Mnie też, bo on tam motorycznie wyglądał znakomicie. W Liverpoolu pod tym względem jest na razie dramat, ale to nie tylko u niego. Nie wiem, czy to nie laba pod koniec sezonu po meczu ze Spurs, a później mocno zakłócone przygotowania do sezonu + wylot do Azji nie doprowadziły do jakichś pomyłek w toku przygotowań.
My w ogóle wyszliśmy na boisku?
Po co podawał ja pier….
Gramy trochę jak jakieś Burnley po awansie do PL. Bojaźliwie, najczęściej lagą na Ekitike
Ciężko strzelić bramkę klepiąc sobie nieudolnie w panice w swoim polu karnym. Tak ja to widzę
dlaczego on szukał tego Salaha…
Masakra nic nie gramy.
Brakuje takiego diaza bo wiatru brakuje w ataku.
Kerkez jest bardzo wolny
Gramy słabo, bo Arsenal dusi zakusy ofensywne. Oni będą szukać kontry i główki z rożnego. Musimy przynajmniej zremisować, żeby nie mieli 3 pkt
Ale mizeria. Nic nie gramy, zero zagrożenia, zgrania środka pola i kreowania. Dzieci we mgle.
Czwarty różny dla Arsenalu w 35 minucie. My się prosimy o tego gola
Kerkez to ustawiać się nie umie, wygląda jakby pierwszy raz przyszło grać mu jako obrońca
Ewidentnie grają na stałe fragmenty gry, a oni dają im te różne co chwilę.
U nas Wirtz kryje Gabriela przy różnych, mocno.
Wirtz przy różnym ma kryć Gabriela, no ciekawa opcja nie powiem
Nie myślałem, że kiedyś to napiszę, ale naszym najsłabszym piłkarzem w tym meczu jest Mac Alister.
Nie wiem czy bym go nie zmienił jak się nie ogarnie.
Wirtz zjazd do bazy i już w tym roku nie powinien wyjść w pierwszej 11. Nawet Jay Spearing by tam lepiej wyglądał. No nic, trzeba liczyć że uda się za niego odzyskać jakieś pieniądze.
Wyglądamy, jakby to był presezon, a my wchodziliśmy na boisko z ciężkimi nogami po trzech wczorajszych treningach. Ciężko szukać pozytywów, oby druga połowa była lepsza.
Mało oglądaliście meczów w naszym wykonaniu widzę.
Pamiętajcie że jesteśmy drużyna momentów
Ja jestem za tym, żebyś ty zastąpił wirtza