie każdemu dokopać.

3 polubienia

Jesteś pewien? Kojarzę, podobnie jak przed transferem Madueke breakdown kibiców Arsenalu, że po co Sterling do Arsenalu, że już lepiej nikogo nie kupować. I nie potrafię sobie przypomnieć sytuacji, w której ktokolwiek by się o Sterlingu pozytywnie wypowiadał.

w bukmacherce w najlepszym przypadku, jeżeli będziesz miał farta to wyjdziesz na zero lub minimalny minus.

2 polubienia

Mój kumpel zaczął grać. Na dwóch kuponach za 1200 zł wygrał 110k. Był dosłownie 100k do przodu.

Teraz spłaca kredyt 80k

To się nazywa hazard.

Jak ktoś ma skłonności z dala od buków, bo gorsze niż alkohol.

Panowie, jak kogoś na coś nie stać, to nie powiem tego robić/kupować. To jest bardzo prosta sprawa i praktycznie w każdej dziedzinie życia powinna mieć odbicie, ale to już rozkmina do innego działu :wink:

1 polubienie

Walka o remis na własnym terenie? Co to za czarne czasy nastały dla tego klubu? Gdyby cofnąć się do czasów Hodgsona, to też można byłoby liczyć, że jeśli się zepniemy to możemy wywalczyć remis z Arsenalem.

Ja spodziewam się że taki sklad wyjdzie wg mnie. Alisson Szoboszlai - Konate - van Dijk - Kerkez Gravenberch - Mac Allister - Wirtz Salah - Ekitike - Gakpo

Wynik 3 do 1 dla Liverpool …

A bramki dla Liverpoolu FC strzeli Mac Allister, EKitike i Salah.

No odważnie kolego, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Masz całkiem wysokie szansę na wygranie. Powodzenia!

1 polubienie

Potrzebujemy stabilizacji. Środek musi być zabezpieczony i zgrany. Niestety Wirtz powinien usiąść na ławkę. Szobo-Maca-Graven. Węgier lepkiej czyta gre i broni. Gravenbercha potrzebuję wsparcia bo to może być kluczowe. dobrxe zabezpieczyć drugą linię i dać odetchnąć obronię która jest mega niepewna. To nie będzie otwarty mecz podejrzewam ze obie strony będę grać w szachy. Szczególnie Arsenal będzie grac na remis lub stały fragment gry, który da trzy punkty.